Hogyan lehet eltávolítani a testszőrzet otthon - nő s nap

Szabványok a szépség különböző időszakokban jelentősen eltért, de néhány posztulátumokat maradt rendíthetetlen. Egyikük - egy szelíd és sima bőr nélkül felesleges növényzet. Sajnos, nem mindenki van ez a természet, a nők meg kell küzdeni a vonzerő és megtalálják a módját, hogy távolítsa el a testszőrzet otthon. Modern kozmetika és a hagyományos orvoslás különböző módszerekkel elérni kívánt.  • Hogyan lehet eltávolítani a testszőrzet otthon - nő s nap

Hogyan lehet eltávolítani a haját otthon

Hogyan lehet eltávolítani a haját otthon: kozmetikai kezelések

Modern kozmetika kínál hatékony módszerek a probléma megoldásának a haj növekedését.

Elektrolízis - égő szőrtüszők mentesítés elektromos áram. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy végül megszabadulni a nem kívánt növények. Tudja végezni az eljárást otthon és az utastér. A hiányosságokat - fájdalmas és hosszú időtartamú.

Gyantázás - eltávolítja szőrszálakat viasszal melegítjük testhőmérséklet. Úgy húzta ki teljesen, de a test él, hanem azért, mert 2-4 hét után a haj újra megjelenik.Vibroepilyatsiya - mechanikai kopasztás szőrszálakat. Az eljárás során, fontos, hogy vigyázzon a sterilitás a kezelt területek merültek hatású. A hatás az ilyen manipuláció tart körülbelül egy hónap, a hiba - fájdalom.

Szőrtelenítő krémek - ezeket az eszközöket a hajat élettelen, és esik a saját maguk által. Az eljárást lehet végezni otthon. Ez nem mindig ad 100% -os hatás, ha a krém illeszkedik megfelelően.

Shugaring - vegetáció eltávolítása cukortartalmú készítményekben. Az eljárás gyakorlatilag fájdalommentes és nagyon hatékony: a nem kívánt szőr nem jelenik meg legalább egy hónap.

Modern kozmetika széles skáláját kínálja a leghatékonyabb módja, hogy foglalkozik a nemkívánatos szőrszálakat. Minden nő megtalálja a lehetőséget, hogy úgy tűnik, hogy ő a legjobb.

Hogyan lehet eltávolítani a haját otthon népi jogorvoslati

Vannak természetes jogorvoslati áll, hogy segítsen megszabadulni a nem kívánt szőr.

Juice dió - nyomja össze a levet a zöld dió és bőségesen kenjük a problémás területeket. Pénzhiány, hogy megfesti a bőrt a csúnya barnás színű.

Walnut hamu - égési dióhéj, hígítsuk vízzel pépes állapotban, és alkalmazni 30-40 percig a kívánt növényzet.

Kálium-permanganát - minden este után zuhany, törölje a problémás területeket a kálium-permanganát oldattal. Ne vigyük túlzásba, különben a bőr lehet festett.

Magok a csalán - a cefre őket péppé, majd csiszolják őket naponta baj foltok. Az első hatás lesz észrevehető egy héten belül.

Hogyan lehet eltávolítani a haj tartósan otthon. Úgy véljük, szinte lehetetlen. Teljesen tönkre a tüsző, és megáll a haj növekedését csak szerkezet esetleges befolyását és lézeres fotoizlucheniya ilyen eljárások megfelelnek a szakmai speciális berendezések.