Hogyan lehet eltávolítani a testszőrzet véglegesen

Lásd a kozmetika szőrtelenítés. Megszünteti a szőrtüszők és a haj növekedés megáll. Attól függően, hogy a kívánságait, és anyagi lehetőségei akkor a felajánlott különböző szőrtelenítés.Az elektrolízis elpusztítja a hajhagyma a nagyfrekvenciás áram. Annak hatására a szövetekben létrehozza a koncentrációja ionok, káros hatással van a haj. A beavatkozás előtt kozmetológus fog bevezetni, ha lidocain fájdalmat. Ezután, finom tűvel akkor átszúrja a bőrt körül minden haj és alkalmazza az aktuális tű. Az eljárás úgy 20-40 perc méretétől függően a kezelt területen. Miután maradhat kis folt égés, amely azután láthatatlanná válik hegek.

Ha inkább non-invazív módszerekkel szőrtelenítés, majd megáll egy fotó-epilálás. Ez tönkreteszi a szőrtüszők a fény által elnyelt energia pigment a haj. 2-3 nappal a szőrtelenítés ne távolítsa el a haját. ezek hossza legalább 1 mm. Az eljárás során a kozmetikus hajt át a bőrt a csúcsa a manipulátor, hogy fényt bocsátanak ki. Nem fogod érezni mást, mint a hő. Alig néhány kezelés a haj kihullik teljesen.

Ha szőke szőr a test. válassza lézeres szőrtelenítés. Szőrtelenítő eljárás ugyanaz, a különbség abban rejlik csak az a tény, hogy ez lehetővé teszi, hogy távolítsa el a haj tetszőleges vastagságú és bármilyen színben. A teljes ártalmatlanítása haj, akkor kell 6-7 kezelések. Miután lézeres szőrtelenítés, használjon fényvédő és közvetlen napsugárzás elkerülése, különben a bőr marad sötét foltok.

Elos szőrtelenítés az Ön számára, ha azt szeretné, hogy megszabaduljon a haj nincs idő, és megfelelő pénzügyi eszközök segítségével, költsége ennek az eljárásnak magasabb, mint a korábbiak. A beavatkozás előtt kozmetológus okoz vezető gélt a bőrön. Akkor sugárzunk a bőr fény villog, melyek hatása alatt a szőrtüszők kell semmisíteni. Elos szőrtelenítés nem kíséri kellemetlen érzéseket. munkamenet időtartama 30-40 perc. 3-4 látogatás egy kozmetikus megszabadulni a nem kívánt szőr.

A módszereket, amelyek segítségével képes eltávolítani szőr a test örökre. nagyon korlátozott. Borotválás, kémiai szőrtelenítéssel gyantázás ad csak átmeneti hatást. A hosszú távú szőrtelenítés kell figyelni, hogy a legújabb és meglehetősen drága módszerek - elektrolízis és lézeres szőrtelenítés.

Hogyan lehet eltávolítani a testszőrzet véglegesen

Az elektrolízis egyike a leghatékonyabb módja, hogy távolítsa el a testszőrzet véglegesen. Az eljárás abból áll bevezetése egy tűvel vagy összeadásával vezetékek közvetlenül a szőrtüsző, majd sokk „ég” a haj gyökere. Burnt tüsző már nem képes előállítani a haját. Ez jól bevált módszer szőrtelenítés. Ellentétben a lézeres szőrtelenítés eljárás hatékony, függetlenül a bőr és a haj színe. Minden ember tudja segítségével elektrolízis szőrtelenítési szinte minden testrészre. beleértve a szem körül és a szemöldök - területeken, ahol a lézeres eltávolítása neprimenimo.V függően haj sűrűsége, a folyamat hosszú időt vesz igénybe. Ennek oka, hogy minden tüsző kell kitenni. Szőr eltávolítása a felső ajak, a fül és a szemöldök kevesebb időt vesz igénybe, mint az eltávolítása növényzet a láb és a hát. Bár az elektrolízis utal, hogy a hatékony és biztonságos módszer, hogy képes adni némi komplikáció: bőrpír, duzzanat terén szőrtelenítés. Ha ez az eljárás nem a laikus, esetleges szennyeződés fertőzés, a bőr elszíneződése és a hegesedés.Egy másik hatékony módja annak, hogy távolítsa el a haj hosszabb ideig a lézeres szőrtelenítés. Az erős fény impulzusokat küldenek területekre nem kívánt szőr növekedését. A fényenergia behatol a bőrbe, majd felszívódik a melanin. tüsző hőmérséklet növekedésével a haj hullik el, és a tüsző elpusztul. De csak azok a szőrök is eltávolíthatóak ezzel a módszerrel. amelyek az aktív szakasza a növekedés, és ez nem több, mint 80 százaléka a haj a bőr. Az összes többi, amint a test több szükséges a lézeres szőrtelenítés eljárásokat. A lézerfény irányított közvetlenül a nagy bőrfelületet, egy bizonyos mennyiségű szőrt eltávolítjuk egyes impulzusok. Ezért lézeres szőrtelenítés kevesebb időt vesz igénybe, mint az elektrolízis. De igényel további ülések „rejtett” a lézer kitettség 20 százaléka a haj folyamatosan növekszik. A lézeres szőrtelenítés okozhat bőrpír és duzzanat az eljárás után. Nem kizárt, hólyagok, sebek, a bőr elszíneződése, sőt annak szerkezetét.

Főoldal lézeres szőrtelenítés nem olyan hatékony, mint a szakmai elektrolízis és lézeres szőrtelenítés szakmai, de az eredmény ad. Ez a módszer a szőrtelenítés működik ugyanazon elvek szakmai technikák, de a használata a háztartási gépek. Lézerfény behatol a bőrbe, hogy elpusztítsa a szőrtüsző. Az eljárások számát gyakran nagyobb, mint a frekvencia szakmai ülés.

Fontolja meg elektrolízis lézeres szőrtelenítés, ha a haj túl vékony, vagy világos színű. Lézerek jobb hatással van a sötét, durva szőr.

A szőr a hátán - egy meglehetősen gyakori jelenség, amely sok ember. Bizonyos esetekben előfordul, és a női, akinek ez lesz forrása a lelki kényelmetlenség. Számos különböző módon lehet megszabadulni a szőr a hátán egy ideig, vagy örökre. A fenti módszerek mindegyike rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal.

Hogyan lehet eltávolítani a testszőrzet véglegesen

Szőrtelenítő krémek

Ezek a krémek most könnyű megtalálni eladó. A működési elv egyszerű - egy speciális kémiai összetevő eltörik a haj fehérje, mert mi gyengíti haj gyökere, és az utolsó szinte azonnal esik. Ez az eljárás olcsó. Hatása nem tart tovább, mint 1-2 hét, de vannak bizonyos hátrányai.

Tehát, szőrtelenítő krémek nem használhatók a testtájakat érzékeny bőrre, mert a kémiai összetevők ezen alapok képesek kiváltani az allergiás reakció.

Borotvák vissza

Eladó vannak speciális borotvák a hátsó. A szokásos, úgy különböznek, hogy kissé hosszabb és szélesebb, mint a penge markolat. Egyébként sokan használják a szokásos eldobható borotvák. Azt is el kell borotvakrémre.

Ez az eljárás megszüntetése szőr a hátán nagyon egyszerű, olcsó, de jelentős hátrányai vannak. Először is - ez a rövid távú hatás, valamint az új, keményebb szőrszálak csak egy pár napig. Ezek szőrszálak hozza kényelmetlenséget. Égő érzés borotválkozás után is növeli a kényelmet. De a fő hátránya - a sörték a hátsó, ami úgy tűnik, néhány nappal azután, borotválkozás, nagyon csúnya.

gyantázás

Eltávolítása szőr a hátán segítségével Gyantázás - szintén meglehetősen hatékony módszer. Azonban az érzés az eljárás során - nem a legkellemesebb. Kellemetlen érzés csökkentésére, hétköznapi viasz lehet cserélni szója, amely hozzátapad csak a szőrszálakat magukat. Meg kell alkalmazni a kezelt területen a bőr, majd helyezze rá a szalagot egy speciális anyagból készült. Néhány perc múlva a viasz megszárad, és meg kell rip csíkokra.

Ez az eljárás is sokáig elég. Ezen túlmenően, ez elég fájdalmas. Azonban a hatása is érzékelhető - a probléma a következő 1-1,5 hónapon eltűnik.

Lézeres szőrtelenítő

Ez egy viszonylag új technika, amely lehetővé teszi, hogy elpusztítsa a hajhagymák segítségével lézersugarat. Follicle így a helyén marad, így a haj egy bizonyos idő után újra növekedni, de ez a folyamat sok időt, amely biztosítja a hosszú távú hatása.

Ez az eljárás szinte fájdalommentes, de használata bizonyos korlátai (bizonyos típusú bőr). Ami a többit illeti, ez elég drága, de nagyon hatékony eljárás. A hatás elég kb 6 hónap.

Eltávolítása szőr a hátán segítségével elektrolízis

Ebben az esetben egy speciális nagyon finom tűt helyeznek hajtű. Ezután egy impulzus tüsző, amely teljesen tönkreteszi a sejtek a haj. Ezen a ponton, az új már nem növekszik.

Egyedileg végre ilyen ülés rövid eljárásokat. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a munkát végzik minden haj egyénileg, hanem azért, mert az egész folyamat eltarthat egy csomó időt.

Ezen kívül minden alkalommal külön-külön is olcsó, de egy összetett levelek egészen lenyűgöző összeget. Mindazonáltal, az eredmény megéri - a szőr a hátán eltávolítjuk örökre.