Hogyan lehet eltávolítani a zsírt a hasa és oldalai az ember

Hogyan lehet eltávolítani a zsírt a hasa és oldalai az ember

Zsíros has és a csípő kiálló - a probléma, hogy előbb-utóbb szembe minden ember, persze, ha nem profi sportolók. Zsírszövetfölösleg a has és lágyék csökkenti a vonzerejét a férfiak szemében az ellenkező nemű, és okoz sok kárt az egészségre és az önbecsülés.Küzdelem túlsúlyos nehéz, de nagyon is valóságos. És hatékonyan meg lehet csinálni otthon is, azt szeretnék.

fogyás program célja annak biztosítása, hogy az ember, hogy távolítsa el a zsírt a hasa és az oldala integrálni kell, és átfogó, mint például a táplálkozás, a testsúly és cardio. Itt van egy lista a javaslatokat kell követni.

Ha szembe a cél, hogy megszabaduljon a zsír a problémás terület, meg kell búcsút a zsíros és nehéz ételek, kizárják a diéta minden liszt, édes és még sült.

2) Az alkohol

Különösen sör, ahol nagyszámú fitosestrogenov (analógjai a női nemi hormonok), amelyek növekedéséhez vezet a zsírtömeg. Sör hasa - következtében munkájukat.

Amellett, hogy a sör kell lennie, és a többi az alkohol, például a ő megtartja a vizet a szervezetben, és tagadja minden igyekezet ellenére fogyás. By the way, ugyanazt a hatást is, sót, úgy, hogy korlátozza a bevitt is.3) Gyakorlatok

Basis fogyás, nélkülük sehol. Ha célja, hogy csökkentse a testzsír mennyiségét, akkor váltogatni erő és aerob testmozgás, integrált és elszigetelt. Különös figyelmet kell fordítani az alábbi területeken:

Itt tart a gyakorlatsort célzó kidolgozását minden a hasi izmok. A leghatékonyabb hasi gyakorlatokat, hogy biztos, hogy szerepelni a programban csavaró (normál és dupla), olló és emelési egyenes lábak hazudik. Jó lenne, hogy egy újabb csavar a fitball.

b) Boca és a csípő

Minél intenzívebb a gyakorlat, amely nélkül egy személy akik fogyni, nem lehet csinálni.

A programban meg kell tartalmaznia: guggolás párhuzamos (vagy guggolás egy ugrás), ugrik, hogy tilt az egyik oldalra, valamint a testmozgás, „deszkás”.

c) Erősítő edzés

Annak ellenére, hogy beszélünk képzése otthon, a képzési program is lehet hígítani a hálózati terhelés egy egyszerű berendezések, mint a súlyzók és súlyzók.

Tehát, ha a cél az fogyás, akkor ajánlott alkalmazni a súlyokat Vállprés (egy vagy két kézzel egyidejűleg), vagy súlyzó pad sajtó a mellkasát. Meg lehet cserélni, vagy változatossá rendes fekvőtámaszt.

Ne megvetés ezeket a gyakorlatokat, mert ez csak úgy tűnik, hogy ezek elszigetelt. Tény, hogy a súly terhelése az egész testet, valamint a push-up, amelyben a gyomor állandó feszültség.

g) cardio

Alapja a diéta, annál több aerob testmozgás, annál jobb. Ezen a területen van egy széles körű gyakorlatok, kezdve a klasszikus futás és úszás a fitneszstúdióban, ha nem akar menni.

Tehát a leghatékonyabb edzés az elliptikus tréner, amely szimulálja futás, különleges szobabicikli és egy futópadot.

Vegyenek részt aerob testmozgás, amire szükség van egy csomó, de nem a végkimerülésig. Javasoljuk, hogy nekik legalább napi egy órát, váltakozó típusok. Például hétfőn fut a pályán, kedden - ellipszoid, stb Ami az izolált és erősítő edzés a fenti, akkor kell használni egy nap.