Hogyan lehet fejleszteni a gyermek a 2 éves képzés 2-3 év

Két éves gyerek ez már lehet vezetni az óvodába, ami azt jelenti, hogy a gyermekek többsége ebben a korban már tudja, hogy mennyire tudják, szokott függetlenségét. Arra a kérdésre: „Mi kell tudni, és nem a baba 2 éves?” Mondjuk azt, hogy nincsenek egyértelmű normák és célok, amelyek azt jelzik, hogy a gyermek képesnek kell lennie, és tudom, hogy akkor ennyi, de ha nem tud, és nem tudja, hogy ez azt jelenti, hogy van egy eltérés a fejlődés. Minden gyermek más: néhány aktív, néhány lusta; oktatás minden család túl más, nem számít, mit tesz valaki nem beszél, vagy akár ugyanabban a család, két gyermek különböző időpontokban kezdeni beszélni, járni, hogy kérjen egy bankot, és hasonlók.A gyermek fejlődésére 2-3 év

Azonban még mindig az átlagos adatokat jellemző a gyermekek többsége 24 hónap. Mi gyerekek tudják, hogyan kell?

Részt vesznek az általános beszélgetést.

A gyerekek jól tudják, felnőtt hang (súlyos, ironikus, humoros, stb.)

A gyermek már megérti, ha a felnőttek mondanak neki, és örül is. Értik, hogy vonzó számukra.

Hogyan lehet fejleszteni a gyermek a 2 éves képzés 2-3 év
Néhány neurológus úgy vélik, hogy egy kétéves gyermek szókincse legyen körülbelül 200 szót, de nem minden gyerek siet beszélni.

Tudják, hogyan kell „beszélni” a kis állatok, ahogy nevezik őket.

Gyermekek próbálja mondani egyre több új szó, természetesen átrendezheti a szótagok és betűk a maga módján és megérteni azok gyakran csak a szülők, egy idegen nehéz megérteni a „nyelv a gyerekek.” Sok gyerek elkezd beszélni 2,5 év után, és ugyanabban az időben egyszerre teljes mondatokat.

Két éven belül a gyermek már világossá teszik, hogy a szülők, ha akarnak enni, inni, aludni, megy a WC-vel.

Gyermek 2 évig egyedül enni főételek, iszik egy pohár vagy üveg, ül a bili.A gyerek aktívan részt vesz öntettel. Öltözz fel rendesen, persze, nem fog működni, de lehet, hogy már a saját levetkőzni. Gyermekek ebben a korban szeretnek tenni egy cipő a saját, főleg, hogy megpróbálja anyám és apám cipő. Fontos, hogy indítsa el a tanítás a gyermek, ahol a bal cipőt, és ahol a megfelelő, ahol lenniük kellene a szekrényben kabát, nadrág, ruha, és hogyan kell őket. Egy idő után, a baba is megtanítja a felnőttek és a helyes, amikor öntött el a dolgokat, vagy tedd, ahol nem szükséges.

Mosakszol, mosson kezet szappannal vagy nem szappan, törölje meg arcát és a kezét egy törülközővel törölje az orr és a száj étkezés után. Csepegtetni a szeretet tisztaságát szükség még gyermekkorból 2 éves gyermek tudja, hogy miután az utcán, reggel és este mindig meg kell mosni, és még inkább, ha szennyezett.

Vannak olyan gyerekek, bizalom, de gyakran megbotlik véletlenül: látnak mindent, és nem nézett a lába elé. Ha a gyermek futás közben, vagy sétál, a legtöbb esetben, nem sír. Ennek oka az, hogy a baba megtanult esni.

Már valahol a másfél év gyerekek fel-le a lépcsőn segítség nélkül egy felnőtt.

Hogyan lehet fejleszteni a gyermek 2 éves

Szóval, hogyan lehet fejleszteni a gyermek otthon 2 év, ajánlani anya harmonikus fejlődése a baba, és a megfelelő oktatás?

Gyermekek ebben a korban szeretnek másolni szüleik, szeretnék segíteni nekik, hogy elmosogat, sweep, portól. És ments, hogy ne tegye, megmutatjuk, hogyan lehet segíteni.

A fő fejlődési szerepe ebben a korban, persze, hogy a játék. Aktiválja a baba mindennapi helyzetekben: megyünk a boltba, vagy mi vacsorát készíteni, stb Gyerekek lelkesen érdekel játékok: babák etetni, őket az ágyba, játék autók és tervező, megpróbálják felhívni a notebookok, a falakon.

Mivel két éve, a szülők kezdeni gyerekek tanítása idegen nyelven: kapcsolja be a rajzfilmek angol vagy más idegen nyelven, óvatosan hívja tárgyakat. Most a baba nagyon jó emlékezve szó.

A napi rutin a gyermek 2 éves

Két év alatt a gyerekek még mindig szükség van egy délutáni alvás pihenni, ami körülbelül két óra.

Hogyan lehet fejleszteni a gyermek a 2 éves képzés 2-3 év

A gyermek természetesen korlátozni kell fogyasztása édességek, félkész termékek, amelyek tartalmazzák színezékek és tartósítószerek, valamint a gomba. Friss bio zöldségek és gyümölcsök, gabonafélék, tejtermékek - főétel napi menüből a gyermek.

Érdemes tudni:

  • A diéta a gyermek egy év után - fontos megjegyzések anyukák.
  • Pszichológusok tanácsot, ha az elválasztás a gyermek a mellbimbó.
  • 5 trükk, hogyan kell a babát aludni nem ringató azt.