Hogyan lehet felgyorsítani torrent letöltés - plusz 5 tipp

Hogyan lehet felgyorsítani torrent letöltés - plusz 5 tipp

Több mint húsz évvel ezelőtt, az amerikai programozó Brem Koen létre a BitTorrent protokoll fájlok megosztására az interneten keresztül. És ma, az összes aktív Internet-felhasználók által használt torrent kliens letölthető játékok, filmek, zenék és egyéb multimédiás fájlokat. Bitfolyam fájlátvitel alkatrészek és fogadására (letöltés) tartalmak torrent kliens egyidejűleg van hang. Ez a megközelítés csökkenti a terhelést és a függőség az egyes forrás kliens. Ennek ellenére sokan kérdezik: hogyan lehet növelni a torrent letöltési sebesség?Ez a kérdés mindenkit érintő probléma, nem számít, hogy milyen díjcsomag ő „ül” az ISP. Vannak, akik egy csomag 40, 60 vagy 100 megabájt másodpercenként, még mindig keresi a megoldást erre a kérdésre. Nyilvánvaló, hogy a népszerűsége torrent tracker folyamatosan növekszik, annak ellenére, hogy a szolgáltatás területén az információs technológia felügyelet (Roskomnadzor) teszi az ilyen források a nyilvántartásban a tiltott helyek.

Ezért ebben a cikkben fogom először ad néhány tippet, majd megnézzük, hogyan kell optimalizálni a program beállításait. Minden leírt módszerekkel együtt segítenek növelni a befecskendezési sebesség a torrent. Itt van néhány alapvető irányelveket:

  1. Használja fájlt letölti a legújabb változata a program, és biztonsági okokból, a terhelés torrent kliens a hivatalos honlapján. Általános szabály, hogy az utóbbi változat, a fejlesztők kijavítani a hibákat, és bővíteni a funkcionalitást a program. Nem szükséges, hogy előnyben részesíti az alfa és a béta verzió, mivel nem stabilak.
  2. Abban az időben a fájlok letöltése keresztül torrent nem szükséges használni a harmadik féltől származó szoftvert, és futtassa az operációs rendszer frissítése. Kívánatos, hogy letiltja az automatikus frissítéseket OS, vagy szoftver. alkalmazások működnek a háttérben vezet csatorna torlódás, és ennek eredményeként fogja korlátozni a kapacitást. Például, lehet hírvivők (ICQ, QIP, Skype.), Különböző e-mail kliensek, és így tovább. Győződjön meg arról, hogy a telepített számítógépes biztonsági (tűzfal) nem blokkolja a kapcsolatot tévesen szedését egy hálózati támadás.
  3. Miután megtalálták a trrekere áhított film kedvenc játék, vagy a kívánt programot, jegyezze fel az értéket vetőgépek. Általános szabály, hogy ugyanazt a filmet több forrásból, és minden, a különböző LED-ek száma (elosztó).
    Hogyan lehet felgyorsítani torrent letöltés - plusz 5 tipp
    Letöltés torrent fájlt a forrás, ahol érvényesül száma vetőgépek. Tartsuk szem előtt, annál kisebb a forgalmazás, az utolsó rakomány hosszabb.
  4. Próbáld megtalálni psevdotrreker (retracker) a szolgáltató. Tény, hogy ez is egy tracker, amely lehetővé teszi, hogy közvetlen kapcsolat az előfizetők egy vagy több online szolgáltatók, ha lépett a vonatkozó megállapodás. Ez egy egyszerű bittorrent tracker fut a helyi hálózat az Internet szolgáltató, amely lehetővé teszi a fájlok letöltését az LED-ek nagy sebességgel. Azt kell mondanom, hogy retrekera támogatás csak a multitrekernyh ügyfelek, mint a uTorrent és Vuze nincs jelen. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy eloszlassa a letöltés 50 megabit per másodperces sebességgel 10 Mbps.
  5. Ne indítsa el a programot több letöltés egyszerre. Mivel erősen betölteni internetes csatorna, berendezések, és ennek eredményeként ősszel letöltési sebesség minden letöltés.


Optimization uTorrent program beállításait.

Ma sok a felhasználók számára az Internet segítségével a router. Ha az egyiket, akkor használja a torrent kliens következtében a további forgalmat feldolgozó hálózati eszköz nem működik teljes üzemmódban.

1. az ügyfél összes funkcióját használni benne rejlő, menj a „Beállítások”.

Hogyan lehet felgyorsítani torrent letöltés - plusz 5 tipp

Most kattints az „kapcsolat”, és saját magának, vagy létrehoz egy portszámot a bejövő kapcsolatokat, amely később fogja használni a programot.

Hogyan lehet felgyorsítani torrent letöltés - plusz 5 tipp

Ezután menj a router felület és nyissa meg a portot a program számára. Korábban azt írták le, hogyan kell csinálni port forwarding a router Asus és a TP-Link, a többi gyártóra keresni leírást a példákkal. Amint belép a port a programot, és kövesse a továbbítás a router, torrent kliens teszi a kapcsolatot közvetlenül.

2. Fontos, hogy adjon meg egy prioritás egy adott letölthető. Még ha úgy dönt, hogy több fájlt feltölteni ugyanabban az időben, biztos, hogy tegye ki a prioritást, hogy növelje a letöltési sebesség a legkeresettebb.

Hogyan lehet felgyorsítani torrent letöltés - plusz 5 tipp

Ehhez kattintson a jobb egérgombbal a kívánt terhelésnek és a legördülő menüből válassza ki a tételt „előválasztás” és a „Nagy”. Itt kezelheti vétel és forgalom hatása.

3. Próbáld elfogadható kapcsolat sebességét. Az optimális érték jellemzően 100-200.

Hogyan lehet felgyorsítani torrent letöltés - plusz 5 tipp

Általában korlátozásokat a felvételi sebesség, nem kell nullánál nagyobb érték.

4. Egyes internetszolgáltatók blokkolni ezt a lehetőséget fájlcserélő hálózaton. Ha ez a helyzet, akkor próbálja meg bekapcsolni a „Protokoll titkosítás” funkció a programban.

Hogyan lehet felgyorsítani torrent letöltés - plusz 5 tipp

Ezt követően, az titkosított kimenő és bejövő kapcsolatok, amelyek lehetővé teszik az üzemeltető, hogy megkerülje a zárat, és a forgalom a teljes.

Ha talál egy hibát, kérjük, válasszon egy darab szövegét, majd nyomja meg a Ctrl + Enter.