Hogyan lehet felismerni a srác, hogy szeretem - a választ tól Z-ig

Úgy szokott lenni, hogy a szerelem az első srác kell ismerni, és most gyakran kell a kezdeményezést a kezében lányok. Prude nem merik mondani szimpátia, mert nem tudják, hogyan kell megtalálni a megfelelő szavakat, és nem néz ostoba. Tény, hogy nem lehet félénk. Meg kell érezni bizalmát. Ha úgy gondolja, hogy az érzések nem kölcsönös, nézni az ember. Vannak az úgynevezett jelei szimpátia. Csak meg kell nézni, majd ügyelve a kölcsönösség, ez biztos, hogy egy lépést előre.És így, a leghűségesebb és megbízható módon tudni, hogy egy srác, hogy veled bánjanak -, hogy meghívja őt, hogy menjen valahova. Ha érdekli Önt, akkor egyetértenek öröm, és ha azt mondja, hogy nem tudja, akkor azonnal hívja a nap, amikor lehet menni valahová együtt.

Vagy a második módszer -, hogy elmondja neki közvetlenül. meg fogja találni azt aranyos, és szeretne valami több, mint barátság. De jobb, ha nem kell csinálni, és boldog, hogy várjon az első dátum és az első csók.

Annak érdekében, hogy ne késleltesse a helyzet, a lány kell venni a kezdeményezést a kezükben, és válaszoljon a kérdésre: „Hogyan hint egy srác, hogy tetszik?”. Módja van ennek, sok:

Valószínűleg fellázadtak: „Végtére megtettem mindent, ami lehetséges! Minden módon megmutatta az ő hozzáállása! De ha nem, míg a srác vallanom, hogy tetszik? „De az a tény, hogy a fiatalember nem vette észre az erőfeszítéseket, vagy helytelenül értelmezte azokat. A férfiak nagyon más pszichológia. Ez, a fiúk gyakran csak nem kap nyilvánvaló számunkra. Ők is dühös ránk, aggódik. És a kérdés, hogyan lehet elismerni érzések, pasas, nagyon is ismerős, hidd el.

Ezért, annak érdekében, hogy ne pazarolja az idegek, ne izgulj, és ne aggódj, akkor jobb, ha a bátorságot, hogy menjen vele, és azt mondják, mindent nyíltan. Tehát tényleg jobb lenne. Csak azt, hogy pont az „i”. Ezen túlmenően, a férfiak szeretik és értékelik a nők nyíltan és nem bírja a különböző trükkök és rejtvények. Ebben a lépésben, akkor valójában könnyebb az élet és a magam, és őt.

Vedd fel időben az elismerés. ha egy srác egyedül. Ha ő nincs egyedül, hanem barátaival lehet hallani negatív választ, mert mint talán azt akarja, hogy jól néz ki a barátaid előtt, még akkor is, ha úgy érzi, hogy Ön teljesen más érzés.


Ez nagyon jó lenne, hogy hívja őt a házába megmagyarázni, például az új téma, vagy kérjen segítséget valamit. Otthon nem az Ön, sem az akadályokat, és akkor több bizalmat.
Error.
Ne játszd kihívóan. A kommunikáció akkor meg elég hülye.
Amikor barátai igyekezett nem mutatni érzéseit. Az expozíció miatt nevetségessé srác nem fog reagálni a figyelmet.
Ha nem érzi a támogatást a barátaival a hobbija, akkor van információ, amely nem tudja, és nem veszik észre, mert a szeretet. Próbáld kideríteni tőlük. Miután megtanulta az igazságot, akkor nem a hibákat.

Ha egy srác nem veszi figyelembe a szeretet

Hogyan lehet felismerni a srác, hogy szeretem - a választ tól Z-ig

Előfordul, hogy az elismerés nem mindig sikeres, és a srác sem mereven elutasítja a szeretet, vagy csak figyelmen kívül hagyja meg. Sok nő ebben a helyzetben azonnal lezárjuk, és elkezdik keresni problémák önmagukban, félnek, hogy találkoznak a srác a szemét, és járni vele ugyanaz a cég.

Ez teljesen rossz viselkedés ebben a helyzetben. Ha megtudja, hogy érdektelen, hogy kedvese, csak úgy viselkednek, mint korábban: a könnyű, ha nem ismerik az együttérzés és nem volt. Lehet egy kis flört más srácok, indítsa titokzatos ismeretségét néhány fiatalember.

pszichológus tanácsát

Hogyan lehet felismerni a srác, hogy szeretem - a választ tól Z-ig

Ön talán úgy gondolja róla, és függetlenül attól, hogy helyes döntés, hogy bevallja a szerelem? Az érzések nem rejtett igény azonban, hogy megmutassa nekik túl sokat nem éri meg.

Hidd el, ha az érzések kölcsönös, nincs szó között szükséges mindenkinek, így nagyon világos.

Szeretnék találkozni egy férfival. Honnan lehet tudni,?

Hogyan tegyük világossá, hogy a fiatalember, hogy ő érdekel téged a távolból?

Ha a fickó él egy másik városban, akkor tartsa a kapcsolatot a szociális hálózatokon. Küldje el a gyönyörű képek, zene vagy a költészet. Reggel hívhatjuk, és szeretném, ha egy jó nap. Este érdeklődik, ő töltötte a napot.

Mint utalt rá, az érzésekről, ha együtt dolgoznak?

Hívja egy kávézóban vagy hangulatos étteremben. Segíts nekem, hogy működik. Akkor regale a pitét, vagy salátát.

Hívjon sétálni.

Abban az időben a felismerést, hogy a szemébe nézünk egy srác, és nézni a kifejezést óvatosan. Kezdetben a szeretett egy lehet, hogy meglepett, hogy nem minden nap hall ilyen szavakat. De aztán jön, és talán azt mondják: „Én is szeretlek.” Ez lesz a legnagyobb üdvözlőajándékot, válaszul a bátorság.