Hogyan lehet frissíteni a víruskereső ingyenes ESET NOD32 Smart Security a teljes verzió, barátom

Hogyan lehet frissíteni a víruskereső ingyenes ESET NOD32 Smart Security a teljes verzió, barátom
Mi a teendő, ha a kedvenc antivírus NOD32 hirtelen megszűnik időszakonként frissítik felugrik egy üzenet «ESET NOD32 Antivirus: Hibás felhasználónév és (vagy) a jelszót.” Köztudott, hogy a vírus, ami nem lett frissítve több mint egy hónapja már nem képes megvédeni a számítógépet bármilyen módon minőségileg. Vannak olyan esetek, (bár nagyon ritka, de vannak), amikor a késedelem a frissítés néhány óra alatt képes megelőzni a fertőzést, ami nem történt meg, mivel a következő vírusvédelmi adatbázis jött meghatározásokat, amelyek megakadályozzák azt. Ebben a cikkben lesz szó az ilyen viselkedés okainak és módszereit, hogyan kell kezelni azt.Ez a helyzet akkor fordul elő leggyakrabban, ha az engedély lejár, és akkor kell alkalmazni, hogy a víruskereső-gyártó annak meghosszabbítását: Ukrajna. Magyarország számára. vagy a legközelebbi számítógép tárolja, vagy otthoni elektronikai boltban. Felhívjuk figyelmét, hogy a kiterjesztés a licenc olcsóbb, mint venni egy újat! Anti előre figyelmezteti a felhasználót a lejárati dátumot az engedély. Az új felhasználói nevet és jelszót meg kell, hogy az anti-vírus szerint ezt a képet:Hogyan lehet frissíteni a víruskereső ingyenes ESET NOD32 Smart Security a teljes verzió, barátom

1. Settings (vagy kulcs «F5» a billentyűzeten). 2. Tab "Update". 3. Ellenőrizze, hogy a frissítési szerver van „automatikus frissítés.” 4. Írja be az új felhasználói nevet (login). 5. Írja be az új jelszót. 6. Zárja be az ablakot, és próbálja meg frissíteni.

Konfigurálása ESET NOD32 Smart Security nem különbözik a beállítás ESET NOD32 Antivirus. Mivel a képek és az itt bemutatott módszerek érvényesek mindkét esetben, valamint a 3. és 4. változat működik, konfigurálja és frissíti az azonos, bár ajánlott frissíteni a legújabb verzióra (jelenleg verzió 4.2) jobb védelmet.

A legfrissebb változat a cég termékeit ESET (NOD32 Antivirus vagy ESET Smart Security) leginkább a hivatalos honlapján a cég.

Kapcsolódó termékek:

ESET Smart Security: Gain Mode - mi ez, és hogyan kell kezelni, hogy - egy példa egy vírustámadás ami egy igazi antivírus helyébe hamis (rogueware) és módszereit megelőzési és ellenőrzési fertőzés adatok