Hogyan lehet gyorsan felszív a fenék otthon

KakImenno.ru hogyan lehet megoldani a problémákat Teljes verzió

Kapcsolatos kérdéseket a megjelenése, nem szűnik meg a figyelem tárgya. Fájó témája a nők többsége újra és újra ad nekik különféle hiányosságokat az ábra: a derék eléggé szűk a lábak is görbék, a fenék nem olyan nagy, mint azt szeretnénk. Az utóbbi különösen fontos, mivel sem az ötödik pont nem veszi figyelembe, mint az egyik jele a vonzás, mind a nők és a férfiak. És valaki, és a döntő tényező, amikor kiválasztják a partnere. Valaki küldött cég fenék tornatermekben, uszodákban vagy egészségügyi klubok, míg mások igyekeznek szivattyú fel a fenék otthon. Milyen gyorsan felszív a fenék otthon, és az ötödik pont a rugalmas és vonzó?Amikor itt az ideje, hogy a farizmok hangvételű?


Az okok, amelyek miatt a rugalmasság elvesztése a farizmok, számosak, és ezek mind nagyon banális és egyszerű:
  • mozgásszegény életmód;
  • mozgásszegény munkát;
  • Rossz szokások;
  • helytelen táplálkozás;
  • a testmozgás hiánya;
  • terhesség és a szülés.
Ennek következtében a bőr meglazul, az izmok elvesztik hang, és még narancsbőr. Itt az ideje ébreszteni, és azonnal megkezdi a munkát magad! Hasznos tippek, hogy segítsen, hogy a fenék rugalmas
Amellett, hogy a gyakorlatok gyorsan pumpálni a fenék otthon lány segít az alábbi tanácsokat:
  1. Masszázs a fenék rugalmasságát. Masszázs lehet végezni a zuhany vagy frottír mosogatórongy kesztyű. Masszírozza a bőrt a fenék kell, amíg nem válik rózsaszín.
  2. Vízi aerobic. A titok a kontraszt zuhanyzó, ami nem csak húzza a farizmok hanem teszi a bőr rugalmasságát minden testrészét.
  3. Összenyomja a fenék. Azt kell tennie, hogy masszázs után a fűtött bőrt. Spread a csípő és a fenék egy krém a bőr rugalmasságát, csomagolja fóliába vagy film 30-40 percig. Ezután távolítsa el, és távolítsa el a maradék krémet.
Ha elvégzi a gyakorlatokat rendszeresen, az első eredmények látható lesz egy hónap alatt.