Hogyan lehet gyorsan helyreállítani a férfi - az első lépések

Krónika világesemények Friss hírek a világ minden tájáról teljes verzió

Hogyan lehet gyorsan helyreállítani a férfi - az első lépések
Valószínűleg mindenki ismeri az érzést, amikor minden kiesik a kezek és a külvilág kezd esni, több százezer apró darabokra. Különösen szembe ezzel párok, amelyek a férfi eltűnt. Most megpróbálunk mondani részletesen, hogyan kell visszatérni az ember és újra, hogy a világ lángokban élénk színekkel.Mielőtt vesz minden olyan intézkedés, meg kell gondolni kétszer, és végül úgy dönt, hogy mit akar valójában. Lehet, hogy úgy érzi, a félelem a magány és a bizonytalanság, és nem tudja, hogyan kell foglalkozni vele? Lehet, hogy tényleg veszített darab is, és tudod, hogy kivel szeretné leélni az életét, emelni a gyermeket, és meghal egy nap alatt?

Step №1. Részletes elemzést. Végtére is, sehol a férfiak nem hagyják feleségüket, és nem megy az ő szeretője. Összegyűjti a gondolatait, hogy az érzelmek mellett teljes ellenőrzése és elemzése, az utóbbi reakció, rendezvények, beszélgetések és a viselkedés. Ez határozza meg, mikor kezdődött az egész, és hogy van-e lehetőség valahogy mindezt megoldani? Mi a fő oka vigyázzon a család házastárs? Talán mindez már régen elmúlt, és csak nem vette észre, vagy nem akarta, hogy hagyja figyelmen kívül bizonyos jeleket?

Step №2. A dallam a pozitív érzelmek. Ha még mindig gyötri, hogyan lehet visszatérni a szeretet az ex-partner, és tartsa a kapcsolatot ebben a szakaszban, akkor a válasz nem kell keresni sokáig: „vacak”. Az a tény, hogy egy szeretett bal oldalon, az a jel sürgetjük, hogy kéri, hogy változtassa. Helyreállítani a család, meg kell minden nap erősen dolgozik magukat, és saját sztereotípiákat.

Hogyan vissza a felesége egy másik nő - mit ne tegyünk?

1. térdre könyörgött, hogy menjen vissza. Ez a viselkedés csak tovább elidegeníteni egymást.
2. Nincs „szabad szex”. Ha a szex, csak a szerelem, és ha az előbbi visszatér a család. Ellenkező esetben, ha nem tud visszatérni, mert elviszi csak „elsősegély a szex.”
3. Nem díjak, panaszok és szemrehányásokat. Ne felejtsük el, a családi kapcsolatok felbomlása nem történik, hogy csak néhány a felelősség. Mindig hibás mindkét fél számára. Persze, néhány kisebb és még néhány, de egy ilyen megállapítás nem segít, hogy visszatérjen a szeretett.
4. Ne tegye ezt az ember féltékeny ex. Bár minden ember természeténél fogva - a tulajdonosok nem megmutatja mindezt nyugodtan megbirkózni. Sőt, nem úgy, mintha, hogy nélküle élni édesdeden életedben változás nem történt. Őszintén és mondja el, mit elemezni a saját hibáit, és készen vannak már nem tolerálható.Azonban, ha egyre valahol, és valami kimaradt minden vyshenapisannogo sérülnek, akkor nem szükséges, hogy benyújtsák a pánik, akkor csak meg kell, hogy kérdésekben az ellenőrzésük alatt. Valld be, ez soha nem késő változtatni. Próbálja megjeleníteni a férfi, hogy elveszítheti örökre.

Hogyan vissza az ember, ha ő volt a másik nő?

Ez a helyzet két vége van. Először - ha minden sejtjében a szervezet úgy érzi, hogy ez csak egy perc szenvedély, akkor jár el. A második - ha ez a másik nő, akit mindig is keresett, akkor jobb elengedni, és kész. Ha azt szeretnénk, hogy visszatérjen egy szeretett vissza a család, egy kis várakozás. Talán ő maga felismeri, hogy a létrehozott kapcsolat az évek során együtt élő, sokkal értékesebb (de kell néhány módosítást), nem pedig félig sült véletlenszerű nő.

Ne felejtsük el, hogy a szeretet nem múlik el nyomtalanul a szíve örökre marad egy kis darab. A férfi alig kihűlt, és meg kell, hogy vértezze fel az érzéseit újra. De a férje nem hiszem, hogy ha ment úrnője a család egy ilyen aktus egy normális jelenség. És mehet többször és újra, hogy jöjjön vissza, amikor akar.

Meg kell vele értetni, hogy szakított a múlttal, egyszer és mindenkorra, és még hajlandó megbocsátani neki, hanem ex-férje kell törekednünk, hogy él egy új kör a szerelmi kapcsolat. Lehetőleg ne megsérteni őt több Exalt és a dicséret semmit. És higgye el, hogy a férfi soha nem akar elmenni egy nő, aki azt sem törődik.

Hogyan vissza a korábbi fiatalember, ha azt akarja, hogy bachelor élet?

Kis Van, hogy engedje, hogy élvezze a szabadságot. Gyakran a férfiak végre észre, hogy ez a szabadság, és nem kell, és hogy a hamis sztereotípia: „Én nem menjen fel”, mivel a fiatalok csak ül a fejét. Emellett lehetőség van - indul kommunikál új női, ő érteni. „Ők - ez nem az Ön számára”

De mi van, ha az ember szereti a főiskolai életet? Nem kell, hogy felmelegszik a helyzet jobb neki szabad kezet. Ha a kapcsolat előtt búcsúzott súlyosan feszült, míg a legjobb tanácsadó és segítő. Ez ad egy esélyt, hogy a felesége alig elkapni a levegőt, és lehűl. Ha lesz túl tolakodó, akkor csak súlyosbítja az amúgy is nehéz helyzetet.

Ne veszítse el a kapcsolatot az ex, és ha ez már megtörtént - próbálja megújítani. Ha van egy közös utód, az alkalomból az első találkozó már rendelkezésre áll. Ha a gyerekek nem állnak rendelkezésre, akkor fordult hozzá segítségért, mint például az egyik a házban, valami elromlott, és nem tudja kijavítani. Az ülések viselkednek rendkívül kedves és barátságos. Fontos, hogy ne beszélgetni a témában a szétválasztás, sem botrányok és hisztizés, vádak és a könnyek és a panaszok elviselhetetlen az élet. Mindig legyen vidám és gondtalan kislány, hagyja, hogy a korábbi látja, hogy kimaradt.

Hogyan vissza a korábbi partner és kap a szerelem? Egészen egyszerűen azt kell érteni, hogy te vagy a nő, ami nélkül üres tér. Ehhez egyszerűen meg kell mindenhol és mindig lenyűgöző, nem számít, hogy étel a tűzhelyen, menj a boltba, vagy elvihető zsák szemetet. Által is támogatott ex-férje ismerős, és ha azt akarja, hogy átadják a következő szintre - érezni fogja azt, és akkor meg kell dönteni -, hogy nekik egy új lendületet, vagy hagyja a helyén.

Próbálja soha nem felejti el egy fontos részletet - az az ember, hogy megértsük, hogy meg lehet változtatni mindent, és készen áll, hogy változtatni a régi életmód és mi szüksége van rá. Ugyanakkor szem előtt tartani, hogy a viselkedése a korábbi emberek is keresztül néhány változtatást. Ezért csak akkor elment akkor jobb lesz, hogy megvitassák minden -, hogy nem tetszik a volt feleségem, és fordítva.