Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a lány, az érvek és ellenérvek a társkereső

Néha vannak olyan pillanatok, amikor meg kell, hogy gyorsan megismerkedni a lány. Például, ha tudjuk, hogy 1-2 perc múlva lesz a cég a barátok, és most meg kell, hogy fejest ugrik. Vagy talán egyszerűen csak kényelmetlenül érzi magát az első kommunikáció a szépség és gyorsan szeretne befejezni.Érvek és ellenérvek az online társkereső

Előnyök a sebesség-társkereső egy lány csak kettő.

  • 1. - időszámítás
  • 2. - képes elrejteni tőle a látómezőben, ha a kommunikációt okoz félelmet, vagy egy kis kellemetlenséget.

Mielőtt megtanulják, hogyan kell gyorsan megismerkedni a lány, értékeli őket.

Általában a hosszabb ismeretség, annál könnyebb kérni egy lány egy randira. Az ismerős vele akkor lehetősége van arra, hogy megmutassa néhány tulajdonságát. Ezen kívül, a már nem megy át ismerős, annál jobban emlékszik rád.

Ha szeretné használni csak egy gyors bevezetése, akkor én kész vagyok az a tény, hogy ez eltart egy emlékeztető rád. Valld be, ez nem túl jó, ha még azután is a választ a SMS „Ki ez?”, Még mindig nem tudja, vagy akár figyelmen kívül hagyni.

Ezen kívül van egy nagy a valószínűsége, hogy ez a szám lesz viszont a „hideg”. Jellemzően ezek a számok a lányok ritkán vezetnek szex. A többé-kevésbé csinos lányok nagyon gyakran találkozunk. És az esélye, hogy ő fog emlékezni rád is (főleg, ha egy egyszerű megközelítés) hajlamos a minimum.

Azt méltatta a hátránya, és továbbra is szeretné tudni a választ erre a kérdésre? Aztán ott van a →

Módszerek a gyors társkereső nők

A legjobb módja, hogy gyorsan megismerkedni a lány - a normatív megközelítés. Nem igényel tőled minden kreatív: nem kell, hogy jöjjön fel a kontextus kifejezések társkereső vagy megy át a fejemben a lehetséges minták az első mondatok.

Te csak megközelíteni, és bejelentette szándékát: „Hello. Én sietek, de tetszett neked, és szeretném újra látni. Azt most azt javasolják, hogy csere számok és később beszélni. " Amely tartalmazza ezt a kifejezést?

Kiejtésével, akkor értesíti a lány. hogy tetszett. És mit akar látni. Megjegyzés az „Szeretném újra látni,” mutasd meg magas rangú. Csak a magas rangú férfiak bátran ki szándékaikat formájában „akarok”.

A következő módon az online társkereső - ad neki egy virágot. Kevés férfi képes ilyen. Sőt, hogy virágot csak akkor fogadják el azokat a lányokat, akikkel találkozott legalább egyszer. És akkor ... nos, a teljes szakadás valamennyi ötleteket társkereső.

Adhat neki egy rózsát a betét, amit csinálni vele (ha ismeri egy kávézó). A hatás természetesen nem olyan erős, mint az élő virág, de ez még mindig lehetséges, hogy megismerje és így tovább. Figyelmeztetés: nem adnak egy rózsát szalvéták lány az utcán, vagy ő lesz hiszed kifejezetten keresi áldozatát.

By the way, emlékszem meséltem hátrányait online társkereső? Tehát nem kell alkalmazni ezt a módszert.

A következő módon - hagyjuk egy névjegykártyát.

A legtöbb megbízhatatlan minden szempontból, mert így neki egy névjegykártyát, akkor adja át a kezdeményezést a kezében. A lány egy kezdeményezés egy hívás - ez képtelenség.

Természetesen egy ilyen folyamat zajlik. Például ha egy üzletember, akinek nagyon kevés idő. És akkor minden attól függ, az általános benyomás, hogy hagyja, valamint a szépség a névjegykártyák. De ha van legalább 1 perc szabad ideje, akkor a legjobb, hogy kihasználják a jogalkotási folyamatban.Hogyan kell kezelni a „következmények” az online társkereső

És annak érdekében, hogy csökkentsék a hibaszázalék minimálisra, akkor használja az alábbi szabályokat.

Sokkal hosszabb, mint a „hosszú” társkereső. Az a tény, hogy ő nem tudja, a korai szakaszában, ahogy jött rá minden szempontból ideális ábrázolások. Nem zavarja, hogy pazarolja a drága időt, hogy megfeleljen az ismeretlen fiúk (kivéve, ha sikerül neki intrika).

Szabály №2. Nos, Melegítsük elő.

Ennek lényege szabály az, hogy meg kell, hogy meleg neki az üzenetet, mielőtt a hívást. Flörtölni vele SMS-ben, vicc, válaszoljon 2-szer hosszabb, mint ez, ne válaszoljon minden beszédeire, stb

Elég, még az egyszerű levelezés később egy hívást, és meghívja őt egy találkozóra.

Szabály №3. Jól működik „hideg” számokat.

Nem szükséges, hogy távolítsa el a lányok szoba, ha nem veszi a telefont, és nem válaszolt. Ez mindig lehetséges létrehozása érdekében, és hogy meghívja őt a találkozóra.

Írhatsz neki a következő SMS-t:

Legalábbis - ő lesz végre választ, és ez azt jelenti, hogy akkor jó eséllyel folytathatja a beszélgetést (csak, ha ő nem válaszolt). Maximum - meglehetősen erősen érdekel téged, és a csábítás kerül sor nagyon gyorsan.

Írja meg kell lennie az első felében a nap (lehetőleg kora reggel).

  • „Csak Találkoztam egy lánnyal sooo sok neked-szerű”

Mindezek SMS születnek a lány fejét a gondolat, hogy nagy a kereslet az ellenkező nemű. És akkor, akkor van valami, és meg kell küzdeni.

A következő egyszerű irányelveket, és akkor ismerkedhetsz a lányok nagyon gyorsan. Csak ne próbálja meg használni a gyors szerelem gyakran. Először is, ez nem tanácsos. És másodszor, a jövőben meg kell, hogy több erőfeszítést létrehozása érdekében, mint ha megpróbálta ezt úgy társkereső.

Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a lány, az érvek és ellenérvek a társkereső

Tisztelet csábító Magyarországon!

Egy kiváló könyv, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja a sok szép nő az interneten.

Ha beszélünk társkereső lányok VKontakte, a legjobb módszer az, Jegor Sheremetyevo.

Jegor, szeretném kifejezni, hogy neked az én személyes hálával és tisztelettel, bár én nem vásárolni a tanfolyamok, de te vagy az egyik a nagyon kevés edzők csábítás az interneten, amely tanácsokat ad tényleg működik!

Constantine, Budapest, 25 éves

Jegor, a könyv segít ez nagyon is valóságos segítséget, köszönöm a tippeket és szakmai tanácsot. idővel típusú élmény!

Dmitry, Kazan, 20 éves

Szia Köszönöm a múltban, úgy mentek át a technikát, a bumm))) Isten adja neked Jegor egészséget és sok sikert minden projektek és tervek)

Eugene, Voronyezs, 26 éves

Természetesen „titkai sikeres társkereső VKontakte” podcherpnul sok hasznos információt, megtanulják, hogyan kell kitölteni az oldalon, hogyan kell beszélni, hogy mit írok. Mindez nagyon hasznos! És ha valaki azt akarja, hogy ezt az utat, akkor természetesen azt ajánlom!

Vjacseszlav, Novoszibirszk, 25 éves

Leckék - osztályban. Minden megy keresztül szakaszában, most 12 leckét. Minden lecke van megerősítve gyakorlatban. Az eredmények vannak. Két hét nastrelyal 6 szoba és két alkalommal volt a lányok maguk hely maradt. Keresek nemcsak a VC, még fotostrane és beszélgetni város (igény látta Loved), ahol a lányok már „kész ül” egy pár az osztály nyitó és kommunikációs állapították! - először kezd kategorizálni Önnek. Először kaptak a kedves lány, aztán mentem elég, most válasszon egy esti 3-4 lányok és kezeljük őket (hogy úgy mondjam).
Tegnap, a lány elment egy éjszakai non-stop a filmekben. Babérjainkon nem fog megállni :))
Köszönöm Jegor Az órák szuper!
Nagyon hasznos - sikeres levelezés, sok móka, az új „fogás kifejezést” tanult, hogy tudod használni, hogy kommunikálni :))
Köszönöm !!

Arthur, Budapest, 20 éves

Alex, Novocheboksarsk, 21 éves

Jegor, köszönjük a tippeket! Segítség az összes 1000!

Viktor, Ukrajna, Kijev, 19 éves

Andrew, Nyizsnyij Tagil, 22 éves

Jegor köszönöm szépen, ez lett könnyebb kommunikálni a lányok és azt akarják, hogy beszélgetni tovább, hála neked !!

Vlad, Jaroszlavl, 20 éves

Jegor hello! Köszönöm a könyvet - ez csodálatos. „Kedvenc hibák” a postázási felfedezni finom elképzelések a hibát, hogy sok. Én 50 éves vagyok, és nem teljes húzza az ágyban, mint sok nő, mint lehetséges, de biztos vagyok benne, hogy segíteni fog, hogy jobban megértsék, és kialakítja a megfelelő kapcsolatot velük.

Anonymous, Tolyatti, 51 éves

Olvasása az én info-termékek >>