Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, №1 blog arról, hogyan kell elcsábítani a lányt

Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a lány?

Nézzük meg olyan helyzetben, ahol szükség van a gyors társkereső lányok ...

A helyzet a fordulatszám-társkereső

Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, №1 blog arról, hogyan kell elcsábítani a lányt
Vannak olyan helyzetek, amikor egy gyors ismerős megy jó neked. Mielőtt bármilyen ismerős próbálja meghatározni, hogy mi a megfelelőbb az Ön számára: gyors beszélgetni a lány, vagy elhúzódó. Ez lenne a siker, meg kell, hogy pontosan azonosítani forgatókönyv tetteikért. A tapasztalat, akkor automatikusan, és akkor nem kell aggódni az ilyen dolgok. Tehát a helyzet ...№1. Vannak versenyzők, de a lány maga nem ellenzi a találkozó

Igen, van ilyen, hogy például, akkor találja magát egy partin barátaival. És van egy lány, így szép. És akkor tudni fogja, és talán csak kitalálni, hogy ez is a tudomására hozni, a legtöbb pasi. Ha kihúzza egy ismerős, akkor hagyd ki a lehetőséget. Természetesen nem az a tény, hogy ő fogja viszonozni az első srác, de a második, harmadik, pontosan, igen. Ez nem fog örökké várni a herceg fehér lovon, és válassza ki az egyik, hogy lesz a legjobb abban az időben. De tudom, hogy te vagy a legjobb!

És ha nem tudja, hogyan kell megközelíteni egy lány, hogy tetszik. ez még előttünk - tapasztalatszerzés.

№2. Kevés idő

Munkahelyi vagy tanulmányi szünetben meg tud felelni egy lány. Azt is figyelni, hogy te és az idő van tartalék. Meg kell késedelem nélkül lépjenek. Nem kell a félelem a szeretet: legyőzni azt.

№3. A lány kis idő

Ő siet, és máris a parkban sétálva. Elment dolgozni / tanulmány, és pihensz / van időd. A lány sem, és nem is lesz az, hogy a növény rants milyen csodálatos, hogy megfeleljen, és szórakoztató. A feje tele van mások. De néhány dolog, amit tehetünk ...

A legfontosabb dolog, hogy megértsük egy fontos igazságot: az ember mindig készen áll a randi. Gyakorlatilag minden helyzetben. Csak meg kell találni a helyes megközelítés egy adott helyzetben, és ismerik a technikát megközelíteni a lány.

És itt van az érdekes helyzet, amelyben fontos, hogy ne a mások által látott. Igen, előfordul, hogy nem nyereséges, hogy a többi ember látta, hogyan felel meg. Mit tudnák, mit tud megismerkedni. Miért? Bármi lehet: a sztereotip véleményt, azt mondják, egy nőcsábász. A főnök lehet, hogy az anti-flört munkahelyen vagy munkaidő alatt, stb

Itt szükség van nem csak, hogy gyorsan megismerni, de ne jelenjen meg ez világosan. Hogy senki sem fog megtudni, hogy mit tett ez.

Hogyan ismerkedés gyorsan a lány?

Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, №1 blog arról, hogyan kell elcsábítani a lányt

Tehát, megbeszéltük a helyzetet. Függetlenül attól, hogy hol lehet cselekedni szerint ugyanazt a forgatókönyvet. A legfontosabb dolog itt -tseleustremlonnost és sajátosságait. A lány nem érti, amit feléje, ha nem lesz egyszerű. Igen, néha a lányok szeretik, csak beszélgetni. Néha azt hiszik, hogy valami tőlük ez szükséges, de nem ismeri.

Abban az esetben, speed-dating fontos világossá tenni a szándékaikat a lány. Hogyan kell csinálni?

Használjon olyan kifejezéseket, hogy gyorsan felfedezni:

„Szia, tetszett, de van egy kis ideje, hogy beszéljünk most. Csináljuk később. Diktálja a szám "

„Szia. Én sietek, de tetszett neked, és szeretném újra látni. Azt most azt javasolják, hogy csere számok és később beszélünk "

„Nézze, én sietek, de nem tudtam segíteni, de figyeljen meg. Észrevettem valamit benned, ami nem vették észre semmilyen más lány. Gyere veled lehet beszélni róla "

Tud fogalmazza ezeket a mondatokat a maga módján. Az ő stílusa. A lényeg az, hogy megőrizze a jelentése:

 • Nem kérdezted
 • Akkor egyértelmű, bizonyos, konkrét
 • Pontosan tudja, mit akar
 • Azt mondják, hogy - az őszinteség

Ha mindez történik egy partin, vagy abban az esetben, bármely, azt próbálja kiválasztani a pillanatot, amikor a lány egyedül. Gyere könnyen keretében barátságos és mosolyogva.

Ha egy lány egyáltalán nem adja meg a számát, nem kell könyörögni. Van 2 forgatókönyv:

 • Hagyd a névjegykártya
  Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, №1 blog arról, hogyan kell elcsábítani a lányt
 1. Van egy barátom
 2. Van egy férjem
 3. Én siet, menekül
 4. Én nem ismeri

Az ilyen ellenőrzés válaszolt:

Rendben van. És nézzük csak meg: Hagyja meg a számát. Írok neked egy hűvös este smsku. Olvasta. Ha tetszik, akkor válaszoljon. Ha nem, akkor érteni mindent, és törli a számot.

Adunk a lány, hogy megértsék, hogy nem érdekel, hogy ki ő ott van és mit csinál, vagy nem csinál. Adunk neki a részleteket. Megmutatjuk, hogy ez nem fog hívásokat, zavarni, akadályozza azt. Mi lesz megírja dal - viszonya. És adja meg a jogot, hogy dönt, hogy nem válaszol, akkor sotrom a számát. Egy érdekes lépés. Majdnem 100% opció, amelyben ő ad egy szobát.Buktatók az online társkereső

Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, №1 blog arról, hogyan kell elcsábítani a lányt

Gyors szerelem nem megy csak úgy, és saját árnyalatokat. Az előnyök, már felismerték ezt:

 • Az a képesség, hogy gyorsan kap egy szobát
 • a konkurencia
 • Nem töltenek sok időt beszélni
 • Nem kell nézni

Abban az esetben a sebesség-társkereső, a lány nem emlékszik egyáltalán. Ügyeljen arra, hogy csörög a számát, és ő is hagyja, hogy megmenti. Ez fontos. Nem lehet kérdés, hogy „Ki ez?” Ha majd meghívja őt a dátumot. Miután gyorsan megismerkedett a lány, meg kell kezdeni a kommunikáció SMS-ben. Különösen akkor, ha ígért neki osztályban smsku. Az a tény, hogy a lány ír SMS-ben, el tudja olvasni a blogomon hamarosan ...

Közben többet a hátrányait online társkereső. Ha ugyanazon a napon találkozott élénk és érzelmileg, majd élesen elveszti az esélye a sikeres csábítás a lány. A prioritás, hogy ez legyen alacsony. Ez egyszerű: az, aki több helyet a fejében, és a memóriája lesz érdekes és szerethető.

Azt hihetnénk, hogy ez csak egy vicc volt. És ez a hozzáállás, hogy megismerhetem kell meghatároznia kommunikál a lány után randi. Vagy fordítva: hisz. De azt hiszi: „Ő olyan könnyen teljesíthető. Igen, ő is megismerkedni minden! „És akkor írja be a nőcsábász.

Ez a legrosszabb dolog, amit kapsz. Persze csak viccelek. Ez rendben van. Hogy volt az ilyen helyzeteket, és minden befejezett sikeres csábítás. Nos, szinte minden.

Mi a következő lépés?

Mit szeretsz után egy gyors csábítás folyamat nem késik, és fejleszteni olyan sikeresen, mint a hagyományos társkereső, itt vannak az ajánlások és mi a teendő, miután gyorsan találkozott egy lánnyal.

Kezdje SMS kommunikáció. Ne írjon egy csomó egyszerre, hanem fokozatosan növelje az intenzitást levelezés. Felhívja lehet nem csak a meghívást az ülésre, hanem egy kellemes beszélgetés este, és amikor te és ő nem foglalt. Ezek a beszélgetések segítségével megismerni a lány közelebb, és a fejében lesz tiszta képet a srác, aki találkozott vele gyorsan.

Ha ez VKontakte, ami valószínűleg a helyzet, megtudja, hogyan találja meg a választ. Szintén más szociális szolgáltatások. hálózatokat. Ez segít megismerni őt közelebb, és ő téged. Úgy fog kinézni a képeket, olvassa el a régi rólad. Remélem, a VKontakte oldal megfelelő keretbe.

Ne szorítsa meg egy meghívást a dátumot. Legyen egy héten belül a sebesség-társkereső. Napján lesz képes, hogy közel egy lány, és menj a következő szintre. Ahhoz, hogy a szex továbbra is egy kicsit ...

Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, №1 blog arról, hogyan kell elcsábítani a lányt

További olvasnivaló a témával kapcsolatban:

 • Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, №1 blog arról, hogyan kell elcsábítani a lányt
  Hogyan lehet elcsábítani lányok elit? (8)
 • Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, №1 blog arról, hogyan kell elcsábítani a lányt
  10 végzetes hiba, amikor találkozik egy nő (3)
 • Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, №1 blog arról, hogyan kell elcsábítani a lányt
  Hogyan lehet elcsábítani osztálytársam középiskolában? (5)
 • Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, №1 blog arról, hogyan kell elcsábítani a lányt
  Hogyan megismerkedhetnek a lány a parkban vagy a park? (3)

Edzők római fiúk sok éven át, volt egy élő képzés, azt gondolja, hogy a képzés „Date: az ülés előtt nem” csak a leginkább informatív info-termék RuNet ebben a témában. Roman tapasztalt edző a témában csábítás évekig, nagyon sok, amit megtudott.

Azért jöttem, hogy Novoszibirszk római személyi edzés. Nagyon örültem, mert a regény megváltoztatta az életemet a jobb és megtanulják, hogyan lehet a legtöbbet az összes, nem számít, mit tettem. Azt is megállapították, én és az én utam, most van egy üzlet, van egy barátnőm van. Minden igazítani!

Edward, Ulan-Ude, 39 éves

Ivan, Szaratov, 33 éves

Peter, Omszk, 22 éves

Az egyedileg képzett Romana Vinilova a dátumokat a lányok, és megismerni őket. Minden ülés nagyon termékeny. Volt egy csomó gyakorlat, hogy olyan eredményeket azonnal. Roman megmutatta tudását, adott tanácsot, magyarázta. Sokat tanultam, sokat tanultam, és nagyon örülök, hogy ez képezte a regény. Ehhez még Novoszibirszk jött egy távoli Tyumen)

Sergey, Tyumen, 26 éves

Roman, szeretném kifejezni hálámat, amit a tanfolyam megváltoztatta az életemet és drámai a jobb! Nem tudtam elhinni, hogy néhány hét után a képzés tveomu Természetesen én lesz az első jelentős eredményeket!

Ilya, Riga, 23 éves

Ivan Szerpukov, 21 éves

Rum, úgyhogy elcsábította a lányt, amit beszélt. 2 évig kerestem őt, de hiába. Az persze, hogy elterjedt, és most én csak boldog. és csak akkor egy hét.

Mikhail, Omszk, 25 éves

A pálya kapcsolatok, római és felnyitotta a szememet a valóság. Régebben egy teljesen más és sokkal képviselők mindent rosszul. Most minden megváltozott, és építek egy teljes értékű, magas minőségű kapcsolatot a lány álmai!

Vladimir, Habarovszk, 23 éves

Tartotta első ülését a kurzus, és az Ön tanácsát - a fenébe, lány maga kezdtem elcsábítani. Ez bámulatos munkát, nem vártam ilyen hatást. Költési most társkereső folyamatosan, naponta többször - augusztus 10 vége a szex, és közülük 5 az első randin.

Eugene, Novoszibirszk, 22 éves

Alexander, Budapest, 26 éves

A tanács sokat segített. Mindössze 4 skype konferencia és megtanultam, hogyan kell ülésein, és megkapja a szex nem töltenek sok extra időt, az idegek, a pénz és minden más) siker - ez nem nehéz! A legfontosabb dolog, hogy tanuljanak egy jó edző. Az új ő :)

Vszevolod, Minsk, 22 éves

Hogyan is használjuk elcsábítani a szép nők? Semmi. autók, lakások is. De miután letette a képzés Romana Vinilova tettem a lehetetlent. Azt változtatni magát, hogy a lány most nekem csak száraz. Tanított a római nagyon hideg, a motiváció, a cselekvés, rúgások varázslatos élmény határtalan. Nagyon örülök, hogy én egyszer megismerkedett egy olyan ember, mint a római.

Artem, Samara, 24 éves

Köszönjük az új kurzusok és tippeket! A segítség mindig nagyon boldog, hogy ismeri az Ön és anyagokat.

Ilya, Novoszibirszk, 22 éves

Olvasása >>>

Hogyan megismerkedhetnek a lány az utcán?

Hogyan megismerkedhetnek a lány az interneten?

Hogyan kell lefolytatni a dátum egy lány?

Hogyan lehet elcsábítani egy lány?

Hogyan építsünk egy kapcsolatot egy nővel?

Hogyan juthat vissza ex-barátnője?

titkait siker
férfiak

 • Chat és társkereső lányok
 • Élő felvétel és természetes csábítás
 • Személyiség fejlődését és világos életmód
 • Az épület a minőségi kapcsolatok

Az összes adat biztonságban lesz