Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, Dmitry Petrov

Előfordul, hogy a srácok van szükség, hogy megfeleljen egy lány rövid idő alatt. Persze, nem reménykedem, hogy ez a tudás hosszú lesz, de a másik viszont senki sem tudja, mi a sors minket.Milyen helyzetekben alkalmasak fordulatszám-társkereső?

Az egyik legkényelmesebb helyzetben, amely alkalmas az ilyen típusú társkereső egy barátságos párt. Akkor csak menjen fel a lány, és kérdezd meg: „Nos, hogyan cégünk” vagy „Voltál már ismeri a tulajdonos a ház?” És hasonlók. A lány nem lesz semmilyen okból nem támogatja Önt egy baráti beszélgetés, így kezdődik, hogy flörtölni nélkül hosszú előkészületeket.

Előfordul, hogy nézett ki, hogy gratuláljak a barátja, és látta egy bulin, egy gyönyörű lány. Ha kevés időt, meg kell, hogy azonnal tegye meg a bikát a szarvánál és határozottan lépjen fel. Hasonló helyzet fordulhat elő, ha volt egy lány, egy partin csak néhány szót valakivel a vendégek. Meg kell energikus és bájos - ha nem tud megfordulni, és hagyja.

Need for speed-dating is előfordulhat az utcán, a tömegközlekedés, a kávézókban. Bárhol is vagy, nem vesztegeti az idejét a kétség. A kétség jele hiányzik a bizalom, és ez egy nagy mínusz, ha foglalkoznak egy nő.

Mi emlékezni, amikor a sebesség-társkereső?

Ha még nem elsajátította a technikát, hogyan lehet gyorsan megismerkedni a lány, ne feledje: nincs hely egy ravasz tervet. Legyen egyszerű és határozott, nem vesztegeti az idejét üres beszéd. Csak köszönni a lány, mondd, mi tetszett, de most már ideje, hogy kímélje. Kérd szobájába beszélgetni, majd később a dátumot.Negatív oldala speed-dating

Miután elsajátította a készségek, hogyan kell gyorsan megismerkedni a lány, meg kell szem előtt tartani a sajátosságait ilyen negatív Me. Normális ismerős ismerik egymást és barátkozni fokozatosan, sietség nélkül. Minden egyes szakaszában, értékeli a partner az érzéseidet hozzá, és dönteni arról, hogy menjen a következő ülésre.

Ha esett, mint a hó a fején, ő lenne egy kicsit kedvét, és ebben a helyzetben mindketten képesek értékelni egymást, és hogy milyen romantikus lehet a kapcsolatot. Ő egyszerűen nem emlékszem, elfogadva a hívás, mint egy vicc, és amikor hívják, azzal a céllal, hogy egy találkozót, akkor hosszú ideig, hogy megtudja, kivel beszélt. Természetesen ebben az esetben nem lenne szívesen megy, hogy találkozzanak, különösen, ha az esti saját tervei és vonzóbb ajánlatokat.

Az a könnyedség, amit megszoktunk, meg tud fogni fel a lány, hogy a gondolat, hogy Ön egy nőcsábász. Persze, hogy nem akar magának egy ilyen „boldogság”.

Így vagy úgy, de még mindig kell tanulni gyors bevezetését. Sokkal jobb, hogy próbálja meg, hogy tudja, mint egy lány, mint a szemrehányás magát határozatlanság és slabodushie.

Hogyan lehet érdekli egy nő után a sebesség-társkereső?

Használd a humorérzéke annak érdekében, hogy ki ez az állapot, hogy hozzon létre egy barátságos légkör közted és erősíti a kötés. Nem esik ki mindent, amit szeretnénk, hogy elmondja neki, intrika nő, tájékoztatást adunk.

Hogyan lehet gyorsan megismerkedni a nővel, Dmitry Petrov
Lásd még: