Hogyan lehet gyorsan megismerkedni egy nőt

Tehát azt szeretnénk, hogy egy szép nő társkereső, hogy flörtölni, és talán még azon túl is. Keresek egy nőt könnyen, amelynek közös barátaink vagy közös vállalkozás. De hogyan lehet megismerkedni az utcán, így nem korlátozódik csak flörtölni a kezed?Találkozunk az utcán meglehetősen furcsa kinézetű nő helyet láb, a szem és a mennyei mereven. Valószínűleg ő volt ott valaki, egyszerűen azért, mert ez nem lehet felügyelet nélkül. Időt, hogy dolgozzon ki stratégiát az udvarlás - néhány másodperc alatt. Ők lehet megúszni, hogy ez a nő veled volt, mint amire szüksége van.

Első lépés. Hogyan is megismerkedni.

Nyerni egy nő, meg kell megismerni őt, és erre szüksége van egy méltó alkalom. Fényes nappal, és valahol ember rohan, hogy nem lesz verte kézitáska, ha kéred, hol van a közelben ékszerüzlet. Elcsépelt? Igen. De aztán kezdődik a móka - flört között egy férfi és egy nő. Egy-két pillanat volt veszteséges, akkor megáll. Nos, ha tényleg van valahol egy ékszerüzlet, és ő elmeséli részletesen módon -, ha nyer egy pár másodpercig. Vesszük a legrosszabb forgatókönyv - megrázza a fejét, és azt mondja: „Nem tudom.” Ezután a szenvedély kezdeni kérdezni, hogy mit üzletek találhatók mindkét oldalán: előtted, a jobb oldalon, a bal oldalon, az utca túloldalán, stb

Női féltékenység és az elv a „mit tettem” azonnal jön a támogatás. Mivel a következő kérdés az az összeg, amit akar. Nos, így lehet, hogy a rendetlenség a virtuális pénz jobbra és balra. Úgy kezdődik, hogy tanácsot adjon a kis cucc, amit őrülten szeretne kapni ajándékba férjétől vagy szerető. Te egy szomorú fajta kifogások: „... már adott tegnap, és ez - a tegnapelőtt.” Azt hiszed, nem hiszed el? Még hisz. Mert ő azt akarja, hogy a nő helyett. És mellesleg, már gondolt, hogyan kell nyerni a férfit, aki oly kedves és nagylelkű. Most az a kérdés, véglegesen megfosztva így a logikus gondolkodás, de túláradó szeretet neked: „Mit ad a férje?”.Itt egy nő két lehetséges vonalak magatartás: indul szenteli, hogy a materialista álmok, vagy ami még jobb, mondván, hogy ő nem volt férje. Ha ő kezd felsorolni „ajándékok” - minden „ajándék” kell mellékelni kérdést: „Nem tetszik?”, „Boldog vagy?”, Stb Ne félj, hogy flörtölni, csak érdekes vélemények. By the way, nem volt sietős, és még kész magával az áruház kereső, nem beszélve arról,, hogy az ismerős utcán. Ha ő azt mondja, hogy ő már nincs férje -, mi a reakció lenne: „Mit értesz! Sajnos én nem hiszem ... te ... nem. „És a második zavart. Aztán kell egy mondat: „Én biztosan hozzád ... akkor nem hagynám.” Ez úgy hangzik, mint egy vicc. Her póker arc már elég mosolyog.

Ez a két lehetőség elkerülhetetlenül vezet a következő: ő tudja, hogy nagylelkű pénz, figyelmes, udvarias, és ő úgy érzi, hogy tetszik. Nos, ugye, olyan jó, hiányzik. Ezen a ponton, látni fogja, hogy megváltoztak a dolgok: Nem vele, és elkezd flörtölni veled.

Második lépés. Hogyan ad még egy esélyt, hogy megnyerje a férfi az álmok.

Harmadik lépés. Hogyan felel meg.

Valószínűleg ő fogja hívni magát. Azonban, ha ez nem történik meg, akkor meg kell találni egy ok arra, hogy találkozzanak és hívja magát. Használhatja bármilyen kifogás: Azt is mondhatjuk, hogy szeretne beszélni vele megvásárolt ajándék. Ne felejtsük el, akar találkozni veled, és még keres egy ürügy.

Nehezebb, hogy döntsön a helyszínen. Ahhoz, hogy magad még mindig nem lehet hívni, de ugyanakkor meg kell tennie magát elcsábítani. Hez, hogy megfeleljen az egyes klubok, de nem csak a klub, de ha a felek a társkereső vagy flörtöl bulizás. Persze, tudod - nem tudom, minden fél számára, de ha jönnek a klubba, akkor ne menj el! Hidd el, nagyon örülök, mint véletlen, hiszen ebben a légkörben Isten maga mondta neki flörtölni veled. Nos, ha nem kap meg, rengeteg más lányok, akik ott voltak, csak flörtölni. Most, hogy divatos. A többi rajtad múlik.

Hogyan lehet gyorsan megismerkedni egy nőt