Hogyan lehet gyorsan nő haját a feje az elmúlt hónapban, és az év

Abban a pillanatban, amikor egy személy van egy probléma a haj növekedését, rögtön megkérdezi, és milyen gyorsan nőnek a szőrszálak. Az egyértelmű válasz, sajnos, nem. Még az orvosok trichologists a világ úgy döntöttek, hogy végezzen felügyeleti és hogy megtudja, az átlagos sebesség, amellyel a haj nő egy hónap, hét vagy akár egy nap. • 1. A növekedés üteme a haj a fejen, vagy hogyan nő haját
 • 2. befolyásoló tényezők intenzívebb növekedés szőr a fejen
 • 3. Hány éves nőnek haj a fején?

A megfigyelések szerint a tudósok, ismertté vált, hogy a nők a haj lassabban nő, mint a férfiak, ami szálakat - a leggyorsabban növekvő szerv az emberi testben, hogy az arány a haj növekedése függ a versenyt. Tehát feketék leglassabb a haj növekedését, a képviselői Ázsiában - a leggyorsabb növekedést könyvelhetett szálak, de az európaiak, mint mindig arany közepén. Ugyanakkor zárak növekedési üteme között képviselői a különböző fajok és nemzetiségek nem függ a hely utolsó lakóhely.

növekedési ráta, vagy hogy mennyi a haj növekedése

És mégis, milyen hosszúságú nőhet egy bizonyos ideig?

 • Az éves átlagos haj növekedése 15-16 centiméter;
 • 3 hónap - 3,5-4 cm;
 • Az elmúlt hónapban hossza megnövekszik 1-1,5 cm;
 • hét haj nő a 0,2-0,35 cm;
 • Napi haj nő vissza a 0,3-0,5 mm.

Befolyásoló tényezők intenzív haj növekedését

Mindezek alapján az azonos kutatási, úgy tűnik, hogy a haj nem nő folyamatosan, napról napra. Az egész folyamat három fázisból áll, amelyek váltakoznak egymással:
 • anagén fázis. Ez a kezdeti szakaszban az aktív élet a tüszők, ami az új zárak;
 • katagén fázis. Mégis ez az úgynevezett regresszió. Az idő, amikor a haj szerkezet alakul, fürtök frissített nyilvánvaló, hogy képesek élni aktív, izzó képes reagálni a külső tényezők, és ez miatt a különböző megnyilvánulásai a viselkedését a szálak - a növekedés felgyorsítása, illetve a lassulás;
 • telogén fázisban. Rest. Ebben az időszakban a haj kezd esni az állam a teljes nyugalom, a tüszők nem reagálnak a külső ingerekre, szálak és szisztematikusan véglegesen elveszíti vitalitását, ami után jön a természetes halál, és esik.

Ebből következik, hogy közben a haj növekedését gyakorolt ​​hatásukat folyamatosan, mind belsőleg a szervezet és a külső.

Hogyan lehet gyorsan nő haját a feje az elmúlt hónapban, és az év

Hogyan lehet gyorsan nő haját a feje az elmúlt hónapban, és az év

Tehát mi is pontosan azok a tényezők is hatással vannak a növekedés a hossza a teljes haj? • Age. Az ember fiatalabb, így a haja gyorsabban növekednek.
 • Hormonális tükör. Bebizonyosodott, hogy a férfi nemi hormonok jelentősen lassítja a növekedést a hossza a fürtök a fején. Azt is megfigyelték, hogy a nők aktív szőrnövekedés különböző testrészek zárak fején nagyon lassan növekszik éppen ellenkezőleg.
 • Factor öröklődési. Ha ez a szerencsétlen eset, mint a lassú növekedés a hosszú haj figyelhető generációról generációra, hogy közvetlen elismervényt örökletes betegségek tüszőérés.
 • Betegségek belső szerveket. Haj nagyon gyorsan reagál minden „probléma” az emberi szervezetben. Vírusos betegségek vagy krónikus betegség természete, mint például a tuberkulózis, gastritis, fekélyek és egyéb betegségek a gasztrointesztinális traktus, a máj hibás működés, a vese, a szív-és érrendszer - mindez alapvetően befolyásolja a haj növekedését.
 • Egészségtelen életmód. Gyakori alváshiány, fáradtság, a dohányzás, az alkohol, a drogok jelentősen lelassult aktív szakaszának fejlesztése a tüsző, és lassítja a folyamatot hosszabbítás szálak.
 • Terhesség, szoptatás, menstruáció és a menopauza is változásokat idézhet elő hormonszintek, valamint a zavar a pajzsmirigy, ami a stop haj növekedését.
 • Külső zord környezetben. Gyakori itt a közvetlen napfényt, kihűlés, fagyás, túlmelegedés okoz jelentős változásokat a hajhagymákat.
 • Rosszul felvette kozmetikai és hajápolási termékek. Gyakran ez a kozmetikai irritációt és allergiás reakciók, a bőr, a fej, ami viszont tönkreteszi a tüsző, és lassítja a növekedést a szálak.
 • Része egy kísérlet területén a szépségiparban. Kémiai és termikus hullámzás, festés és egyéb kezelések kapcsolódó a szintetikus kémiában aktív készítmények megölése tüsző.
 • Teljesítmény. Hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb anyagok teljes napi étrend szintén kedvezőtlenül befolyásolja a stimuláció vérkeringést a fejbőr sejtek a tüsző, és ennek következtében a növekedés fürtök egészére.

Hány éves nőnek haj a fején?

Időtartama egy haja szála az életciklus körülbelül 4-6 év. A teljes időszakot tekintve az emberi élet fejbőr sikerül frissíteni huszonöt alkalommal. Azonban, mint minden szabályt, vannak kivételek a statisztikában. Bizonyos egyéneknél az idő egy ciklus a haj növekedését, a fej sokkal több, mint hat éve. Ezután a világ személyesen mutatja be a szépség formájában zsinórra a derekára.

Ha figyelembe vesszük az időszak a hajnövekedés időtartamára az emberi élet, gyakran zár nem szűnik a nyújtásra még a kezdődő öregség. Míg ugyanakkor aktivitásuk jelentősen csökken, a haj lesz gyenge, törékeny, gyakran zavaros és esik sokkal gyorsabb, mint ideje, hogy nőnek vissza. Ezért, az idősebbek kisebb valószínűséggel vesznek részt fodrászszalonokban és frizurák korlátozottak nem túl hosszú. De ha aktívan és megfelelően ösztönözni a nyúlás a csigákat és táplálja a hajat, tartsa a jobb és a teljes életet, hogy segítse a szálakat, hogy egészséges legyen, akkor lehet elérni, még a jelenlétében tiszteletteljes idős korban a hosszú és szép haj.

Azonban még a közepes hosszúságú haj, ha jól ápolt, egészséges és szép fényt, szépen csomagolva frizura vagy fonott feszes zsinór, okozhatja a tekintetben, csodálat és báj erős az emberiség felének báját és a pompa.

lásd még

Hogyan lehet gyorsan nő haját a feje az elmúlt hónapban, és az év
Maszkok gyorsabb a haj növekedését

Hogyan lehet gyorsan nő haját a feje az elmúlt hónapban, és az év
Téli fejkendő

Hogyan lehet gyorsan nő haját a feje az elmúlt hónapban, és az év
A téli ruhák nagyobb a nők