Hogyan lehet, hogy a fiú szerelmes beléd a mágia segítségével

Hogyan lehet, hogy a fiú szerelmes beléd a mágia segítségével


Ma fogunk beszélni, hogyan lehet, hogy a fiú szerelmes beléd a mágia segítségével. Szintén csak a legjobb receptek a mágia, hogy segítse a fiú beleszeret bármely életkorban, még ha ő szereti a másikLányok mind az évszázadok nem csak gyűjtötte a recepteket, a szépség és a szerelem, hanem megtanulta használni mágikus rítusok fenntartani őket. Ez a tudás vezetjük szájról szájra, generációról generációra. A fő kurátorok és gyűjtők mágikus tudás, a szépség is Sage. A mai lányok „korszerűsítése”, és abbahagyta ezeket a titkos tudást.

Hogyan lehet, hogy a fiú szerelmes beléd a mágia segítségével

De szeretem, mint tudjuk - egy szörnyű erő, hogy vagy nem kerülik, hogy összegyűjtse és megőrizze az ősök számunkra? Én csak hogy néhányat említsünk a mágikus rítusok segítségével győződjön meg arról, hogy a fiú szerelmes beléd. Válasszon magának, hogy tetszik, és élvezze a jó, mert a szeretet - ez a legjobb varázslat.

Miután a szabadban, mossa a reggeli harmat. Rosa nem gyűjt a raktárban, és a tompított tenyerébe, és megdörzsölte az arcát. Még jobb, feküdjön a harmat, majd, szárítás nélkül, és így a bőr száraz. Hívja ugyanakkor a nevét kedvese

Itt egy újabb jó szertartás. Vegyünk egy tojást, és külön a fehér a sárgáját. Vzbey fehérje és alkalmazza az arcon és a nyakon. 15 perc elteltével a mosóvíz fehérjét (előnyösen a futó stream), és a tojássárgája és a Bury kiolvasztott egy rózsabokor. Úgy véljük, hogy a rózsa a szerelem jelképe, ebben az esetben a lány az ő mágikus.

Hogyan lehet, hogy a fiú szerelmes beléd a mágia segítségével


Évente egyszer hasznos fürödni a telihold a nyílt víz, a hold meg kell jelennie a vízben. Fürdés közben figyelmesen kell követni a hold. Ha a hold naplyvet felhő - ez rossz jel, ha a Hold úszás közben tiszta marad, ez azt jelenti, chtomalchik feltétlenül szeretni. Úszás, olvassa el az alábbi telek:

„Luna, a hold, a szép hold,
Nézz rám, mosolygok.
Hold, hold, szép hold,
Adj Love (úgynevezett fiú neve) sok éven át. "
Köztudott, hogy nehéz, hogy szerelmes egy fiú, és ha tetszik neki egy másik lány - még nehezebb. Ezt a problémát kezeljük cselekmény, amely olvasható a víz a fürdőszobában, majd fürödni benne. Ünnepséget tartanak pénteken. Itt a cselekmény:

„Gyere Love (fiú neve), vagy erőszakos fej vagy a szemében, nem szemöldök szőke vagy vörös vér, se vénák a hetven vagy hetven ízületek. Menj, az ő szeretete a másik, sötét erdőben futóhomok mocsárba éghető kőzetek, meredek part, a gyors folyó a sárga homok. Ne álljon, az ő szeretete egy idegen, sem a csontok - egy csipet vagy a szervezetben - fáj vagy potyagota sem pozevota. Szerelem egy másik megy át az északi oldalán, ahol sétányon. Ámen. "


A szeretet vonzás fiú készít speciális gyógytea:

kamillavirág 20g;
fű borsmenta 20 g;
Valeriana gyökér 20 g;
körömvirág sárga 20 g;
gyümölcs kömény 20 g;
csalán levél 20 g;
Gyümölcsök koriandermag '20

Egy evőkanál zaley gyűjtemény feltöltjük a felső csésze forró vízzel, és forraljuk alacsony lángon 5 percig. Hadd főzetet 40 percig, törzs és inni. Vegyünk egy fél csésze húslevest szükséges étkezés előtt három napig, és úgy gondolja, ezzel egyidejűleg mintegy kedvese.

Ahhoz, hogy egy fiú szerelmes beléd, meg kell levágni egy hajtincset a növekvő hold, és árukapcsolás őket piros szalag, ásni alatt egy fűzfa együtt egy fényképet a szeretett egy. Hair kell vágni az időszakban az új hold, majd a rituális szerelmi elmúlik hamar. Ha vágott haj hibás hold, az ő szeretetéből fokozatosan fog bekövetkezni.

És ez a szertartás segít, hogy vonzza a figyelmet és szeretetet, hogy te fiú. Készíts egy hex a gyűrű egy piros kő, akkor csomagolja a gyűrű egy piros ruhát, és tartsa meg a szalagot a mellkas, senki sem jelenik meg. Ez hex a gyűrűn:

„Honnan tudod, hogy én szerettem (név), és elvesztette a fejét. Csak arra tudok gondolni rólam szól, hanem a másik, és felejtsd el. Ennek egyértelmű emelkedés hónap, és jön hozzám, kedvesem. "
Mandrake egy erőteljes szerelmi talizmán és amulett a szerelemben. Vegyük a gyökere Mandrake, osszuk két részre. Az egyik felét szabadság otthon, a másik meg kell tartani a választás. Ezzel a talizmán pár soha nem törik fel, és akkor mindig úgy érzi egymást, nem számít, milyen távolságok nem válnak szét.

Hogyan lehet, hogy a fiú szerelmes beléd a mágia segítségével

Hogyan lehet, hogy a fiú szerelmes beléd a mágia segítségével


Hogy mindig ellenállhatatlan fiát, az első nap az új hold napkelte előtt, összegyűjti virágok verbéna. Szárított virágok viselnek piros táska, vagy tartsa őket a párnád alá.

Minden kő természetes lyuk tekinthető, a talizmán a szeretet és a talizmán, ezzel segítve, hogy vonzza a szeretetet. Egy ilyen kő meg kell találni magát, és tartsa az otthoni, vagy mindig magánál. Ennek legfőbb feltétele: ő kell rendelkezésre állnia a másik kezét.

Hogyan lehet, hogy a fiú szerelmes beléd a mágia segítségével


Szeretkezz talizmán ősi ezüst vagy réz érmék. Ebből a célból, közben a növekvő hold gravírozására éles tűvel a hátoldalon az érme a nevét és a szeretett egy. Felveheti szimbólumok állatövi és születési. Coin kabala tartani magukat. A legkényelmesebb módja - egy lyukat fúr az érme, proden rajta piros szalagot, és tarts ki a nyakát.

Ámbra - a váladék a bálna képes vonzani a fiú a lány. Úgy működik, a fiúk, hogy pontosan. Hagyományosan helyezni borostyán talizmánok és kopott a nyak körül.

Vegye száraz levendula, csomagoljuk be egy piros ruhát, és tedd a párnád alá három éjszaka. Elalszik, mentálisan elképzelni, hogyan szeretnél nézni a szemében kedvese. Három nappal később, a haja csendben megszórjuk levendula zsák (nem minden természetesen). Miután ez az ünnepség, akkor mindig rád gondolok.
Ha nem tud várni, hogy a fiú beleszeretett veled, és ő is szeret a másik, akkor ez a probléma könnyen megoldható. Az utolsó péntekén minden hónap áthaladnak a területen, ahol nő a sorja, mondván:

„Mint a sorja a szegélyét én ragaszkodás,
Így és vőlegények kapaszkodva én,
Mivel beleszerettem,
És nem messze, és a maga házassági név.
Ámen. "

Az kell menni egyedül. Miután visszatértünk a séta, vegye fel a ruhát a tövis, és köti őket a rongyot. Rejtse el őket, így senki sem látta, és tartsa addig, amíg úgy érzi, hogy a fiú beleszeretett veled. A harmadik napon, akkor vigye el egy rag repom a területen, ahol ő nőtt.