Hogyan lehet ingyenes internet

Kikapcsolódás és szórakozás

Hogyan lehet ingyenes internet
Internet - egy jó dolog, és nagyon hasznos. Az interneten, akkor a munka, a tanulás és a szórakozás, és néhány még éjjel-nappal így eltűnnek. Minden jó, de van egy dolog: meg kell fizetni interneten. De vannak olyan módon, hogy használja az internetet ingyenesen. Hogyan lehet az interneten ingyen?Nálunk több módon!
Opció, hogy az internet szabad
1. Naylegchayshy módon - az, hogy az ingyenes Wi - Fi zónát. Az eljárás teljes mértékben. Wi - Fi zónát megtalálhatók a nyilvános helyeken - kávézók, internet kávézó, könyvtár, vasútállomásokon, tömegközlekedés, mozik, metró. A legfontosabb dolog -, hogy megtalálja a megfelelő helyre, és maradni, amennyit csak akar! Az egyetlen negatív - kell járni a laptop.
2. A második módszer - használható Wi - Fi, de nem szabad. Ez a törés a már illegális. Ennek ellenére, néhány folytatják ezt a tevékenységet, és elég sikeresen. Akkor megtörni a Wi - Fi egyes szomszédai a házban, de ha rájön a dolog, készülj a leszámolás vele, és a felelősséget, mielőtt törvény bűnét.


3. Hogyan, hogy az internet szabad? Akkor csak talál egy helyet, ingyenes internet, amely látogatható, vagy egy nagyon jó ember. Például gyakran megy a könyvtárba, vagy menjen egy barát vagy rokon.
4. Egy másik módja -, hogy utolérjék az információt a műhold. Az egyetlen negatív - Loading nem mindig, amit akarsz. Feltöltés kiderül, hogy a felhasználók letöltik a műholdas internet, de még ez az információ között, akkor talál egy csomó hasznos információt. Az internet használatához ily módon, szükség van egy parabolaantenna és egy számítógép, DVD-kártyát.
5. Írja be a szerződést a szolgáltató, amely lehetővé teszi, hogy az interneten ingyenesen egy ideig. Igen, akkor talál egy biztosító, több hónapos ingyenes internet. Azonban az ilyen szolgáltatók nem hülye, és ezt a szolgáltatást, cserébe a következtetést a minimális éves szerződést. Kiderült, hogy néhány alkalommal teljesen legálisan használja az internetet, de annak befejezését követően meg kell kezdeni fizetni.

Mi mást lehet tenni, hogy az internet még olcsó? Válassza a legkedvezőbb szolgáltató, vegye fel egy olcsó tarifa, vagy állítsa korlátlan internet. Jobb, legyen olcsóbb, mint az illegális!