Hogyan lehet ingyenes internet - szól okostelefonok

Hogyan lehet ingyenes internet - szól okostelefonok

Ma megmutatom, hogyan lehet az interneten ingyenesen. Meg fogja tanulni, hogy hol és hogyan kell használni ingyen, minden módon szabad internet-hozzáférést.

Ma, az internet nagyon drága közé tartozik. Képzeljük el például, a környéken Magyarország Észtország - ahol a becsült költsége az interneten 700 rubelt egy hónap! (Speed ​​5 Mbit / s, és a korlátlan sávszélesség) Lehetséges azonban napokig ülni az interneten, letölthető dalok, filmek, programok és nem kell aggódnia a zsebében.Előállítási módszerei ingyenes internet:

1. Csatlakoztassa a WiFi.

Wifi - ez a vezeték nélküli internet hálózat, amelyben a számítógép nem csatlakozik nincsenek vezetékek - a számítógép beolvassa a legközelebbi WiFi hotspot, csatlakozzon, és van internet. A számítógép vagy laptop támogatnia kell a WiFi technológiával, hogy csatlakozzunk hozzá.

A Wi-Fi fizetett és ingyenes. Az utóbbi lehetőség általában kínálnak a különböző üzletek, éttermek, irodák, stb Bizonyára a tulajdonosok ezen létesítmények már tudja, hogyan kell a felhasználók ingyenes wifi a ciawifi.ru. Végtére is, ez a szolgáltatás nagyon előnyös, mert lehetővé teszi, hogy ügyfelek megszerzése és megtartása. Természetesen, ha van egy választás, hogy menjen a kávézóban vagy az interneten anélkül, hogy habozás nélkül, válassza az elsőt. Ne próbálja meg otthon ülni a lényeg, hogy megtalálják ingyenes Wi-Fi - csak a szomszédok is a közvetlen sugár, amely minden bizonnyal tudja, hogyan zaparoleny a router, így senki sem tud csatlakozni hozzá. Ezért, ha azt szeretné, ingyenes internet, megy néhány helyen egy megfelelő „WiFi” ikonra.Tehát, hogy a „halászat” Meg kell az alábbi programok: horgászási lehetőség, SkyGrabber, Manna - ezek és mások is letölthető ezen az oldalon.

Is kell vásárolnia egy normális parabolaantenna, állandó jelet a műholdvevő, közös kártya ilyen célokra TT-költségvetés S1401, ACORP, forrasztó SkyStar 2 rev 2,6d.

Ha minden a fenti rendelkezésre áll, akkor folytassa.

3. Kindle Fájl Reader ingyenes internet!

Elektronikus olvasó Kindle könyvek megvásárolhatók 4000 rubel. Chipet, hogy ingyenes internet-hozzáférést biztosít a felhasználók számára. Ki gondolta volna, hogy az ügyes kezek az internet átvihetők a számítógépre, és használja azt, korlátok nélkül! Teljes leírást a kapcsolatot, valamint a Kindle internet-hozzáférési pont minden gond nélkül megtalálható az interneten.

4. Tekintse meg a mobilszolgáltatók.

Ui Ne nézz az interneten módját „hogyan lehet feltörni ISP szabad hozzáférést biztosít az internethez” - igen, ez igazi, de végül fennakadnak és kell hozni a büntetőjogi felelősség!