Hogyan lehet ingyenes internet

Egy nap azt gondoltam: miért ne? És egy hónappal ezelőtt, én voltam az első Tug. ))

Az ötlet egyszerű: vannak olyan cégek (úgynevezett „szponzorok”, bár ezek nem olyan szponzorok), aki pénzt kap azért, amit mi a képernyőn fonó bannerek egyes cégek. És így megbeszéltük, hogy nézd meg a bannereket, fizet nekünk pénzt. Folyamatosan. Minden hónapban. 20-40 dollár.Mondja el tapasztalatait létesítési magukat pénz „az interneten.” Között a „szponzorok” (akkor fogom használni ezt a kifejezést idézőjelek nélkül) olyanok, hogy szükség résztvevők, hogy állandó helyet a böngészőt, menjen az új oldal percenként (!), És egy szenvedélyes kattintva bannerek a saját Viewbar. (Viewbar - ez egy olyan speciális „saját” program, amely bekapcsolja a „saját” zászlók a képernyőn, és figyeli a tevékenységét, azaz lépésünket egér és lépjünk, ha egy oldalt a böngészőben.) Az ilyen szponzorok rögtön nem tetszett, bár a legtöbb Az első szponzor - Spedia - éppen ezt a típust. Tekintsük én tapasztalataim szerint - nem regisztrálja magát az szponzora! ;)(Ha szeretnél regisztrálni, sem a szponzorok, egyszerűen kattintson a megfelelő linkre - és kerül sor közvetlenül a regisztrációs oldalon.)

$ 0.5 / óra (pontos adatokat bejelentette végén minden hónapban), egy csekket 15 $ 1 alkalommal havonta limit - nem fizetett több mint 75 órát havonta, de lehet regisztrálni az összes rokonok és jelentkezzen be nevük alatt. ;)))
Ez a legjobb a szponzorok. Viewbar mutatja mindössze 2 bannerek (a felbontása 1024 * 768), nem igényel aktív böngésző ablakot, és ez önellátó: naplók, amikor fut maga a szerver. Szponzor igényel. megjelenítések kapcsolatos átkattintási van 0,5-5%. Nem több és nem kevesebb! Ez elég ahhoz, hogy kattintson a banner óránként egyszer, hogy egyedül hittem, hogy egy hűséges felhasználói.

DesktopDollars
Nem fogadjuk el az országokból származó résztvevők az egykori Szovjetunióban.

Fizetett Surf
Kifizetés $ 0.75 / óra. Ellenőrizze a $ 20, 1 alkalommal havonta. Nincsenek korlátozások.

CashFiesta
Fizet $ 0,6 / óra. Ellenőrizze a $ 30, 1 alkalommal havonta. Nincsenek korlátozások. Amellett, hogy megjelenjen bannerek Viewbar fizetett játékok, a munka e-mail, és még valami. ;)

OpinionBar
Fizető euróban. Egy óra lenne kb $ 0.5. Sőt, a vállalat nem fizet a szörfözés, és a használata a számítógép (1 perc - 0,01 euró), a szavazás (0,02 euró).

UniqueSurf
Új, de nagyon ígéretes szponzor. Fizet $ 0,7 / óra. Ellenőrizze a $ 20, 1 alkalommal havonta. Nincsenek korlátozások.