Hogyan lehet lekötni egy sál a férfiak

Sál - igen népszerű tartozék a férfi öltözőbe. Eredetileg célja, hogy megvédje a széltől és a hideg, sál van egy másik funkciója ma - esztétikus. Azonban nem minden ember tudja, hogyan kell kötni egy sálat egy harmonikus módon.Hogyan lehet lekötni egy sál a férfiak

Természetesen egy elegáns sál nem alkalmas dzsekik és formátlan pulóverek. De elegáns kabát, fehér ing, vagy egy gyönyörű kardigán hasznos lesz, és helyes, ha együtt szakszerűen csomózott sállal.

Sajnos, csak egy kis része a férfi egy ízérzékelés és a stílus. Mivel a tudatlanság, hogy milyen szép férfi nyakkendő egy sálat, vagy neckerchief összhangban öltözködési stílus, ezek a kiegészítők gyakran méltatlanul elfeledett.

Azonban a jogot, hogy viseljen a sál és mindenki tudja. Ehhez meg kell tanulni néhány trükköt. A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen - egy sálat kell viselni véletlenül, csak a csomagolást nyakát. Ahhoz, hogy a sál stílusos típus létezik többféle csomóponton.

párizsi csomót

A legsokoldalúbb egység nevezett Párizsban. Ahhoz, hogy rögzítse, meg kell venni a sálat, és hajtsa félbe hosszában. Sál köré a nyak, elvarratlan szálak a témához egy hurkot, majd finoman húzza. Attól függően, hogy a vastagsága a sál állíthatja mértékét feszültséget. Párizsi csomót úgy néz ki a legjobban, bőrdzseki. A hideg időjárás, a végén a sál lehet elrejtve a kabát, vagy kabát.egyközpontú

A legegyszerűbb és legnépszerűbb egység - egységes. A legtöbb férfi sál az ő szekrény, használja ezt a módot árukapcsolás. Nem kell semmilyen speciális készségek vagy képességek, így pontosan tudja, hogyan kell kötni egy sálat egyetlen csomópontot.

Ez úgy történik, nagyon egyszerűen. Sál kell dobni a nyakában, hogy az egyik oldalon volt sokkal hosszabb, mint a másik. Hosszú végén lezárja a nyak, elterjedt egy sál a mellkasán. Egyes esetekben, akkor dobja a hátán a szabad végeit a sál. Ha ezt a módszert az árukapcsolás sálat, meg kell emlékezni egy egyszerű szabályt - a kendő ne legyen túl vastag, különben nem fog kinézni durva.

Szabad egyközpontú

Elég gyakran használt változata az előző módszer árukapcsolás sál - az úgynevezett szabad egyetlen csomópontot. Szabad egyközpontú is kötődik, mint egy egyszerû, de nem annyira megnyúlt, ami könnyen elhanyagolja. Tied olyan módon a sál nézel eltúlzott dzsekik vagy kabát.

truelove

A különösen hideg napokon, amikor összekapcsolják a sál is jó, hogy egy dupla csomót. Ez az opció hasonló egyközpontú, de csak nagyobb térfogatú, így felsőruházat kapukat kell elhagyható. Tied egy dupla csomót igen egyszerű. Be kell dobni egy sálat a nyakán, az egyik végét a sál egyidejűleg kell lényegesen hosszabb, mint a második. A hosszú végén a sál a nyaka köré kétszer, a lényeg, nem nagyon késik.

A szabad végei a kendő lehet tölteni alatt kabát vagy dzseki. Az ideális választás a szabadtéri ruházati ilyen csomópont - egy kabát vagy dzseki álló gallérral. Még ha a ruhanemű ágyazás gallér, hogy ne legyen terjedelmes. Ruházat a napellenző is, nem fog működni.

Az őszi-téli időszakban, minden ember visel sálat, amely megvédi a hideg és a szél. Fontos, hogy tisztában, hogyan kell kötni egy sálat a férfiak és használni, hogy a kép egy árnyék figyelmetlenség, az elegancia és a szigor.