Hogyan lehet letölteni a teljes oldalon tippeket, tanulságokat a szerzők, a számítógépes világban, játék hírek

Ma úgy döntöttem, hogy töltse le a teljes oldalon, majd dobd be egy tablettát. Talán úgy gondolja, hogy ez egy őrült ötlet, és ez könnyebbé teszi a kapcsolatfelvételt korlátlan internet. Legvalószínűbb, hogy igazad van, de az én tapasztalatom, a mobil internet nem annyira stabil, Magyarországon, ahogy mi szeretnénk, és más országokba utaznak, nem mindig akarja használni a külföldi SIM kártyát. Ezért arra gondoltam, hogy könnyebb volt letölteni az egész oldalon. Ahhoz, hogy az összes érdekelt cuccom Mindig kéznél, függetlenül attól, hogy van online, vagy sem. És ma szeretnék megosztani veletek a tapasztalatom ezen a téren.Töltse le a teljes webhely vagy az egyes oldalakon?

Ihletett ötlet letöltési helyre, és arra gondoltam, hogy ez lehet megvalósítani. És a legelső gondolat elhatároztam, hogy kipróbálom az volt, hogy egyszerű banalitás. Rákattintottam a böngésző „Fájl” - Válassza a „Oldal mentése”, és mentse az ő merevlemez. Ezt a módszert már kedveltek az első és elkezdtem menteni oldalak, elérve akár 45 oldal, rájöttem, hogy tölteni az időmet, hogy mit lehetne tenni sokkal gyorsabban és könnyebben.

Figyelem! Ez a módszer kiválóan alkalmas, ha szeretné menteni csak egy pár oldalt.

Hogyan lehet letölteni az oldalon az interneten keresztül, vagy az online szolgáltatás használata?

Keressen egy helyszínen, hogy lehetővé teszi a letöltött másik honlapon, azt nem sikerült, annak ellenére, hogy az a tény, hogy megpróbáltam. De találtam valami sokkal érdekesebb. Két nagyszerű online szolgáltatás, amellyel könnyen és kényelmesen menteni az egyes oldalakat az oldalon. És akkor nyissa meg őket bárhol és bármilyen eszközön. Ez segít Evernote és Pocket.

Evernote telepíthető bármilyen eszközt, nevezetesen a Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Android, iPad, iPhone, MacBook, stb Telepíteni egy Macbook vagy iPhone, menj az AppStore és a keresést. Ha szeretné telepíteni az Android, menj a Market (Google Play), és megtalálni a keresést. Ahhoz, hogy ezt a programot a Windows alatt, akkor kell menni a hivatalos honlapján.

Pocket lehet telepíteni az iPhone, iPad, PC Mac, Android, valamint a Kobo és a Windows (a Windu csak a plug-in a Google Chrome).

Miért használja az Evernote és Pocket?

Sokan úgy vélik, hogy sokkal könnyebb kattintva (File -> Oldal mentése). letölt egy újabb program, azt megérteni, és így tovább Ismét tévedsz, kedves barátaim, ez könnyebb, de nem jobb. És most elmondom, miért. Ha azt szeretnénk, hogy mentse az egész oldalt a számítógéphez. ezek a programok nem a legjobb megoldás, mivel akkor meg kell menteni az összes oldal.1. használom Evernote, mert az összes cuccot tudsz csoport és szerkezete

4. Lehetséges, hogy szinkronizálja és csoportos fotók és vizsgálatok során, például, nagyon hasznos a diákok, fényképezett előadások, és mindig kéznél van.

Jellemzői a program sokkal több, mint amit elmondtam, miért ajánlom használatra.

Hogyan lehet letölteni az egész oldalt a Windows?

Nincs kétségem afelől, tudom megosztani tanácsokat ad a program HTTrack honlap-másoló. akkor ingyenesen letölthető a hivatalos honlapján. Ez a program lehet, hogy nem csemegék a felület, és azok helyén néz szörnyű, de mégis, a program végzi munkáját. Ezzel lehet letölteni az egész oldalt, míg a gyakorló vállalkozás. Míg a helyszínen kerül letöltésre, akkor teát inni, sétálni, vagy egy játékra.

Miután telepítette a programot, futtatni. Válassza ki a magyar nyelv és indítsa újra a programot.

1. A projekt neve, írhat bármit, amit akar, de azt tanácsolom, hogy írni a nevét a helyszínen, például Tryhere

2. Válassza ki a könyvtárat, ahová menteni a helyszínen. És gombra.

3. A következő oldalon pontját típusát, válassza „Download hely (ek)”

5. Kattintson a Beállítás paramétereket, törölje a Use Proxy

6. Kattintson a linkre, és ellenőrizze a doboz mellett „Get HTML fájlokat az első”

7. Kattintson a Tovább, majd a Befejezés gombra a következő ablakban. És a helyszínen szivattyúzzák a merevlemezre.

Hogyan lehet letölteni az egész oldalt Linux?

Töltse le a teljes webhelyet a számítógépen a Linux operációs rendszer, akkor a terminál. Ne félj, hogy végre ez a trükk a számítógépen, akkor is, ha valami baj van, akkor semmi rossz nem fog történni. Nem fogom, hogy a hajó extra információkat, így azonnal munkához.

Figyelmeztetés. Ebben a kézikönyvben fogok beszélni, „típusú”, az azt jelenti, hogy meg kell adnia a parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt a parancs végrehajtásához.

1. Nyisd meg a Terminal. (Ez általában megtalálható a rendszerben program vagy segédprogram)

2. Miután nyissa meg a „Terminal”, írja be a parancsot: mkdir tryhere / - szó helyett tryhere megadhat egy másik nevet, amit akarsz (de szóköz nélkül, és anélkül, magyar betűk)

3. Ezután adja meg a parancsot cd tryhere /

Azok számára, akiket érdekel, meg fogom magyarázni a legutóbbi parancs, lásd „--wait = 20” - le kell töltenie oldalak időnként 20 másodperc, ez azért fontos, mert különben lehet, hogy blokkolja a 10 perc vagy több, kellő az állandó hivatkozás az oldalon.

Team "--limit-rate = 400K" szükségességét fájl feltöltési korlát, több mint 400 kb.

A parancs „-r” szükséges, hogy átvizsgálja és betöltse az összes alfejezetek a helyszínen.

Team „-p” lát rá letölteni a szükséges fájlokat a megfelelő kijelző a letöltött oldalon.

Team „U” kifejezetten a Mozilla böngészőt.

Hogyan lehet letölteni az egész oldalt a Mac?

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné megosztani valamit, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Hogyan lehet letölteni a teljes oldalon tippeket, tanulságokat a szerzők, a számítógépes világban, játék hírek

Számítógép témák, informatika, órák és cikkek - ez az, amit szeretek. Szabadúszó író, vicces, néha komoly vagyok, készíti elő az anyagot a barátok, így valami újat tanulni. Köszönöm, amit olvasol blogomban.