Hogyan lehet letölteni APK fájlok Android a számítógépen

APK file / apk fájlt. (Általános információk)

Mi az APK fájlt APK (angol Android Package). -? Semmi több, mint egy egyszerű formátum, amely tárolja és végrehajt egy alkalmazás az Android. apk - kiterjesztése az alkalmazás adatait. Általános szabály, hogy az egész programot írt kód Android összeállított és csomagolni egy fájlba. Ezt a fájlt bármilyen nevet, de a kiterjesztés legyen az .apk. Például MyAndroidApp.apk. APK fájl lehet telepíteni nem csak az Android operációs rendszer. Javasoljuk, hogy telepíteni APK fájlt csak Android hivatalos forrásból (pl: Google Play). Ezek telepítése harmadik féltől származó források egy hatalmas kockázatot jelent, mert a legtöbb webhely leple alatt a „szabad” alkalmazni feltörték „kalóz verzió” egy bónusz formájában vírusok ágyazott APK fájlt.

Miért érdemes letölteni a APK fájlt?

Miután az alkalmazások telepítésére (a harmadik fél erőforrások) veszélyt jelent, nem jobb telepíteni alkalmazásokat a Google Play. Végtére is, automatikusan beállítja. Nézzük a lehetőségeket:

Töltse le a .apk fájlt a számítógépére közvetlenül a Google Playen

Tehát itt egy egyszerű módja a telepítő fájlt Vatsap messenger lesz a számítógépen. Minden alkalommal, amikor letölt egy fájlt, hogy kivesszük a hivatalos boltban Google Playen. ezáltal csökken a kockázata a lehető legkisebb.

Megjegyzés:
Így lehet letölteni ingyenes alkalmazásokat. Letöltés fizetett tartalom nem kap.

(2 értékelés, átlagosan: 5.00 out of 5)