Hogyan lehet megállítani, hogy egy erős nő 1


Az állatöv jel Leo I, keleti horoszkóp Sárkány. Hogyan mondjuk a család - ez a fúzió keveréke. Valószínűleg azért, mert a tulajdonságok, ezek a jelek, tartom magam egy erős nő.Vagyok független, szeretem, hogy a döntéseket magát, és senki sem függ. Az ex-férje, én a család feje, és mint mondtam, hát legyen. De úgy tűnik, kell egy ember erősebb, mint én.

Shoemaker cipő nélkül

Bár az oktatási vagyok pszichológus vagyok, mint mondják, cipész cipő nélkül. És ismerve az összes igazságok és a bölcsesség a nők, néha úgy viselkednek, így nem tudok.

Jobb hogy a legtöbb, mint kérjen segítséget, inkább keresnek és vásárolnak, mint kérni egy ember. Ugyanez vonatkozik az egyéb problémákat. Ha valami történt, én inkább nem panaszkodnak, és megérteni önmagát.

Valószínűleg, szemben az életemben volt egy ember erősebb. Végül dolgozik rajtuk, kapok lágyabb. Kezdem érteni, hogy függetlenségüket én rosszabb, mint magad.Végtére is, a férfiak egyszerű - ha egy nő birkózik mindent, ami azt jelenti, hogy segítsen neki. Törvények és fordított pszichológia - ha tudjuk mindent magad, akkor miért van szükség egy ember? Meg kell tanulni, hogy lágyabb, nőies.

bölcsesség nő

Ha úgy dönt, egy férfi a család feje, neki minden a hatalmat. Igen, ez nagyon nehéz csinálni. De hölgyeim, nézd, a nők, akik a pénzügyi vagyon az ő karrierje, nem boldog a magánéletében.

Vagy ők papucs férj férfi vagy puhány, gerinctelen és jellegtelen. Kinek van szüksége egy embernek?

Évszázadokon át, hogy az erősebb nem, és a fő kereső a családban, és egy nő háztartásbeli. Igen egyetértek, hogy most sok erős nők és a férfiak gyenge, de őszintén szólva, hogy mi magunk is tette őket ilyen.

Ahhoz, hogy gyenge, és a nő valójában nagyon egyszerű és szórakoztató. Például finom manipuláció, butaság és a férfi a lábaid előtt, készen arra, hogy teljesítse minden szeszély.

Mit gondolnak az emberek erről a Alimero olvasók? Érdekes hallani a véleményét.