Hogyan lehet megjeleníteni a szőr a test, az arc és más helyeken

Nem kívánt szőr lehet megjeleníteni sokféleképpen a szervezetben, beleértve gyakorolják a hagyományos orvoslás.

Módszerek szőrtelenítés a test

Keverjük össze tíz gramm kalcium-oxid és kalcium-szulfid, az eredmény egy paszta. Probléma szőrös helye kenje száraztészta, várni fél órát, majd öblítsük le bő vízzel. Ne hagyja, hogy a tészta már szemet!Tíz gramm kalcium-oxid alaposan összekeverünk öt gramm nátrium-szulfidot vagy kálium, és tíz gramm keményítő hozzáadásával kis mennyiségű desztillált vízzel, hogy a keverék sűrűségének hasonló volt a fogkrém. Jelenítse meg a szőr a test. ahhoz, hogy a zsír a megfelelő helyre a massza, és öt vagy tíz percig.

Hogyan lehet megjeleníteni a szőr a test a népi jogorvoslatok

Előállítása 50 g, és antifebrin és 85 g lanolint, és melegítjük gőzfürdőn. Ezután vegyük le a tűzről, várjon, amíg hideg. Ez az előformázott kiegészítjük 15 gramm perhidrollal már közvetlenül a felhasználás előtt. Alaposan keverjük össze. Alkalmazzuk ezt az elegyet a megfelelő helyeken. Végén az eljárás a bőr meg kell kenni krémmel.

Forraljuk egy liter vizet fél órán 150 gramm stramonium (+ alulról). A kapott leves kenet problémás területeket tisztítsa naponta háromszor.

Kinyomtatni az arcszőrzet otthon

Grind magok por Datura, öntsünk vodka konzisztenciát fogkrém. Betölt három hétig. Kenőcs kenési helyeken a nem kívánt növényzet.Dióhéj éget gáz előállítására hamu kell porrá törjük. Hosszabb port alaposan összekeverjük forralt vízzel tapadó arány: Hamu három mag teáskanálnyi mennyiségben vizet. Kenjük meg a kívánt bőrfelületet naponta háromszor, és hogy a szőr a test, az arc és a más területeken nem nehéz.

Amikor a vágás friss zöld dió leve képződik. Szükséges, hogy kenje a megfelelő helyen a lével, és kap az eredmény utolsó három eljárásokat.

A szőrzet eltávolítását intim területeken

Haj intim helyeken ajánlatos törölni a kálium-permanganát oldattal. Legyen ez a megoldás egy gőzfürdő, egy bikini területen. Ha elvégzi ezt a folyamatot minden nap húsz percig (a legjobb lefekvéskor), a haj hullik ki hamarosan, valamint a gyökér.

Minden nap, majd csiszolják a bőrfelületet. hol tervezi, hogy a hajat. friss csalán magok. Hátránya - egy nagyon hosszú idő.

Sokkal gyorsabb, ha öntsünk negyven gramm őrölt csalán magok és fél csésze növényi olaj és betölt két hétig. Ezt követően a leszűrt infúzió került egy külön tartály fedéllel. A keveréket alkalmaznak a megfelelő helyeken a bőrön, de óvatosan, és nem több, mint kétszer egy nap.

A hagyományos módszerek a test szőrtelenítés

Bőkezűen dörzsölje a megfelelő helyen a felesleges szőr mártott húslevest shell fenyőmagot. Készüljenek fel egy pohár forralt vizet két evőkanál őrölt héj, forraljuk vízfürdőben tizenöt percig, majd szűrjük le.

Ahhoz, hogy távolítsa el az arcszőrzet dörzsölje be a problémás területeket facsart fiatal hajtások vad szőlő. Ugyanez lehet tenni a segítségével a gyümölcslé nem érett szőlő.

van egy ősi arab recept arcszőrzet. A cukor (10 evőkanál feküdt) fele facsart citromlé és tomyat alacsony lángon, míg sűrű masszát. Amíg a keverék meleg, mert hengerelt kis golyókat, és tegye a helyet, ahol akarja eltávolítani a hajat.

A legérdekesebb híreket