Hogyan lehet megnyitni a fájlt

Fájl típus: Database Files

Angol cím: Database File

Orosz neve: Database File

A nyitott .dbf fájl

Általában először ezt a kiterjesztést aktívan használja ezt a szoftvert, mint a LibreOffice a számítógép az élet. A szoftver kiterjesztés DBF óta használják, mint az egyik legfontosabb eleme szabályozására az adatbázisokat. Szoftver LibreOffice az egész család egy meglehetősen elterjedt a kontrolling területén az adatbázisban, ez azt jelenti, hogy a puszta meghosszabbítása DBF nagyon is bizonyítani is - azt nem csak, hogy ellenőrizzék az adatbázist, hanem sok más célra.Bővülő DBF maga elég gazdag és a történelem, és kezdődik egy rövidlátó a 80-as években a múlt században.

Azóta a bővítés DBF nagyon jól módosított és továbbfejlesztett sok jelentése van, természetesen megváltozott. Ezért, még a népszerűsége és folyamatos használatát, akkor nem lehet az összes legfeljebb 100% százalék biztos, hogy a legnépszerűbb modern programok meg tudnak nyitni fájlokat ezzel a bővítménnyel DBF minden gond nélkül, vagy hibákat.Különösen nem a fájlt vagy bővül, és strukturálása, a DBF fájlok azonosított több fontos részből áll:

A legtöbb esetben ezek a fájlok ugyanabban arcszínt ilyen fájlokat a DBT és FPT, amely nem lehet megnyitni, mert ők maguk nem tartoznak semmilyen önálló vagy független bővítmények, amelyek nélkül fut más fájlokat.

Hogyan kell megnyitni a fájlt .dbf

Hogy nyissa ki a TXT fájl formátumban, meg kell töltse le és futtassa a megfelelő szoftvert, és hogy a LibreOffice programot. Hogy nyissa meg a kívánt nyílás egy fájlformátum, nyomja meg a bal oldalon a Fájl gombra, és kattintson az elem megnyitásához.

Milyen programot megnyitni egy fájlt .dbf

Indítani egy információs fájl, hogy tartózkodik a számítógépen, és kiterjesztése DBF, akkor igénybe a használata a következő programokat:

Kapcsolódó fájl formátumok:

Hogyan lehet megnyitni a fájlt

Megnyitja a fájlt .xlsx

Hogyan lehet megnyitni a fájlt

Megnyit egy fájlt .xap

Fájlnév .xap File Type: System tartozó programokat angol neve: Silverlight Application Package orosz neve: a Silverlight alkalmazás csomag A fájl megnyitása .xap Ismeretes, hogy számos mobil eszközök viszonylag gyorsan elfog ...

Hogyan lehet megnyitni a fájlt

Megnyitja a VOB fájl