Hogyan lehet megölni a szeretet a szívedben - a legjobb magazin online

Hogyan lehet megölni a szeretet a szívedben - a legjobb magazin online

A neve Allah, a Kegyelmes és Könyörületes

Boldogtalan szerelem, sajnos, nem ritka, és gyakran ad az emberek egy csomó szenvedés. Megszabadulni a rögeszmés gondolatok olyan személy, akivel nem lehet együtt lenni, ez nagyon nehéz, különösen, ha nem tudja, hogyan kell megölni egy érzés, hogy káros lehet élni és élvezni minden nap.Tény, hogy „elfelejti” a tárgya az ő szeretete - valódi, és nem kell attól félni, mivel a nyugalmat ebben az esetben sokkal fontosabb shakespeare szenvedélyek. Krasulya.ru hely a nők számára tanácsot, hogyan kell megölni az ő szeretete.

Itt vannak gondolataim érdekében

Objektíven értékelni az előnyeit és hátrányait, előnyeit és hátrányait. Elemzik a helyzetet, hogy ne ásni az érzéseiket, és lefektetett a polcokon „tárgy”. Egy szeretett, mi idealizált, és majdnem mindig nem veszik észre a hiányosságokat. Az Ön feladata az, hogy egy szeretett, másrészt, hogy megtalálja az összes lehetséges sérülésektől és hibáktól, és hidd el, a gyűjtemény nem lesz kicsi. Értsd meg, ez az élmény, ez nagyon hasznos, talán legközelebb látni fogja a helyzetet a távolból, és elkerülni a kellemetlen pillanatokat. És valaki ebben a helyzetben lesz egy jó tanácsadó.

Megszabadulni az emberi tulajdonságok

Adj minden szín elhalványul azt,

Soha, hogy a tavasz,

És arra használták, levelek nélkül a nyáron.

Ezután a lélek háromszor hullám táskájában rajta első lovoy és eltűnnek.

Magatartás megváltoztatása és a külső környezet.


A belső működésébe gondolatai kell támogatni a külföldi - magatartásbeli változások, valamint olyan kedvező külső feltételek a búcsú szeretni. Vegye ki és dobja el a dolgokat abba keres valamit, ami emlékezteti őt és életét. Ne keress találkozni vele, próbálja a lehető legnagyobb mértékben kizárni teljesen minden kapcsolatot. Nem csoda közmondás mondja: „szem elől - az elme!”

Továbbá, Sheikh Salih Al-Fawzaan a szeretet kérdése a feleségük keresztény válaszol, hogy nem tilos, ez egy tiltott cselekmény a szeretet, hogy rossz a hitetlenségük miatt. Lásd. "Sharh Kalima al-tawhid" 35.

Sheikh Salih Ali Sheikh mondta: „Szerelem hitetlenek is sokféle, amelyek között vannak fajok nem tiltott, néhány kifejezést a szeretet, mert a világi dolgok, mit tartalmazhat szeretete az orvos, aki megmutatta, hogy ha a gondoskodás, a szeretet feleség, Christian, stb A szeretet nem az a hit hiánya, hanem azért, mert egy tisztességes minőségű és jó karakter, aki szeret egy férfi a feleségét, vagy az, aki megmentette az életét, stb Ez nem tabu, nem beszélve arról,, hogy hiányzik a hit! „Sl. "Al-Ualya Wal-bar".

Arra is szükség van, hogy szem előtt tartani, hogy nem vett részt, és a hatalom elleni gyűlölet rossz az első helyen olyan tevékenység, amely a szív, a szavak Sheikh Iskhak ibn „Abdur-Rahman Ibn Hasan azt mondta:„A legfontosabb, hogy az ártatlanság (Al-Bar) távol van a hűtlen szív, a nyelv és testet. És a szíve a hívő nem szűnik meg a gyűlölet hitetlenek. A másik dolog, a nyitott kijelző ellenséges, amelyek befolyásolhatják az oka a saria. " Lásd. "Al-Durar-tönkreteszed" 8/305.

Ha a dallam a pozitív hangulat egyedül nehéz találhat kedvére valót, például, hogy iratkozzon fel a tánc egy kör rajz, hímzés vagy a szobrászat. Meg kell nagyobb valószínűséggel választja járni a barátaival, mert nem fog unatkozni, elveszett a szomorú melankólia a viszonzatlan szerelem.

By the way, a tűzoltáshoz a tűz, így meg kell nyitni a szívedet új kapcsolatok. Adott esetben azonnal feltalál valami komoly, de ellátogat a pár újra érezni fogja kívánatos. Sokkal jobb, hogy válasszon az úriember, nem úgy, mint a korábbi szeretője - egyébként ez csak megerősíti a függőség „nagyon”.

A legérdekesebb dolog ez az egész történet a szerelem, ez az, amit az emberek figyelnek a szíved, és nem az elme. Milyen szép az az érzés, amikor a szív gyorsabban ver, ha az arc pirulni! És az igaz szerelem nem tűri az akadályokat.