Hogyan lehet megosztani az esküvői költségek

Eljöttem egy nagyon örömteli esemény - hamarosan én svadba.No a zavarosság a nyaralás csak költségeket. A lényeg, az tény. hogy a szülők a vőlegényem terv szét a költségeket - pontosan, de a szüleim nem ért egyet, így a vendégek a párt tervezett kevesebb. Mi a teendő ebben a helyzetben?Általában mindig költségek a felére csökkent, a szülők azon jogát, a vőlegénye. Függetlenül attól, hogy a vendégek száma, akkor nem fog számítani, hogy mennyi tölteni a ruha, valamint egy öltönyt a vőlegény. Ez az első közös nyaralását, ha annyira aggódik, hogy valaki többet költenek, hogyan tovább él, mert már van egy család, amely egy közös hulladék és minden alkalommal számítani, hogy mennyi valaki költik?

Azt is gondolom, hogy egy ilyen kérdést kell megközelíteni komolyan beszélni róla szükséges előre, hogy megvitassák a részleteket. Úgy vélem, hogy az összes ünnepek - a nyilvántartási hivatal, sétálni, egy fotós kell egyenlő arányban oszlik meg. De az nagyon diadala az étteremben, ha persze ez, akkor szükség van, hogy megosszák olyan mértékben, hogy sokan érkeztek, így azt hiszem, úgy tisztességes, hogy a vőlegény és a menyasszony.

Azt hiszem, akkor is, ha a vendégek jönnek kevésbé annak érdekében, hogy ne zavarják a kapcsolat, és nem nakalivat helyzet a szülők a vőlegény, meg kell osztani az esküvő költségeit egyenlő arányban a két család között. Természetesen, ha a vőlegény szülei egyetértenek a feltételeket, akkor ez a lehetőség a legjobb és a legjobb, de a lényeg az, hogy a béke megőrzése és a jó kapcsolatok a két család között. A legjobb, hogy semmit nem kell feláldozni, hanem hogy megtartsam a szerelem!

A költségeket az esküvő megosztani igazságosság fél között a menyasszony és nevestoy.No ha a szülők egyrészt olyan fontos, és nem akarnak fizetni ugyanúgy, ha a maguk részéről kisebb vendégek, ki tudjuk számítani, hogy mennyi lesz a vendég az egyik és a másik viszont teljes összegének kiszámításához az összes kiadásokat, majd kiszámítja, hogy mennyi kiadást kapunk egy gostya.I összhangban e, ki tudjuk számítani, hogy mennyi egy fizet, és a másik oldalon.

Helló Ha úgy gondolja, ennek, akkor a szabályok szerint intelegenstva, a legtöbb vagy az összes (teljesen), hogy az esküvő a vőlegény a kezét (ez ideális esetben). És így, ha akarnak felét, akkor azt hiszem, el kell fogadnunk, mint a tény, mivel ez az esküvő, és ez nem egyszerű, így pradnichkom az életben, hogy nyomot hagy. Ha ez másként - a vőlegény levonja, és szerintem ezek a gondolatok maradnak vele sokáig. Üdvözlettel.

Hétfő lehetnek pénzügyi problémák, akkor meg kell oldani, mielőtt csütörtökön. Férfi kell kapcsolatot létesíthet a szakmai munka, és a nők kosok élvezni fogja a békét. Pénteken, vársz egy romantikus kaland, ami hirtelen ér véget a szerelmi vallomás. Az élesség az elme és a pozitív érzelmek fogják értékelni a sok ember, köztük a felettesei. Pénteken, akkor is fel lehet ajánlani egy bejegyzést, amit már régóta szeretett volna. Hétvégi kost tart körében barátok és rokonok.

Ezen a héten azt ígéri, hogy sikeres legyen a Mérleg. Hétfőn, fennáll annak a veszélye, hogy elragadta memóriák és illúziók a múlt. Kedden és szerdán, jobb, ha tart még, ne kísértsd sorsa veszélyes kalandokat. Csütörtöktől hétfőig, akkor mosolyogni szerencse, megvásárolhatja sorsjegyek, hogy foglalkozik, végezzen kockázatos műveleteket. Szakmai tevékenység jó eredményeket ad, mindenki lehet elérni. A szerelemben is minden rendben van, minden a javaslat kerül elfogadásra hála. Luck mosolyog rád, mint még soha! Ne vesszenek el, és kihasználni az összes ajándékot a sors.

A héten jól megy, egy új perspektívát az üzleti nyitva. E munka eredménye kérem Önt, hogy a hétvégén. Igaz szerdától szombatig kell keményen dolgozni. Szerdán, próbálja meg korán lefeküdni, mert csütörtökön, amit elvár egy csomó sürgős ügyek. Minden kezdeményezések és innovatív megoldások sikeres lesz. Használni a kapcsolatait, hogy lehetővé teszi, hogy kényelmesen, tranzakciókat. A személyes ügyek van gyakorlatilag nincs idő, akkor jobb, ha elhalasztja, amíg a jövő héten.Ezek a napok szertefoszlik minden kétség. Hétfőn és szerdán, akkor tele lesz a kreatív ötletek, hogy hozza a sok öröm, hogy Ön és szerettei. Hálával, hogy megfeleljen minden nap, minden héten rendkívüli képességgel kommunikálni, a megvalósításához érdekes tervek és különböző ötleteket. Személyes életében változások várhatóak, nincs új ismerősök és ülések nem lesz. De a család Scorpions élvezni fogja a boldogság és a nyugalom szexuális partner értékelni fogják a képzelet és az aktivitás. Szombaton és vasárnap adnak szeretteiknek ajándékokat és virágokat, azt fogják mondani, köszönöm.

Hétfőn és kedden várhatóan fárasztó és nehéz. De szerdán, akkor képes lesz arra, hogy megmutassa az ő intelligencia és esze. Sok ember értékelni fogják az műveltség és az intelligencia. Pénteken, akkor lesz elégedett a szeretteit, és magányos Gemini kimenetet, hogy új érdekes barátok, akik hamarosan kedves ember. A hétvégén kap sok pihenés, napozni és úszni. Ne üljön otthon, ezen a héten kedvező a kommunikáció és a kikapcsolódásra. Szerdán és vasárnap meg lehet beszélni az állatokkal, ez előnyére válik a hangulat és az egészség.

Nyilas ezen a héten lesz egy kicsit unalmas, mint az összes jelenlegi esetben megoldódik gyorsan és egyszerűen. Hétfőn és kedden a jó edzés, figyelni a szám. Szerdán akkor látogasson el a barátok, ez a nap kedvez a kommunikáció és a szórakozás. Pénteken este, próbáld meg nem hagyja el a lakást, fennáll a veszélye a sérülések és az erőszak. Hétvégén sikeres, kedvező utazási és utazást. Szerelem kapcsolatok élvezni fogja az újdonság, akkor nem hiányzik a figyelmet. Ellenkező nemű értékelik a tevékenység, bőbeszédűség és vizuális fellebbezést.

Van végül minden működni fog mind otthon, mind a munkahelyen. Hétfőn, akkor hallani a jó hírt, hogy meg fogja lepni. Szerdától péntekig élvezheti a csendet és nyugalmat. Pénteken rendezett összes aktuális eseményekről, nem tavaszi nagytakarítás otthon, pihenjen a család. A hétvégén, próbáld meg nem, hogy kiad egy csomó pénzt, mert minden költség lesz hiábavaló és üres. Nagy vásárlások nem tervezi, akkor lesz sikeres. Mindenképpen látogassa meg a szülei, vagy legalább hívni, és érdeklődjön az egészségüket.

Meg kell venni a kapcsolatot a különböző intézmények, futtatni a parancsnoki lánc, hogy nézze tisztviselők. Valószínű jön váratlan költségek. Hétfőn lesz befut problémák, amelyek csak megoldani pénteken. De a hétvégén élvezni a nyugalmat, akkor elégedett lesz tetteikért, és az elvégzett munkát. Nyugodtan hívd meg barátaidat, hogy látogassa meg, hogy a kilépés a pihenni, szocializálódnak, és élvezni az életet. Szeretett egy egész héten kénytelen lesz elviselni a rossz hangulat, így szórakoztatják a figyelmét, szombaton és vasárnap.

Ez a hét a Lions lesz nyugodt és egyszerű. Lényeges esemény nem történt meg, de a helyzet otthon és a munkahelyen kell a párbeszéd és a béke. Női Lions rendkívül időt tölteni szeretteivel. Hétfőn, akkor keresse fel a kozmetika, mivel azok kedden csodálatos találkozás egy régi ismerőssel. Vasárnap, a békés létezés megszűnik, az esti lesz megismerni az új és sürgős ügyek. Ezen a héten, akkor nagy örömmel beszélgetni család és a gyermekek. Személyes életében változás nem várható.

A nyugtalanság és az energia nem fog tetszeni a rokonok és barátok. Próbálja tartani magát a kezükben, ne aggódj semmi nem skandalte. Hétfőn, kedden és szerdán, a hangulat nem túl jó, egy csomó probléma, és húzza a kemény munka. De csütörtök lenne jó nap, akkor minden ki fog derülni, az erőfeszítéseket, és értékelik a főnökök és kollégák. Szombaton pihenhet a barátaival, hogy pihenjen egy kicsit. Vasárnap kívánatos, hogy kiad egy csendes otthon, aludni is, mert a jövő héten lesz súlyos. Ne veszekedés egy szeretett, mert akkor meg kell bocsánatot kérni. Annak ellenére, hogy az idegesség, az összes aktuális ügyek sikeresen követni.

Ezen a héten lesz egy dinamikus, akkor meg kell, hogy a felhajtás, és kiad egy csomó energiát különböző dolog. Ha úgy dönt, hogy a sürgető problémák hétfőn, akkor az összes többi hét lesz nyugodtabb. Lesz, hogy tegyen sürgős döntések nagy felhajtás és az aggodalom. Pénteken, a legtöbb problémát fog tűnni, és a hétvégén élvezheti a csendet és nyugalmat. A szerelemben is, nem várható nyugalmat valaha is foglalkozni félreértés és a féltékenység. Szerdán, hívja meg kedvesét egy vacsorára, próbálja lecsillapítani. A hétvégén, jobb lenne, ha pihenni, elkerüljük az aktív időtöltés. Vigyázz az egészségére, akkor előfordulhat kellemetlen túlnyomás.

Meg kell küzdeni a saját boldogságát, mert a személyes élet lenne veszélyben. Hétfőn és kedden lesz, hogy ideges, aggodalom és aggodalom. Azonban az összes félelmet szertefoszlik, a kapcsolat kedvesével ki kell igazítani. A munka, minden lesz sima, akkor kap bátorítást feletteseinek. A hét elején, hallgatni a megérzés, ez segít elkerülni sok hibát. Összeütközések elkerülése szükségtelennek érzelmek teheti meg mondani egy csomó felesleges. Szombaton és vasárnap minden rendben lesz, akkor lesz találkozó, és az erőszakos szórakozás. Legyen óvatos vezetés, van egy sérülés kockázatát.