Hogyan lehet megszabadulni a bolhák a ház vagy lakás effektrivnye módon harci

Sokan tévesen úgy vélik, hogy a bolhák - ez a probléma azoknak, akik megtartják a lakásban háziállat. De lehet van a házban és részvétele nélkül egy macska vagy kutya, és ezek a paraziták nem kevésbé idegesítő, kapzsi és veszélyes. Miután bolha csípése továbbított több mint húsz ötféle különböző betegségek, köztük az encephalitis, a hepatitis C és BFiatal bolhák fekete, érett - barna. Miután a lakásban, bújnak hasadékok, ágynemű, könyvespolc, a szőnyeg bolyhos. Etetés emberi vérrel, hogy szaporodnak gyorsan és hamar komoly probléma. Hazánkban ötszáz faj bolhák, amelyek harminc faj képesek autonóm él házak és lakások.

Hogyan lehet megszabadulni a bolhák a ház vagy lakás effektrivnye módon harci

Pet Flea - a leggyakoribb típus. Ezek a paraziták is lépett a szobába macskák, kutyák, patkányok és egerek, és létezhet etetésével emberi vérrel. Még ha a kutya vagy a macska volt a szobában egy rövid ideig, néhány egyén belőle könnyen lejön a szőnyegen. Az emberek letelepedő most vettem egy házat, amelyben korábban tartalmazott háziállat, bolhák puszta kihívás.

Azt is tudja befogadni az úgynevezett „földes” vagy pincében bolha. Ez hibákat mérete 1-5 milliméter, ami nagyon nehéz felismerni. Imádják a porba, és a legvalószínűbb, hogy behatoljanak a lakás a pincében. Az emberi tartózkodásra keresik szőnyegek, gyapjas felület a bútorok. Mert ezt a funkciót, és hívták a szőnyegen. Ezzel szemben a hazai társaik nem képes ugrani olyan magas, mint egy méter, így él a földön.

Az utcán, vagy az alagsorban a ház lehetséges, hogy az úgynevezett homok bolha. A méret a paraziták - akár egy milliméter. Szerencsére hazánkban ez a fajta rendkívül ritkák. Ezzel szemben az ágy bolhák. akik élnek jobb az ágyban, és egy könnyű, fehér színű.

Hogyan lehet megszabadulni a bolhák a ház vagy lakás effektrivnye módon harci

Mouthparts szúró-szívó bolhák: természet eredetileg azonosított ezek a lények parazita életben. Ellentétben a szúnyogok, amelyek a vér van szükség, csak a párzási időszakban, bolhák takarmány rajta folyamatosan. Harapás az áldozat, akkor a bőr alá egy speciális enzim szuszpendáló véralvadást.

Tekintettel a szaporodási ráta, idő lesz lényeges feltétele a harcot ezek ellen a paraziták. A nőstények paraziták feküdt rengeteg tojást, és ha legalább elhalasztani az eljárás tisztítására hónapban, ezek a tengelykapcsolók kelnek új hordák vérszívók.

Honnan jönnek

Egy olyan személy, amely nem rendelkezik háziállat megjelenésük az otthoni gyakran sokk. Valóban, hogyan fognak megjelenni? Ha a lakás található a földszinten, akkor valószínű, hogy a bolhák ki a pince hozott egér vagy patkány.

Nagyon gyakran, bolhák hatol be a lakásba, hogy a tulajdonosok - az emberek. Ráadásul ezek a paraziták ez jelenleg képes mozogni a saját, leküzdésében nagy távolságokat nagy ugrásokat. A megjelenése bolhák a lakásban, nem jelenti, hogy hiányzik belőle a higiénia - csak a körülmények.

Itt a fő módszereket, amelyek vannak a lakásban:

 1. A szálláshely található, a földszinten és az általuk hozott a pince rágcsálók.
 2. A bolhák mozgatják a szomszédok, akik egy kisállat.
 3. Úgy hozta a macska vagy kutya véletlenül (még egy rövid ideig) kap a szállást.
 4. A bérbeadó maga hozta be a házba. Különösen nagy a kockázata azoknak, akik frequents a pincében vagy lakáscélú helyiségek.

Pet bolhák gyakran harapni a lábak és az emberi gyomorban. Miután falatok piros, nagy és nagyon fájdalmas foltok. Ezzel szemben a szúnyogcsípés, bolha fennállhat több napig.

Hogyan hozzuk haza, szőnyeg bolhák magát

Ha él az első emeleten fent a pincében, a szerviz kihívása nélkül foglalkozó fertőtlenítés, nem lehet csinálni. Az alagsorban kell kezelni, hogy a paraziták nem tért vissza.

 1. Szőnyeg feltekerve, és elküldi a ruhaneműt.
 2. Hígítsuk ecet vízben és oldattal mossuk az összes emeleten.


Ezt a technikát használják, akik félnek használni vegyi anyagokat. Kezeli az összes szükséges felszerelést. Ha bolhák már csak a szobában, ez nem jelenti azt, hogy a folyamat elég neki. Különös gonddal kell mosni padlóléceink, repedések a padlón. Azt is meg kell kezelni a falak magassága nem lehet kevesebb, mint egy méter.

A második út foglalkozni saját parazita könnyebb, de hatékonyabb. tovább lehet kezelni kárpitozott bútorok Ezzel a technikával. A módszer használata szórófejes palackok esetében: a piacon rengeteg a speciális eszközöket. A legjobb felkészülés ebben az esetben tekinthető a híres „diklórfosz”. Annak érdekében, hogy feldolgozza a szabványos két hálószobás lakás lesz szükség körülbelül öt liter oldat, amely körülbelül tíz dobozt. A hordó meg kell határozni, hogy meg akarta kiirtani mászó rovarok.

A technológia használata nagyon egyszerű:

 1. Viseljen védőkesztyűt és egy gázálarc, megszórjuk eszköz a padlón, a falakon, a repedések.
 2. Zárja be az ablakot, és hagyja a lakás öt vagy hat órát.
 3. Visszatérve alaposan szellőztesse ki a házból.

A kannák rovarok jelennek meg egyetlen nap alatt. Azonban, egy héttel később, akkor jelennek meg újra, de akkor meg fog halni, ugrik a kezelt felületen aeroszolok.

Hogyan lehet megszabadulni a bolhák a ház vagy lakás effektrivnye módon harci

népi jogorvoslati

Az infúzió üröm és tansy

Sok növény, illata, ami megöli a bolhákat. Először is, ez az üröm és tansy. Be kell a következő összetevőket készíteni az infúzió:

 • Üröm - 2 evőkanál apróra vágott leveleket.
 • Tansy - 1 evőkanál. kanál.
 • Eukaliptusz levelek - 1 evőkanál. kanál.
 • A forró víz - 1 csésze.

Összetevők mix, öntsünk forró vizet. Az elegyet hozott egy hűvös árnyékos helyen 10-12 óráig. A kész keveréket öntjük egy spray palackot és kezelni a háztartási ház, külön figyelmet szentelnek a szőnyegekre és szegélylécek.

fagyasztó

Ha van egy lehetőség, hogy röviden elhagyni a lakást, vagy házat hatása alatt Mikulás, ezt meg kell tenni. A bolhák meghal egy és minden. Azt is hatékony módszer a harc a szellőztetése helyiségek és eltávolítása szőnyegek a fényes napsütésben. Az ultraibolya fény megöli petét.

szódabikarbóna

Egy zárt szobában megbirkózni velük segít közönséges szódabikarbóna. A keveréket állítjuk elő, hamu és egy bizonyos mennyiségű só. Alaposan keverjük össze treat szőnyegek, tizenkét óra vákuum felületre.

Üröm és tűlevelű chips

Magánlakásokban használhatja egyfajta „varázsa” - gallyak sagebrush és forgács tűlevelű fák fajok (luc, fenyő, cédrus). Üröm lehet kikövezve az a ház küszöbén, tarts gallyakból a sarkokban. A bolhák elfelejtené az utat a szállást.

Hogyan lehet megszabadulni a bolhák a ház vagy lakás effektrivnye módon harci

A megsemmisítést a haza bolhák segítségével vegyi fegyverek

Megszabadulni a rovarok segítségével kémiai elővigyázatosságot igényel. Fogott ételkészítés, okozhat súlyos mérgezést. Elhúzódó tartózkodást teli szobában füst eszközöket vezethet általános romlását, sőt ájulás.

A pusztítás során meg kell gyorsan végbemehet, és a használata védőfelszerelés: kesztyű és légzőkészülék. Miután eltöltött kezelés szoba, akkor meg kell hagyni néhány órára. Még egy nap után a vegyi fegyverek használatát, hogy ott is elég rossz lenne.

Vegyi anyagok gyakran használt butoxi- 50 - egy ártalmatlan és hatékony gyógyszer rovarölő-akoritsidnogo lépéseket. Akkor megvenni minden kisállat üzletek. A hatóanyag koncentrációja függ a felülettől. Durva szex tart harminc milliliter butoxi- tíz liter vizet. Egy sima felület elegendő 20 milliliter 10 liter vizet. Kár, hogy a padló a megoldás nem lehet lemosni három napig, úgy, hogy a tulajdonosok ingatlan készen kell állniuk arra, hogy elhagyják ezt az életet a házban.

Az egyik csoport, és durva módszerek használata kert vegyszerek - chlorophos. A gyógyszer tartozik közepes toxikus és ártalmatlan a meleg vérű állatok. Azonban trikiórfon van egy éles és rendkívül kellemetlen szag, így használata a szakértők nem ajánlják.

hívás szakemberek

szakorvos manaigényét fertőtlenítés függ a régióban: Moszkva és Budapest, a szolgáltatás drágább lesz, mint a tartományban. Modern mesterek rovarirtó segítségével kiváló minőségű importált termékek, ez teljesen biztonságos az emberre és az állatokra él a lakásban. A tulajdonosok nem kell mosni a padlót nyomok gyógyszerek vagy hagyja el a területet. Sok használt gyógyszerek általában nincs szaga.

Íme néhány eszközt használják a szakemberek:

A gyógyszerek hatékonyak, biztonságosak, és megsemmisíteni a parazitákat. Miután újbóli megjelenésének szakmai feldolgozása gyakorlatilag lehetetlen.

Hogyan védekezhet a megjelenése a hazai bolhák

A legjobb módszer az ártalmatlanítás - megelőzés. Ha elfelejtette, hogy csatlakoztassa a repedések ajtók, ablakok, fal ízületek a padlón, a bolhák lesz sokkal nehezebb a lakásba bejutni. Tartsd szemmel mások háziállatok - nem kívánatos, hogy jártak az otthonában, akár rövid ideig.

A tisztaság és a higiénia, huzatszellőztetéssel - mindez segít elkerülni a kellemetlen találkozást paraziták. Nem lesz kár legalább évente egyszer tölteni takarítás a ház egy egyszerű népi orvosság - üröm megoldás.

Ha él az első emeleten található és alatt pince, meg kell gondolni, hogyan lehet előhívni egy csapat fertőtlenítőszerek kezelésére nem lakáscélú helyiségek.

Amikor vettünk egy új lakást, azt mindannyian kezdtek megjelenni a testület viszkető, vörös pattanások. Eleinte azt hittük, hogy a szúnyogcsípés, de a szomszédok elmondták, hogy az előttünk voltak emberek egy kutya, és megértettem mindent. Mi azonnal ment az anyja, de a lakás végezzük a fertőtlenítést. De én biztosan vásárolni butoxi- 50 megelőzésre. Köszönöm a tanácsot.

Minden évben azt levezetni bolhák. az állatok nem. Ezek a lények felfalják nekem csak a család minden tagja, kiderül, minden alkalommal, amikor jön a lakásomra újra és újra. Mit kell tenni, úgy, hogy már nem tekintenek rám, mint az étkezés?