Hogyan lehet megszabadulni a bolhák saját otthonában otthon

A bolhák nem kevésbé veszélyes rovarok, mint az azonos tetvek vagy poloska. Ők hozzák az embereket, hogy nem kevesebb kényelmetlenséget okoznak, mint más kártevők mellett felmerülő súlyos fájdalmat és fájdalmas harapás és még a lehetőségét terjedésének veszélyes betegség, köztük a hepatitis B és C, valamint agyvelőgyulladás. Így megszabadulni a paraziták, azonnal felfedezése után a pályák egy lakónegyedben.Hogyan lehet megszabadulni a bolhák a házban

Ha van otthon nevelt ilyen férgek, akkor először meg kell tisztázni, hogy pontosan hogyan került a nappaliban. Ez a fajta rovarkártevők előfordulhatnak a lakás különböző módon, de leggyakrabban jönnek a házban „miatt” háziállatok (általában ezek macskák vagy kutyák). Ugyancsak egy másik változata a hit ezek a rovarok a szobában - utcai bejárat, ami jellemző a magánlakásokban. Ahhoz, hogy kezelni ezt a fajta paraziták szükséges után azonnal felfedezés, vagy egy hét, hogy megszabaduljon a kártevők lenne sokkal nehezebb.

Az orvosság bolhák a házban

Sok kíváncsi, hogyan lehet megszabadulni a bolha a házban otthon és az otthon, mint egy összetett folyamat. Azonnal próbálja megnyugtatni az embereket, akik először találkoznak ilyen probléma - ez megoldódott, bár néha, és elég bonyolult. Szerencsére ma már számos gyógyszer, amely segít megszabadulni a paraziták a lehető legrövidebb idő alatt.

Az egyik leghatékonyabb eszköz elleni küzdelem az ilyen típusú kártevők különböző aeroszol készítmények, amelyek a permetező folyadék gyorsan és pontosan elpusztítani a különböző rovarkártevők. Mindezek a létesítmények biztonságos otthon lakói, de ha néhány, a lakosok egy gyermek, vagy egy kisállat, akkor abban az időben a saját feldolgozó létesítmények is áll elszigetelt.

Gyakorlatilag az összes modern rovarirtó igen hatékony fellépés és néhány doboz a gyógyszer elpusztítja rovarkártevők órák kérdése.

A folyamat a lakás bolhák állatok - azt jelenti, szagtalan

Modern gyógyszerek, amelyek megölik a kártevők, - a legtöbb esetben, ez veschstva nélkül szúrós szaga, amely hatékonyan hatnak paraziták, gyakorlatilag károsodása nélkül az egészségre más lakók a ház vagy lakás. Ezek közé tartoznak:

  • Raptor aerosol. több doboz, ami elég ahhoz, hogy kezelni a szokásos két hálószobás apartman. Azonban annak ellenére, hogy az alacsony toxicitás minimális biztonsági intézkedések megfelelnek kívánatos;
  • spray-Raid a rovarokra. ahol a hatékonyság kombináljuk elfogadható a készítmény árát;
  • diklórfosz. A fő hatóanyaga a piretroidok, rendkívül mérgező a rovarok.


Alternatívájaként a speciális aeroszol készítmények por formában, amelyek a hatás felhasználható olyan hatékonyan, de ez lényegesen hosszabb. Ebben az esetben a folyamat megszabadulni a rovarok vesz egy nap és több hét.

Mint egy magánházban, hogy megszabaduljon a bolhák

Az első lépés az, hogy megszabaduljon az ilyen típusú rovar által feldolgozandó speciális jelenti háziállat, ami az esetek 80%, ami a megjelenése bolhák egy házban.

Antibloshinyh egy nagy teljesítményű kell jegyezni, speciális nyakörvek, teljesen biztonságos a háziállatok. Időtartamuk legalább 2-3 hónap, és rajta őket szinte teljesen kiküszöböli az allergiás reakciókat vált ki állatoknál.

Ugyanilyen hatékony és biztonságos az állat számára, és csökken a mar (például, Frontline), amely könnyen használható. Elég csak egyszer dörzsölje a gyógyszert a bőrbe kedvence a nyak és a paorazity eltűnnek az állat hosszú ideig.

Jó és eredményes rovarriasztó sampon állatoknak, általában összefüggő fürdés. Ezek teljesen ártalmatlanok, és képesek biztosítani a hosszú távú védelmet nyújt a bolhák.

Basement bolhák a házat, hol és hogyan lehet megszabadulni

Ha az oka a megjelenése rovarkártevők egy magánlakás - ez nem háziállat, annál gyakrabban a probléma származik a pincében, ahol normál körülmények között él a pincében bolha. Leggyakrabban ez a fajta parazita belép a nappaliba repedésein keresztül a padlóburkolatok vagy szellőztetés. Miután a lakásban, ezek az élőhelyek választott szőnyeg, gyapjú vagy szőr elemek, valamint búvóhelyet a lambéria.

Az emberek szembe ugyanezzel a problémával, érdekli választ arra a kérdésre útján bolhák pincéjében panelházban kezelhető? Mint azt az ilyen típusú paraziták illeszkedik a fent felsorolt ​​rovarölő, de ne hanyagolja el a hagyományos módszerek megszabadulni bolha.

Az ideális változat, hogy gyógytea, mint a tárkony és tansy, szag, amely nem hordoz adatokat rovarokat. A feldolgozás után kapott folyadékot és pincéket személy tartózkodási helye lehet beszerezni hasonló hatást a használata a népszerű az emberek között aeroszolok.

Pincék is kezelni folyadék keverékéből álló kerozin terpentin, a hatása, amely képes meghaladni bármilyen elvárásokat. De ez a módszer nem csak jó a helyiségek, mint egy rossz szag a szobában elég hosszú.

Folk jogorvoslati bolhák a házban

Hogyan lehet megszabadulni a bolhák saját otthonában otthon

Mint már említettük, néhány gyógynövény hozhat a rovarok otthonában. Már említettek mellett az üröm és tansy, ez az eszköz képes lesz és az eukaliptusz levelek, amelyeket értékesített minden gyógyszertár.

Földmunka- bolhákat a házba, hogy megszabaduljon tőlük - a népi jogorvoslati

Oldja meg a problémát, hogy a földre bolhák egy lakásban, vagy házban segítséget gyakori kipróbált hatékony népi jogorvoslat, amely magában foglalná a por rendszeres étkezési só, étkezési só, vegyes egyenlő arányban. Előállítása scatter potenciális élőhelyek a rovarok, majd egy nap a felület kezelt alanyok egy porszívó.

Egy jó ötlet, hogy igénybe vehetik a néhány fajta gyógynövényt, amely szaga elviselhetetlen rovarok (tárkony, menta, dohány, stb), elosztva az összes sarkok lambéria mentén és a bútorok alatt. Időbe fog telni, egy kicsit az idő és a kártevők elmegy otthonról.