Hogyan lehet megszabadulni a harag 8 egyszerű, de hatékony tippeket

Hogyan lehet megszabadulni a harag 8 egyszerű, de hatékony tippeket

„Ez nem az elkövető bűn az, aki fáj engedély” - VasiliyIMakedonyanin

A híres nagyapja, Freud észrevette, hogy jön a gyermekkorban. Álmaink, félelmek, kétségek és komplexek képződnek hatása alatt a külső és belső tényezők az első életévben. Én az azonos véleményt, és egyetértek vele.Kezdjük azzal, hogy a harag nem veleszületett, hanem szerzett. Gyermekeknek az Arsenal van értelme a düh és harag fognak tanulni 2-5 év. Úgy keletkezett leggyakrabban sztereotip vagy lehet reprodukálni más gyermekek és felnőttek. Például: „Ha nem vagyok sértve.” Elfogadom, mi felnőttek gyakran használják ilyen manipulációk.

Lássuk: mi a forrása a harag? Miért érezzük ezt az érzést? Hogyan kell kezelni azt. és van rá szükség?

Hol vannak a sérelmeit?

Neheztelés fakad eltérés a várakozásokat a viselkedését az elkövető, ahogy ő viselkedett a valóságban. Ez sértés - következménye a három mentális műveletek:

  • épület várakozások
  • viselkedés megfigyelése
  • összehasonlítása elvárások és a valóság.

Más szóval, mi vár az ember, hogy ő meg fogja érteni minket, érezd, amit gondolunk, de nem szavalni hangosan. És ha teljes mindig van remény, hogy az emberek nem adják fel, megteszi a kedvéért minket, feláldozása személyes képességek és vágyak.

Hogyan lehet megszabadulni a harag 8 egyszerű, de hatékony tippeket

A kapcsolatok, várunk megnyilvánulása a szeretet, gondoskodás, gyengédség, stb nem tartja szükségesnek időnként mondani, hogy mit akarunk. Pontosan hogyan érezzük magunkat, amikor szeretjük, megértjük, hogy törődnek velünk. Tartjuk a képviseletét az ideális kapcsolat a tapasztalataiból, az ő képe a világ, megfeledkezve arról, hogy a szeretett nőtt az egyéb körülmények, amelyek között más volt.

Harag - fájdalom, hogy mi okozhatja magukat

Csalódás irreális elvárásokat erők keresni az okát szívfájdalom fordul elő, hogy egy adott helyzetben. Itt találjuk az okát kívül. Nehéz megérteni, hogy az általunk okozott fájdalom magunkat, arra számítva, hogy majd valaki más él életünket és érdekek figyelembe vétele nélkül a saját.

De ha úgy gondolja, hogy ez alapvetően rossz!

Szánni az élet más lesz az egyetlen, aki nem értékeli magát, és egy férfi nem kapsz semmit. Ő maga kell dolgozni önbecsülését. És kiderül, hogy elvárjuk a férfi, ami nem tud adni elvileg, és várom, hogy valami nincs rendben. Végtére is, mi igazán senki tartozik semmi!Szerető ember, önként és az alapján a személyes vágyak, úgy döntöttem, hogy közel áll hozzád boldog, mert szép. És ha, annak érdekében, hogy Ön mellett, kell neki egy helyet, ahol „vásárolni”, akkor előbb-utóbb ez a kapcsolat megsemmisíti azt, és örömet, hogy hagyjon. Lesz egy érzés, a szabadság hiánya.

És ez jó?

Leggyakrabban azt sértésnek veszi bezár

Bármilyen kapcsolat - a választás mellett minden ilyen kapcsolatok. Choice szabadságot jelent érzelmek kifejezése. Semmi, de szerencsére nem tudjuk érezni. Végtére is, amit kapunk a kapcsolatokat - kell tekinteni, mint egy ajándék. Ezekben kapcsolatok fényes jövő.

Hogyan lehet megszabadulni a harag 8 egyszerű, de hatékony tippeket

Leggyakrabban zokon, hogy szeretteiket, mert egy idegen, hogy fáj nekünk nem olyan egyszerű. Egy idegen, nem várunk semmit, így - és nem csalódott benne. Vannak, persze, az emberek, akik hajlamosak sértésnek veszi minden: az emberek az Isten, a világegyetem, az élet általában. Ezek az emberek úgy gondolják, hogy azok mind. És valóban felháborodott, hogy miért nem kezelik, mint ők.

De ez egy másik történet ...

Neheztelés fakad belső sérülések

Bármilyen bűncselekmény merül ki egy mély belső sérülést. Középpontjában a harag rejtett kisebbségi komplexusa: ez állandó kétség magadban, és a képességeit, képtelenség, hogy felelősséget az életedért, és mindent, ami történik benne, a vonakodás a saját céljainak eléréséhez.

Arra számítunk, hogy ott lesz az, aki mindent megtesz értünk, és élni az életünket nekünk is. És ha ez nem történik meg, csalódottak vagyunk, és szenved.

Persze, ha akarja, akkor átruházza a felelősséget az élet más emberek, így nekik is befolyásolhatnak a hangulatot és az egészség. Hadd dönteni: hogy minket boldoggá vagy boldogtalanná. Csak tartsd észben, hogy ezen a módon, akkor megfosztjuk magunkat a választás szabadságát, és a lehetőséget, hogy életet él az öröm és a végtelen boldogság!

Muszáj foglalkozni harag?

Talán beszélni is hangosan, hogy a harag lehetetlenné teszi, hogy élni egy boldog élet. De, sajnos, ez az. Mivel a mély belső sérüléseket emberek beteg, szenved, meghal ...

Van egy választás: hogy bűncselekmény vagy közvetlenül ez a második, egyszer és mindenkorra, hogy megtanulják, hogy ellenőrizzék ezt az érzést, ami korrodálja és elpusztítja a mérget. A legfontosabb lépés, hogy megszabaduljon a bűncselekmény - felelősséget az életedért!

Ha nem, akkor képes lesz kezelni érzelmek és ezt az érzést. Meg fogja érteni, hogy lehetetlen megbántani. Annak érdekében, hogy az út mentén szeretnék ajánlani néhány egyszerű, de nagyon hatásos gyakorlatot. ezzel, hogy megtanulják kezelni a harag.

Hogyan lehet megszabadulni a harag: 8 fellépést a Tanács

Ha úgy érzi, hogy már sértve - nem kell tartani a negatív is. De fut az ember, és öntsük az egészet - nem szükséges. Próbáld meg elképzelni, hogy a bántalmazó. Lehet, hogy van egy kép róla, ha nem, akkor megteszi egy tárgy, párna, például, és beszélni.

Ha azonban már sértett szóval vagy tettel, bármilyen puha tárgy, egy játék, vagy egy párnát, elképzelni az elkövető ebben a témában, és megfelelően tükrözi a fájdalom és a harag keresztül megérinti.

By the way, könnyek is segíthet. Ha ezen a ponton lesz akar sírni - ne fogja vissza magát.

Ismerje meg, hogy az érzelmek kifejezésére konstruktívan. Hogyan? Próbálj beszélni a bántalmazó nem szemszögéből az ügyész és egy olyan személy leírja az érzéseit. Ahelyett, hogy: „Te bánts, megsértett!” Mondd: „Én fájt, és a viselkedés, szavak megbántott, ideges vagyok.” Ha vádolt személyt valamit, akkor van egy vágy, hogy ellenálljon. A szó az érzéseiket enyhíti vagy csökkenti a stresszt az emberek között.

Próbáld megérteni az ember, hogy miért tette. Talán nem is öntudatlanul.

Ha a sértett a valamit, hála a személy érte. Azt mutatják a hiányosságokat. Értem magam, miért bántanak.

Bocsáss meg magadnak a sértetté válás. Igen, egyrészt - olyan egyszerű, de a másik - igen fontos.