Hogyan lehet megszabadulni a kapzsiság és fösvénység

Hogyan lehet megszabadulni a kapzsiság és fösvénység

Folytatva a témát a minőség önmeghatározás, ma részletesebben példája azonos minőségű nézd meg, hogy önmeghatározás és bevezeti torzulásokat korlátozás formájában az életben.Vettem például egy minősítő vagy a „kapzsiság”, ez elég gyakori önmeghatározás, különböző formákban „Gazdaságos, az óvatosság, takarékosság, a gazdaság, a jólét, stb”

És hogy van az, hogy a kapzsiság volt a rejtett képes fenntartani és nő?

Vizsgálták. Elindításához arra a tényre, hogy a kapzsiság és a fenti változatok nem érzékelhető, mint a pozitív és örömteli változata emberi önálló megnyilvánulás, és ez okozza az ösztönös reflex elnyomás és a belső tagadás. Az élet sokoldalú és nyilvánul meg különböző módon, a folyamat tudni fogjuk a különbséget, és a többdimenziós lét különböző variációkban és a kapzsiság csak a neve a szélén, az opció jelenik meg, az egyik a szögek az érzékelés, de tekintve, hogy a leggyakrabban azt halljuk, hogy a minőség az elítélés pozíciók, megtagadva , megrovás, szemére - azt észlelik az agyvelő a „negatív”.

Amikor razotozhdestvlyaemsya mindaz a tulajdonság, hogy nem számít pozitív negatív, jó vagy rossz, képesek vagyunk, hogy mindent és bármit a kapcsolatot a külvilággal, hanem más megfigyelők, azt nyugodtan teszi a tükör dolgozni kinevezését, de ugyanabban az bél reakció nem, hanem az állandósult áram a béke és a kreatív folyamat.

Amikor az ember él önmeghatározás állam, ő spontán reagál a látszólagos vagy feltételezett, sőt tréfás elítélés vagy a kritika. Ebben az esetben a külvilág nem forrása a kritika, a világ és a többi ember öntudatlanul csupán azt tükrözik, és erősítse meg a nagyon hitet az emberi tudat.

Szóval, hogy nyilvánvaló azonosulás kapzsiság. amely magában foglalja az önmegtagadás formájában megőrzése és gyarapítása?

Vegyünk példaként egy lehetőség, ez nem az egyetlen kifejezési forma.

Például, egy személy lehet csak gondolni magát, tartja magát a mohó, kritizálni magukat a kapzsiság, a fösvénység; érezz bűntudatot, ha szükséges, azt nem, hogy megtagadja, hogy kifejtsék véleményüket, és a jobb oldalon; ítéljék el és azonnal befelé igyekeznek indokolni. A hosszú távú krónikus megítélése magukat kapzsi emberek öntudatlanul elkezdenek elkülöníteni a világ és az emberek magukat, idővel ez a tévhit, egyre agresszívebb formája.

A nagyon állapota kapzsiság - itt az ideje, áramlás elzáródás, az emberek a tudatalatti tartalmazza a meggyőződés, hogy ha ez nem fog kapni; meggyőződés, hogy ő maga és a világ, van valami, korlátozott; a meggyőződés, hogy a személy meg van fosztva a képessége, hogy mindenre elegendő, hogy mi szükség van, és így tovább.

Kapzsiság nyilvánul nemcsak az anyagi dolgok, a vagyon, a pénz, és ugyanez a kifejezés az érzelmek megnyilvánulása és kifejezése tehetségek, végrehajtásának ötleteket.

Ezzel a meggyőződéssel, természetesen eszméletlen férfit győződve saját korlátait, és így mindig és folyamatosan szükségük van a külvilág, mint a gazdagság forrása, persze csalóka, figyelembe véve, hogy ez így van.

Ha a gyökerek? Mint egy ember egyáltalán kialakult valamiféle tudatalatti rejtett tudat és hit a tudatalatti, hogy még mindig kapzsi és zsugori kereskedelmi körültekintő és a cucc?

Igen, az agy, amikor azt hallotta, és az észlelt állapot a sugárzás hullámok saját fajtája, egyszerűen csak egy ember megtanulja, hogy nem képes kapzsi mások. Mint egy gyerek, azt mondta a férfi, hogy ő mohó, nem hálás, önző, azt hiszi, csak magát, evett az utolsó narancs és nem osztjuk meg a testvére, elvette a játék, tört valaki játék, és nem hajlandó nem lesz képes megfelelően dobja pénz, csak tölteni és pazarolja, és eloszlatni, nem képes létrehozni bármilyen értéket, stb Sőt, a személy nem tud beszélni, de a gyermek körüli ember lehet a félelem állapotában hiánya, az állam a kudarc, a hiány, a szükségleteket, és hogy a sugárzás által érzékelt a gyermek és a gyermek láthatatlan uninformative forma egy világképet, „mindig van valami nem elég, soha nem elég, meg kell ragadni egy darab különben nem kap semmit, a világ valami ellenséges kiválasztja az utolsó, így meg kell, hogy Gorgol, fukar, kivéve, ápolja, tartsa a küszködő, az emberek nem adnak, és csak arra vár, hogy hogyan kell kiválasztani, zde s birkózás verseny és más variációk”, ami a személy halad nem teszi lehetővé magát szabad áramlását vagy maga áramló kreatív erő, és elkezdi barikád magukat mindenféle korlátozás, ez az enyém, meg kell felhalmozni, meg kell gyűjteni, meg kell nyerni, meg kell leküzdeni, szükség van a túléléshez szükséges versenyezni a világ életükben. Igen, persze, hogy túlzott példákat, de a lényeg, amit felkutatása.Szóval, mit tapasztalunk?

Csodálatos világ a bőséges erény magától értetődőnek hiedelmek magáról vagy átitatott környezetben kialakított sugárzás rászorulók alakult a tudat, ami illik láthatatlan én, a programot, én kizárólag, ellenséges világban, azt kell tárcsázni. ragadhatja. szerzett. keresnek. ez olyan csoda, hogy ebben az állapotban az ember válik kapzsi zsugori takarékos körültekintő kereskedelmi és a cucc?

Egy ember szerető kedves, szelíd, nagylelkű, hálás, együttérző, kreatív - és ő tudja igazán azokról megnyilvánulása. néha. De gyakran, és egyre inkább az emberek győződve annak korlátait, öntudatlanul másképp viselkedik. Például egy nő szeret, úgy érzi, puha és azt akarja, hogy ez a test kitárul a szeretet és gondoskodás, és kifolyik belőle, de van az a meggyőződés, a kapzsiság és az elme elkezd felér feltételei: de mikor. ; Itt az első (ők a világ), majd én. ; De ha ő (ők a világon) ad, akkor én megmutatom az ő gazdag belső világ. stb Azaz, szükség van a szeretet és gondoskodás, hanem egy nő egy torz önkép élő elme (memóriák van), aki mindig mentálisan diktálja, hogy hogyan és mit kell tenni pontosan.

Ennek megfelelően ez vonzza?

Ez vonzza, és figyeli a valóságot, hogy a mohó, kapzsi, korlátolt, gazdaságos (formájában az emberek, események, lehetőségek). És egy asszony tud gyakorolni a sok erőfeszítést felfedni magát szivattyúzás önmagában egyetlen mély önmeghatározás képezi a torzítás, amely képes torzítja a valóságot egyáltalán. Az ilyen ember, és meggyőződése, ő szűklátókörűség, a kapzsiság, a betegség, nézi az összes előnyt, nem bízik, hanem azt kívánta a jólét és a siker, így a tudatos, azt hiszi magáról, hogy „Ó, igen, van egy csodálatos partner, üzletember, vezető”, és a tudatalatti más meggyőződés, és ennek eredményeként nézi a király? Természetesen dobja partnerek, üzleti esik, hullik válság termelés csökken, a személyzet csal és lop, stb - általában a világ a mohó és ellenséges))). Belharc férfi provokálja őt, hogy az eredeti forrás és szabadon élhet, annak érdekében, hogy aktiválja a depressziós állapot egészséges életmód - létrehozni és fenntartani növekedését.

Amellett, hogy az emberek, a sugárzás, van is egy kollektív tudat, ami önmagában tartalmaz az ötlet hiánya, azt mondják, ha az ügy - ez valami teljesen, akkor nem lesz meg, és még a bőség, ez egyszerűen nem lehetséges, különben a világ egyszerűen tört jelenlét számít))). Most ne feledjük, mi számít és mi az? Ez ürességéről mikrorészecskék képező klaszter a fény és sugárzási energia, amit a testünk, tagjai ugyanolyan anyagból, mint a vizsgálat érzékelik statikus formában, és a folyamat a romlás és a részecskék felhalmozódása örök. És ebben örökmozgó mikroszkopikus részecskék nem az idő vagy a hely számít, valami mást?

De mivel a tévhiteket, illúziókat érzékelhető torzulásához a hitben - csodálatos korlátlan mennyiségben mindenható lény vált kicsinyes harc a túlélésért. Úgy tűnik, hogy könnyű megvalósítani, és nem volt hajlandó élni az ő állapotában megőrzése és erősítése, a kreativitás. De a tudatalatti egy érdekes dolog, hogy mennyi lesz felfedezni ebben a témában mindig meglepi és gyönyörködik a képességünk, hogy kitaláljon fellépés, vízszintes terepen legyőzni a önáltatásokkal felfedve elhaladó akadályverseny, stb

Mi van komplexitás felszabadulását és felidézni egészséges megnyilvánulásai intelligens élet?

Ennek egyik oka az egyszerűség kedvéért. Túl egyszerű. Az univerzum nagyon bonyolult és érthetetlen dolog, hogy nem egy meggyőződés torzítja az életemet - az elme gondolkodó emberek.

A másik ok a veszteség az emberi érzékenység és kommunikáció a szervezetben. Mert egyszerűen nem elég ahhoz, hogy úgy gondolja, mentálisan fontos élni, érezni, hogy megtapasztalják a nagyon a program felépítése, az összes kapcsolatot és következményei. Gyakran használják a „live” kifejezés azt a folyamatot, mint az az érzés, teljes feltétel nélküli elfogadás az egyesülés a merülés után oldódását és kibocsátását. Az ember elvesztette a képességét, hogy úgy érzi, a tested, nem érzelmekről, mégpedig abban az értelemben, a test nem képes feltárni a hatalom blokk, akkor az évek során, hogy áthaladjon magát az információt, hogy új módszerek, új ismereteket és egyéb, áramlatok, iskolák, irányokat, stb de nem érte el a mélyben a lény. Magam ballagott információk terek a mentális világ megváltoztatásával egy illúzió, hogy egy vonzóbb, de vonzóbbá illúzió volt az ülepedési idő burkolva a lényege páncél korlátai, amelyen keresztül nem folyik az élet áramló energia teremtő termékeny táptalajt friss, fiatal (bármely leírás nem adja át lényegében, mert az élet nem bír különleges minőségű hívni minden egy szó, és adja át ez a komplexitás és multidimenzionalitása - csak érzés, mint ezt a jelenséget).

A másik ok a félelem a veszteség az önálló, a félelem az ismeretlentől, félelem a felejtés, a félelem a szabadság, és más. Az élet nincs garancia, ezért a szabadság jár minden változata a sok megnyilvánulása valószínűségek. Freedom - mindig kockázatot jelent, csak egy pont a jelenlegi, van egy sokkal fontosabb feladat az önmegismerés, mivel ezek lehetővé teszik a mélyebb behatolnak a lényege a lét, ami mikromodell világegyetem és elutasította a finomabb illúziókat.

Te nem a test vagy az elme, de mindkét hajlamos megfelelnek egymásnak, és érezte, ötleteket, gondolatokat generál érzéseit, semleges (nem csatolt, túllépni, az anonimizálás) elme és a test lehetővé teszi, hogy módosítsa a hormonális egyensúlyt, és hogy a gondolat, a kreatív folyamatok - képező jelenség létre a jelenlegi helyzet a kémiai összetétel boldogság joy love jólét siker - az intelligens tervezés.

Az élet egy nagy játék, a kérdés csak az, hogy milyen játékot játszunk, és most mit fog játszani tovább.

Legyen szabad és korlátlan. Gondolj érzés, értelme készítés, élvezheti.

Minden által vezetett nyilvántartások programok talál ebben a transzcendens Club három tanárok. ahol szinte a tapasztalatok megosztását élő mélység észlelés és egyszerűen mi teremtjük a valóságot a hétköznapi formája: tökéletes egészség és az ifjúság, a kapcsolat a szeretet és a jólét, a kreatív kifejezés, a jólét és az állami vagyon, mindez az Ön számára - csak akkor nem szól magának tudni . ez történik a jelenlegi inkarnáció))). Az ülés előtt - online - ülések, valamint a klub.

Határtalan hála és szeretet az ön egyedi, elegáns egyedi létrehozása a valóság.

Hasonló bejegyzések