Hogyan lehet megszabadulni a testszőrzet véglegesen, fórum


Megértem, hogy furcsa. Általában borotválja a lábát ott és egyéb egyedileg, de az én esetemben, több mint másfél éve, hogy távolítsa el a haj az egész testet. A bőr simább és könnyebben alkalmazható make-up (utalva az arcon). Valaki próbálta az opciók eltávolítása haj tartósan, lézer, fotó, tea szóda. Hálás lennék bármilyen visszajelzést. Hogyan kell megoldani a problémát?
ooo mohnatka ír nekünk, mit kell mondani benőtt otthon ülni, és tr túl sok haja van a test és Lece és egyéni? és néhány ez a terület magnus **?

Lézeres. De ez nem örökre. Vannak „alvó” haj. Aztán lesz még szükség van néha eljárásokat. De a haj menshe- ezt a tényt. Először el kell menni 7-9 hónapig havonta, majd, ha szükséges.

Ezen módszerek egyike. Van egy pár évvel próbál megszabadulni örökre. Semmi sem segít. Csak a hóna alatt szinte teljesen eltűnt. öt év után shugaring.

Inni kezdenek fogamzásgátló Diane. Van egy szerkezet gátolja a hormon testesterona miatt macska szőr nő. Azok, akik már felnőttek Vedd el ELECTROLOGY. 5-ször egy helyen, hanem ex lézeres élet eredmény

Ezen módszerek egyike. Van egy pár évvel próbál megszabadulni örökre. Semmi sem segít. Csak a hóna alatt szinte teljesen eltűnt. öt év után shugaring.


És shugaring eltávolítani haj tartósan. Shugaring nem károsítja az izzó, ellentétben lézer.

És shugaring eltávolítani haj tartósan. Shugaring nem károsítja az izzó, ellentétben lézer.


És mégis. Alig néhány éve, a hagymákat elsorvadtak. És látom az eredményt. Csinálok hathetenként vagy shugarint vagy viaszt. bár eleinte meg kellett tenni, háromhetente. Haj maradt 20 százalék, hogy milyen volt, és ez nem a haj, és a tollak valamilyen. A bikini ugyanaz. És a lézer csak kidobják a pénzt. Be kell, hogy egy csomó eljárások. egy jó eredmény a haj nem fog növekedni, miután a lézer három évig, majd ismét emelkedni kezd. Már eltelt, és a barátaim is. Még a cosmetologists azt mondják)) Lézer valaha NE távolítsa el. majd vseravno haj nőni kezd. Még vitatkozni veled, és nem akar semmit bizonyítani neked. Miután a lézer, és még mindig ég, itt-ott voltak pokoli fájdalom, hegek maradnak (Happy Feet). Csak próbáltam Fotoszörtel - nincs hatása. A shugarint Megtanultam, hogy magát illessze be főzök magamnak, azt kell ezt az eljárást általában a költségek szinte ingyen (az ár 1 kg cukor) - be ezt 1kg cukor elég nekem most egy évre pontosan, még úgy is, hogy van sokkal kevésbé van szükség a szőrtelenítést. tészta és a lábak nem bántuk ugyanaz.Köszönjük a visszajelzéseket mindenkinek. Csak még sosem próbált módszerek mellett shugaring viaszt és könnyű eltávolítását a penge. Mi lehet van egy ellenjavallat a fényképet és a lézer? Mi viszont égési? Ez fájdalmas?


És megnézi kép égések az interneten. Me. így például, különösen jutott fájdalomérzésről után égési Fotoszörtelenítés. A bőr kezd oochen erősen egyezik a beavatkozás után kb fél óra. Aztán, néhány helyen a bőr megduzzadt és elvörösödött. A nyomvonalat. nap elmentem a szalon a leszámolás. Ennek eredményeként, azt mondták - mazhtes kenőcs, azt mondják, hogy mielőtt bárki nem volt, csak akkor ez a reakció. És én azt mondom nekik, és így meg tudja mondani, meg kell adni a levesben, mint mondják - nincs, menj vásárolni egy gyógyszertár. ***** egy szó. ez történt a negyedik ülésén, rájöttem, hogy nem ellenőrizték van valami a hatalom. Elmentem a gyógyszertár és a vásárolt panthenol spray. Meggyógyult hosszú ideig, több mint egy hagyományos könnyű sérülést okoz. És beteg volt sokáig. Ezután a bőr elsötétedik, vagy inkább enyhén barna és kopott. Azóta nem lézerek és nem fotó-epilálás.

És mégis. Alig néhány éve, a hagymákat elsorvadtak. És látom az eredményt. Csinálok hathetenként vagy shugarint vagy viaszt. bár eleinte meg kellett tenni, háromhetente. Haj maradt 20 százalék, hogy milyen volt, és ez nem a haj, és a tollak valamilyen. A bikini ugyanaz. És a lézer csak kidobják a pénzt. Be kell, hogy egy csomó eljárások. egy jó eredmény a haj nem fog növekedni, miután a lézer három évig, majd ismét emelkedni kezd. Már eltelt, és a barátaim is. Még a cosmetologists azt mondják)) Lézer valaha NE távolítsa el. majd vseravno haj nőni kezd. Még vitatkozni veled, és nem akar semmit bizonyítani neked. Miután a lézer, és még mindig ég, itt-ott voltak pokoli fájdalom, hegek maradnak (Happy Feet). Csak próbáltam Fotoszörtel - nincs hatása. A shugarint Megtanultam, hogy magát illessze be főzök magamnak, azt kell ezt az eljárást általában a költségek szinte ingyen (az ár 1 kg cukor) - be ezt 1kg cukor elég nekem most egy évre pontosan, még úgy is, hogy van sokkal kevésbé van szükség a szőrtelenítést. tészta és a lábak nem bántuk ugyanaz.
És hogyan főzzük tészta, ne mondd.

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): woman@woman.ru