Hogyan lehet megtalálni a gépjárműadót az interneten keresztül minden módon

Hogyan lehet megtalálni a gépjárműadót az interneten keresztül minden módon
Ez a fajta adót kell fizetni évente. De mivel bizonyos körülmények között, az autó tulajdonosa nem tudja, hogy mekkora összeget kell átutalni az állami vagyont.A jelenléte adósság vezethet kellemetlen következményekkel, így minél hamarabb lesz képes meghatározni azt az összeget, és fizetni. Minél kisebb a mérete bírságot. Hol találok egy tartozás a közlekedési adót az államnak? Minden módon leírjuk ezt a cikket.

A látogatás az adóhivatalnak személyesen

De ez így minden évben elveszti relevanciáját, mert az kell időt tölteni a várólistára, utazás és így tovább. D. Sokkal könnyebb megszerezni a szükséges információkat révén különleges és portálok.

Hogyan találjuk meg a tartozás a közlekedési adó FNS honlapján (nalog.ru)

Ha nincs ideje, igénybe veszi a vizsgálat személyesen, meg lehet tanulni az online forgalom adót. Akkor használja az oldalt nalog.ru. Ez az egyik leggyorsabb módja annak, hogy tisztázzák az adósság, nem kell hívni, vagy megy az adóhivatal. Meg kell csinálni a következő:

 1. Hogyan lehet megtalálni a gépjárműadót az interneten keresztül minden módon
  Ha regisztrálni az oldalon. A főoldalon a „Személyes venni az adóalany”, hogy erősítse meg hozzájárulását a rendelkezés a személyes adatok. Ehhez válassza az „Igen, egyetértek.” A megjelenő űrlapon adja meg nevét és ITIN (TIN), írja be a képen látható szöveget és kattintson a.
 2. Ismerje fizetendő adót a jármű. Miután megkapta a bejelentkezési név és jelszó kell adnia személyes szekrény. Jellemzően információkat az adózó úgy tűnik, 3 napon belül a regisztráció után. Fontos, hogy ne felejtsük el, hogy ellenőrizze az adatokat, amelyek meghatározott tanulmányt FNS honlapján, ők helyesnek kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a tárgy az adatokat, amelyek adózik: a teljesítmény, az időzítés visszavonás és nyilvántartási, stb ...


Ellenőrizze adó adó, akkor ón. fiókjában keresztül fordul a ügyfélszolgálati képviselője, oldalszám interaktív szolgáltatás „megtudja a tartozásaikat.” Az oldalon lehet online fizetni adósság és kap nyugtát a fizetést.

Az Ön személyes fiók adatok csupán tájékoztató jellegűek, a tartozások az adózó, ha a fizetési határidő még nem telt el, hogy mekkora összeget kell fizetni, nem lesz látható.

Honnan tudod, hogy a gépjárműadót kerület és a helyén a Szövetségi Végrehajtó Szolgálat (FSSP)

Egy másik módja annak, hogy információt kapjon az adó -, hogy kihasználják az alapja a végrehajtó termelési adatok, amelyek képződik FSSP honlapján (fssprus.ru). Ehhez kövesse az egyszerű lépéseket:

 1. válassza ki a lap „Ismerje meg az adósságát” a főoldalon.
 2. Az űrlap segítségével válassza ki a régiót, biztos, hogy adja meg a nevét és vezetéknevét, születési dátumát is kívánatos, hogy adja meg a képen látható szöveget.
 3. Továbbá, ha a végrehajtók nyitott végrehajtási eljárás lesz információ: az adós nevét, a kintlévőségek és a teljesítménye a téma.

De fontos megjegyezni, hogy ha a FSSP weboldal nem információ, ez nem jelenti azt, hogy nincs tartozás adó. Általában végrehajtók nyitott végrehajtási eljárást azok ellen, akik hosszú vagy rendszeresen nem fizet adót.

Honnan tudom, hogy a közlekedési adót Közművek

Hogyan lehet megtalálni a gépjárműadót az interneten keresztül minden módon
Ismerje meg a tartozást, akkor a portál a közszolgáltatások. Ehhez először meg kell kitölteni egy űrlapot a regisztráció, amely tartalmazza:

Ahhoz, hogy megtudja, a tartozás összegét kell tennie:

 1. Adja meg felhasználónevét és jelszavát, adja meg a személyes fiókot, és menjen „az adófizetők a figyelmet az állam az adók, bírságok és büntetések.”
 2. Válassza ki a „Get a szolgáltatás” a megjelenő ablakban, olvassa el a szabályokat, majd kattintson a „Tovább” gombra.
 3. Válasszon régiót, területről vagy köztársaság, és nyomja meg a „Küldés” gombra.
 4. Várja meg, amíg a kialakult információkat adósságait. Ha van egy kötelessége a közlekedési adó, akkor is meg kell jelennie ebben a jelentésben, kamatokkal együtt.

Hogyan lehet regisztrálni a regisztrációs az autó az interneten keresztül, nézd meg ezeket az utasításokat.

Míg Magyarországon törvényt, hogy töröljék el a közlekedési adót. ellenőrizze tartozás kell rendszeresen, mert ha nagy a késedelmes fizetések száma fennáll annak a veszélye, hogy maradjon autó nélkül. Ellenőrizze a feladata a közlekedési adó több szempontból is:

 • Lépjen kapcsolatba a helyi adóhatóság hatóság személyesen. De ez időt vesz igénybe az út, és kapcsolja be az azonos, nem minden a szervezet alkalmazottai barátságos a látogatók.
 • Használd a portált a közszolgáltatások. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ne csak megismerjék a tartozás, hanem élvezze a számos kormányzati szolgáltatások komplex.
 • Ismerje adósság az FSSP. Nem kell regisztrálni, és várja a bejelentkezési név és jelszó, de a részleteket csak akkor jelennek meg, ha a végrehajtó kinyitotta a végrehajtási eljárást.
 • Regisztrálj az oldalon FNS. Ezen szolgáltatás megjeleníti az összes információt a késedelmes fizetések adók.