Hogyan lehet megtalálni a harmóniát tanácsokat és tippeket

Szia, kedves olvasók!

Tudja, hogyan kell megtalálni összhangba saját magával? Hogyan jön a lényeg, az egyensúly, ha úgy érzi, könnyű és nyugodt, nincs hirtelen és gyakori hangulatváltozások, és szeretnék élni, létrehozni és élvezni minden pillanatát? Azt hiszem, hogy megtalálja a választ ezekre a kérdésekre érdekes senkinek. Nos, próbálja meg legalább egy lépéssel közelebb az igazsághoz. Megyünk?Ahol nem a harmónia?

A legtöbb szakértő azt mondják, hogy a külső, mint a belső és a harmóniát kell nézni magadba. De hogyan találja meg magát? Hol kell keresni? Kifelé, minden világos: ezek a kezek, lábak, Íme, a fej, a szem, a fül. Az áramlás kérdése merül fel, kívülről: lehetséges, hogy látni, hallani, megfigyelni, íz, elvégre. De ahogy a „megtalálják” a harmónia? Mi úgy néz ki, mik a jellemzői?

És ezen a ponton kezdődik a móka. Kiderült, hogy ruházza fel a fogalom a harmónia különböző paraméterek szerint csak magunkat. Elmagyarázom a példa. Tegyük fel, hogy egy guru tanítja a játékosok, hogy a harmónia az életben - egy zokni kötés egy hintaszékben alatt csendes murchanie kedvenc macskája. Igen, a kép általában nagyon világos és meleg, de ... több ezer ember a világon, ahol egy ilyen lehetőséget nem biztató. Általában. Adj nekik a hegyekben, túrázás, vagy óriási csarnokokban lelkes közönség, vagy magányos esték kedvenc laptop. Azaz, a szubjektív érzéseit az emberek vonatkozásában ugyanazt a képet eltérhetnek. És ez jó.

Ezért úgy vélem, hogy minden személynek meg kell találni a belső harmónia. A Zen állapotban van, amikor nem kell sietni, és a lélek tölt örvendetes értelemben a szabadság. Minden írja másképp, de van egy közös jellemzője, ahol harmóniában lehet pontosan tanulni, és elkapni a „farok”. Ilyen pillanatokban az egyik úgy érzi intimitás a külvilággal. kitöltése az érzés azonosság az univerzum, Isten, ha akarja. És ezek az érzések nem lehetséges valami zavaros.Hogyan lehet megtalálni a harmóniát tanácsokat és tippeket

Mi ez - egy harmonikus ember?

Az emberek harmonikus látható szabad szemmel. Ők abban a maguk és akciók, önellátó, és ugyanakkor őszinte és hálás.
Képesek arra, hogy önmaguk, nem igyekeznek megtörni a határokat a többiek, és hűségesen őrzik invázió felesleges és zavaró interferenciát.

Tiszteletben tartják az embereket, és nem siet mert jó „azok számára, akik még nem áll készen, és nem kér segítséget és az ötleteket.

Tudják, hogyan kell hallgatni, és segít, hogy a helyén van, ha szükséges.

Ezek nehéz levezetni magát, hogy táncolni valaki másnak a dallamot. Végtére is, mélyen, tudják az igazságot, és nem keresik, hogy kicseréljék a külső fényes „zamanuhi”.

Tudják, hogyan kell várni, és van türelme, hogy nyugodt a gyerek, hogy tárgyaljon a férj vagy a feleség, hogy elérjék a kívánt, nem betörni egy sikoly, és anélkül, hogy elveszítené a saját arcát. Ez azért van, mert az ilyen emberek, valamint a kapcsolatok harmóniája uralkodik.

Hogy jön ez, mint amilyennek látszik első pillantásra, egy elérhetetlen ideális? Gondolkodjunk együtt.

Hogyan lehet megtalálni a harmóniát tanácsokat és tippeket

Ahol harmónia kezdődik?

Gyakorlati tanácsokat ad a megállapítás összhangban - ez szinte ugyanaz, megpróbál egy fegyvert a kis hópehely magasságban negyven méter. Mindig van rá esély, hogy nem repül eddig nem esik, megérinti nem így van. De próbáld érdemes.

Tehát, hogy jöjjön összhangba őket, próbálja meg a következő lépéseket:

Harmónia, és boldog életet!

És azok számára, akik szeretnék, hogy vegye fel a kapcsolatot a harmónia az állam most - harmónia mantra, a béke és a boldogság:

Hogyan lehet megtalálni a harmóniát tanácsokat és tippeket