Hogyan lehet megtalálni a hiányzó cat 1

Sajnos, milyen gyakran néhány tenyésztő elveszett háziállat. Még annak ellenére, hogy a macskák ritkán haladja meg a lakás, mint a kutya, akkor könnyen mélységből. Mi van, ha elvesztette a kedvenc dorombol?Először, meg kell értenie, mert amit az elveszett macskákat, amelyek a hatályos „Divan” macska hagyott kényelmes otthon? Először is, a természetes ösztönök - a szaporodáshoz és a vadászat. Kedvence könnyen menekülni a szabadba, és volt egy labda: nézd ragadozó vagy egy pár magad. Akkor, persze, reméljük, hogy a kisállat fog hazatérni, de teljesen támaszkodni nem: túl sok olyan körülmények, amelyek zavarják a macskák vissza. Másodszor, ez a félelem. Mint tudod, a macskák nagyon érzékenyek a felfogása hangokat. Hangos zajok, kiáltások, az érvek provokálni a macska, hogy elkerülje.

Hogyan lehet megtalálni a hiányzó macska? A legfontosabb dolog -, hogy cselekedjen. Ülő tétlenül, ha nem javul a helyzet, és az esélye, hogy a macska visszatér otthon magát, nem olyan nagy. A macska elkapnak és kegyetlen emberek, és a kóbor állatok és az autó kerekei. Vedd fel, és együtt érző ember, aki találkozott a „kóbor macska”.Ezért szükséges, hogy dolgozzon ki egy keresési stratégia pet helyesen. Először keressen a tornácra és udvar, és velük, kívánatos, hogy egy lámpa. Akkor ragyog őket a sötét sarkokban, ahol képes elrejteni egy rémült macskát.

Ha nem talál egy állat van, akkor a következő helyeken a keresési kell a padláson, a pincében és a környező házakat. Gondosan vizsgálja meg a csatorna, fák, autók parkolnak a gyár. Ahhoz, hogy rávegyék, hogy a kedvenc játék vagy macskaeledel, amit azonosított illata.

Hogyan lehet megtalálni a macskát, ha a keresés nem eredményesnek? Mi folytassa a következő lépéssel. Kezdje kérve szomszédok, barátok, az emberek séta a gyár - lehetséges, hogy lássák az állat. Azt lehet mondani, hogy hol keresse a macskát.

Ha nem találja a macska több napig, ne aggódj. Csak gyakrabban, egy rémült állat csak néhány nap után végre rejtekhelyéről. És a jövőben - a fedezeti: sterilizálja a cat / macska ivartalanított, (ha nem akarja, hogy ilyen tevékenységek végzésére, a legjobb, hogy néz ki a macska, és ne hagyja az utcán), telepítse a Windows sűrű rács, győződjön meg róla, hogy az ajtó zárva van.