Hogyan lehet megtalálni a macska pszichológia

macska tanuló (97), zárt 3 évvel ezelőtt

ruana Expert (373) 7 évvel ezelőtt

5. Keresse meg a reggel és este, amikor az utca csendesebb,
hogy egy erős szagú, élelmiszer-tételt, vagy a szag


szeretettel hívnak - nagyobb esélye, hogy a punci nem fog félni

6. Ha megtalálta, és nem kétlem, biztos, hogy azt mutatják,
macska orvos

7 (Main) hozott hálók az ablakokon!

hmm. Keresés a macskák általában jön le, hogy az a tény, hogy van valahol, hogy megtörténjen mászik és elrejteni sokáig. vagy ha nyomorék. majd várjon, amíg a matrica. Uo.

Olga Abrosimova Master (1965) 7 évvel ezelőtt

Yudsuki Master (1499) 7 évvel ezelőtt

Azt akarja, hogy jöjjön, de általában 100% -os hozam, ha valaki tolt, macskáknál bosszú erősen fejlett, valamint törekszik a keresés és a keresés, keres olyan találni

* Fenrir _____ * Megvilágosodott (49806) 7 évvel ezelőtt

Ma van két macska kiszaladt az ajtón, szinte egyszerre. Egy azonnal repült le, mintha az ördög üldözi, a második - némi aggodalom mászni kezdett egy emelettel feljebb. És ahogy az első fogás, ő érte el a következő szintre. Ennyit a macska pszichológia.

Borisova Natalija Felvilágosult (36553) 7 évvel ezelőttÉs a fák nem keres. Azt is vegye kutyákból vagy a félelem.

Oracle Olga (87742) 7 évvel ezelőtt

legérdekesebb számomra a legutolsó macska esett az 5. emeleten, és elment, hogy keresse meg egyszerre. lépcsőház zárva van kaputelefon. Lejöttem a lift feküdt az ajtó alatt. jött. elképesztő!

Forrás: végre egy okos jönnének el a szag!

Viktoria Eshina Guru (4138) 7 évvel ezelőtt

Általános szabály, hogy nem fut el. Megtaláltam a macska után 3 nappal a pincében ruhája. Azt is esett, de a 8. emeleten. és ha elrejtette a pincében. Csak most vettem észre, és kihúzta a farkát. meg újra a pincében. ezek nagyon jól el van rejtve. házimacskák félnek mindent. és meg fog halni, nem pedig, hogy segíteni magukat. ilyen jellegű. Csak meg kell legyen kitartó.

Egy nap anyám is elvesztette egy macska. 1 hónap múlva visszatért. egyszerűen, ha a macska megszökött, akkor nehéz lesz megtalálni.

Mi fel hálók az ablakokon és ő vette ihkogtyami ugrott!

Nadezhda Dolgova Expert (352) 8 hónappal ezelőtt

Én ugyanaz a dolog. Rasskazyvayu- élek a második ettazhe- podomnoyu boltban azaz én 2 macska minden alkalommal séta az erkélyen áruház Sr. jön myavchit (ingatlan bérlet) fiatalabb, és hirtelen elkezdett sikítani, de nem fizet vnemaniya emberek, mert szükséges volt, mint mindig munkába menni. És a saját ostobasága elveszett macska. Mondd el, hogy megtalálja ezt a rohadék.,

Christina Meshcheryakov tanuló (106) 7 hónappal ezelőtt

Elvesztettem a macska két nappal ezelőtt. Elmentem az iskolába, és kiadta az utcán, ő nyilvánvalóan nem akarja elhagyni a házat, amikor eljöttem, kiáltotta erősen az ajtó alatt .Ha hazajöttem a macska már nem volt, és nem prishol már két napja. Segítsen nekem megtalálni IT

Ivan Loskutov Expert (290) 6 hónappal ezelőtt

Élelmiszer vagy játékszer