Hogyan lehet megtalálni egy eltűnt macska barsix

Macska egy adott témáról lehet osztani 2 típus:
1) Pet;
2) Háziállatok hozammal és egy szabad marad kívül.

Ennek oka az eltűnését a macska bármi lehet egy nyitott ajtót kinyitotta ablakok. Fontos szerepet ez a felfedezés pillanatában - minden eddiginél világossá vált macska veszteség, annál jobb.Ha a macska kedves neked, akkor nem lesz sajnos nincs idő, hogy keressen meg, sem az eszközt. Ebben az esetben, minden attól függ, a vágy. Aki keres - ő mindig megtalálja. Meg kell keresni. Keresés szem előtt tartva. Gondosan vizsgálja meg a bokor, mert egy felületes pillantást nem elég. A macskák hajlamosak választani nagyon biztonságos helyen menedéket.

Most szigorúan tanácsot az ügyben.

1. házimacska fél az utcán, így fog kinézni a legközelebbi menedék. Kell kérni a szomszédos cserjések a bokrok, a fű.

2. A macska fog járni tétlenül, és egy nyitott megtekintési területen. Figyelem, ha keres, hogy csak a mindenféle menedékhelyet.

4. Egy napsütéses napon a nyáron, a legjobb, ha megnézi az esti és a reggeli, amikor nincs V

5. Ha a keresést végzünk éjjel, hívja a macska, kyskayte és világítson körül, macska szeme látható messziről.

6. Csatlakoztassa keresni szomszédok. Mindig rákérdez a padokon és a nagyszülők. Ők szívesen segítenek, hogy be van jelölve. Ők maguk a folyamat érdekli, amelyekben részt vesznek.

7! Egy nagyon fontos pont. Ha az otthoni nyitott ajtók vagy a pincében ablakok, turkálni minden négyzetméterére pincékben. Nem kevésbé fontos pont, sok az ablak a pince zárt fészerben, így először is azt kell, hogy világítsanak ablakban látható, hova vezet, használja ezt az ablakot, ha a más macskák? Ha kell a széleit kis darabka gyapjú ablakot. Fókuszban a teljes figyelmét a pincében. Tartsuk szem előtt, hogy a macska félelem nem tud válaszolni a mester hívást, hanem elrejteni.10. Ha szereted a macska, és ez egy nagy veszteség az Ön számára, imádkozz Istenhez, ő viszi vissza a kódot csak akkor kell fenntartani türelem, akkor nem a kétségbeesés, meg kell gondolni, és nézd.

Ez minden, amit azt jelenti, hogy ma van egy macska az erkélyről szöktek. A második alkalommal. Az ő első járat volt szinte láttam, és sikerült felzárkózni az anyja. És tegnap ő tört az erkélyről, és láttam, hogy eltűnt, miután 20-30 perc.

Az egész nap töltöttem, hogy mit keres. Kerestem a leghétköznapibb és a legkiszámíthatatlanabb helyeken. Találtam egy fél száz különböző macskák közülük 7 fehér, mint a macska. Csak este, mikor hazatért, tette az utolsó ugrás, és lerobbant a kis ablak alatt a erkélyek ott ragyogott egy zseblámpa. Ezt megelőzően, azt visszavonták, és csak repedést a macska volt. Én vagyok a fény, és ott nem látott semmit. Ugyanakkor, vettem ki az ablakon, és gondosan megvizsgált minden. És ha ez nem volt vicces, de úgy éreztem, mintha a látvány egy fából készült rack. Aztán sütött nekik.

Voila! Ülő öltözött krovische, mancs, úgy tűnik, megtört. Ahhoz, hogy menjen az állatorvoshoz ma.

Aztán volt egy hosszú folyamat vykovyrivaniya, mert nem megy a hívást. Alvás most otthon. Itt is, mint mondják - „Kurva, habart problémák”

Megragadom az alkalmat, hogy köszönjön az Istennek. Kösz a tippet, Atyám!


Egy idő után, rábukkantam egy cikket, ahol egy bizonyos idő lánctalpas macskák útvonalakon, majd ütött X a város térképe. Általában a macskák ne menj el, és marad egy sugara legfeljebb néhány kilométerre. Tehát ez nem is olyan rossz. szűk körben

A különböző színek színezett különböző útvonalakon macskák.

Hogyan lehet megtalálni egy eltűnt macska barsix

Zdravstvuyte.Esli elvesztette a macska, és kap egy hívást ez a szám +79068313901 ő javaslatát, hogy visszatérjen, nem hiszem, és nem vedites.eto aferisty.Nichego szent ember nem marad!