Hogyan lehet megtanulni bokszolni otthon, időben tippek

  • sport
  • Hogyan lehet megtanulni bokszolni otthon

A legjobb, ha megtanulják, hogyan lehet boksz segítségével egy profi edző az edzőteremben. Azonban nem minden van idő és lehetőség. Ebben az esetben, akkor próbálja megtanulni, hogyan kell a doboz és otthon. Ehhez meg kell vásárolni a speciális berendezések, amelyek elsősorban közé bokszkesztyű és körte. Szintén érdemes sok türelmet. Nagy jelentőséggel bír ebben az esetben a fizikai képzés, így meg kell kezdeni vele.testedzés

Ahhoz, hogy a boksz órák, hogy hatékony legyen, meg kell, hogy tárcsázza a fizikai formában. Ehhez sok féle kagyló és a testmozgás. Van szüksége extra gyakorlat.

Az alapvető gyakorlatokat, hogy meg kell végezni minden nap a következők:

 • push-up a kezek és ököllel;
 • guggolás számos normál és intenzív mód;
 • gyakorlatok, amelyek célja, hogy erősítse a has;
 • ugráló kötél;
 • képzés szimulátorok.

Mindez segít fejleszteni nagy fizikai erőt és állóképesség javítása. A boksz nélkül nem tud menekülni.

Tanulási technikák

A gyakorlat ökölvívó otthon lenne jó, hogy egy kis szög a képzés, felszerelése a boxzsák. Kívánatos, hogy volt egy tükör, így élesíteni ökölvívó technikák és működik a hibákat. Így gyorsan kialakítja a szükséges készségeket.

készségek fejlesztése

A fejlesztés a boksz készségek, akkor kell, hogy folyamatosan edzeni. Be kell, hogy dolgozzon sebesség, teljesítmény és pontosság sztrájk. Ezen túlmenően, hogy javítani kell a stroke-technika, és növeli a választ. Vannak speciális gyakorlatokat.

 1. Fejleszteni ütközési sebesség fog működni súlyzókkal. Mozogjon „árnyék boksz”. Ehhez, hogy két kis súlyzó (egyenként 1 kg). Most képzeljük el, hogy harcolni a rivális. Próbáld okozni fúj a súlyzókkal a kezében. Töltsön el egy tíz forduló magukat. Ugyanakkor, próbálja fejleszteni védelmet. Kapcsolja be a fantáziáját. Ez a gyakorlat ki jó sebesség és biztonságos tanult fúj.
 2. Befejező segítse boksz mancsok. Ezek célja, hogy a vonat sztrájk technika. Annak érdekében, hogy dolgozzanak ki a gyakorlatok a láb segítségre van szüksége bármelyik barátok. Meg kell tenni a karján a lövedék, és ezáltal segítsen. Ön képes lesz arra, hogy dolgozzanak ki a támadásokat, és azokat pontosabb. Ezzel a gyakorlatot, akkor is fen konkrét technikákat és készségeket.
 3. Hogy dolgozzon erő hatására, akkor kell használni egy boxzsák. Ha nem tudja megvenni, mert a körülmények, akkor tedd magad egy boksz zsákot, amely a homok. Próbálja meg legyőzni az, hogy amennyire csak lehetséges, mielőtt jelentő ellenség.
 4. A fejlesztés a sokk art alkalmazhatunk makiwara, lábat vagy árnyék boksz. Ha úgy dönt, makivaru meg kell jegyezni, hogy nem kell dolgozni vele teljes erővel. Csak meg kell tanulni, hogy érezni a csapást. Az ereje ebben az esetben attól függ, hogy milyen nehéz lesz makiwara.
 5. Ki kell dolgozni egy jó válasz, ami annyira szükséges a dobozban, akkor asztalitenisz.


Mindezek a gyakorlatokat lehet végezni teljes egészében a haza. Szükséged lesz, hogy a vonat naponta többször. Ideális -, hogy nem egy edzés reggel, a másikat este.

Azt viszont, hogy a sparring

Anélkül edző a boksz nem lehet csinálni. Segítségükkel a munka le a támadásokat, elemezni és finomítani mit nem túl jó, és élesíteni tudásukat. Ezen kívül, mivel az edző leküzdeni a félelmet, ami megjelenhet a csatában, és megakadályozzák a beadásra.

Mert sparring szüksége versenyző. Lehet, hogy van egy barátom, aki edzeni veled, vagy csak segíteni azáltal, egy ellenfelet. Sokan abban, hogy a hatás indul zazhmurivatsya harc közben. Ez önvédelmi reflex, ami zavarhatja, és akkor elveszíti az irányítást a helyzet. Ha közben edző elkezdi csinálni, megpróbál megszabadulni e reflex. Ehhez a partner kell alkalmazni nem erős ütéseket az arca. Azt viszont meg kell próbálnia visszatartani magam, hogy ne csukja be a szemét.

Miután sparring leülni és megvitatni a partnere milyen volt a küzdelem. Azt fogja mondani, hogy mit követett el hibákat. Ez lehetővé teszi, hogy a jövőben nem kell megjavítani őket.

Ismerje meg az alapvető stroke

Fokozatosan lépni a tanulmány agyvérzés. Chief köztük - ez a közvetlen fúj foglalkozott a kezét. Mester őket nem nehéz. Ezt követően folytassa a tanulmány oldalütközés, majd figyelni és a könyök. Ez egy komoly ütést.

Így a lejtők és merülés

Ha azt szeretnénk, hogy megtanulják, hogy a doboz, meg kell tanulni a lejtők és merülés. Enélkül semmi sem fog. Próbálja fejleszteni a jó választ. A legjobb, hogy a munka a merülést és a különböző módon lejtők egy pár egy partner. Tartsuk szem előtt, hogy az ellenfél lehet támadni először, és meg kell próbálni, hogy távol a szélütés. Ez nagyon fontos, és hasznos lehet az Ön számára, még az utcán.

Ha úgy dönt, hogy gyakorlatban ökölvívó otthon, akkor meg kell értenie, hogy ez egy jó mellett a szakmai képzés. Ha azt szeretnénk, hogy ezt csak magamnak, akkor lesz elég. Ha azt szeretnénk, hogy harcolni a gyűrűt, akkor szüksége lesz egy komolyabb edzés az edzőteremben.