Hogyan lehet megtanulni csinálni szopást

Nem titok, hogy minden férfi szereti szopást. Minden olyan ember, aki megpróbált egyszer, soha nem fogja elfelejteni ezeket a női simogatás. És az asszony, hogy megnyílt az édes ízét és az orális szexet. Hogyan lehet megtanulni csinálni szopást.Azonban gyakran az ember maga nem tudja, és nem akarja, hogy megsimogassa a társa nyelvét. Úgy véli, hogy ez valahogy megalázó, vagy valami.

De egyre szopást ő soha nem fogja feladni, szükség lesz még simogatás magamnak.

Kiderült, a játék csak egy cél, hanem egy ember, mint egy csecsemő egyébként is a kedvenc játék (szeretet). Ez nem jó, de.


Bármi is volt, képesnek kell lennie arra, hogy nem egy szopást minden nő. Hogyan lehet megtanulni csinálni szopást?

Mi nem tanítják ezt sehol. Ha szerencséd van, megtalálja a szükséges szakirodalom, de meg kell keresni.

Beszélgetések a barátokkal egy témában nem beszéltünk (nők ritkán megosztani ilyen intim részleteket).

Az egyik barátja volt egy őszinte beszélgetés a férjével, aki találkozott vele az ágyban a prostituáltak. Ez bölcs asszony tanította meg egy csomó, és ő viszont azt mondta a feleségének. De ez nagyon ritkán történik.

Továbbra is csak a saját tapasztalat. Próbálgatással meg lehet tanulni. Bár a férfiak néz pornót, a kereslet gyakran nem lehetséges, hogy enyhén szólva - például mély throating. Ez érdekes, de nem tudták ilyet - lenyelni egy banánt.

Alig valaki azt mondja, hogy ő nem az a behemót, hogy felkelni. Nos, nézzük hagyja az igények a férfiak.


Egy figyelmeztetés - csukja be a száját fogak alatt egy szopást. Vannak emberek, akik félnek a pánik, a nő véletlenül harap méltóságát orális szex során.

Ne felejtsük el, hogy simogassa a férfi herék (férfiak is tetszik).

Tehát osztva több fajta szopást. Kezdjük az egyszerűtől a bonyolult.

1. Ami az első alkalommal.
Ha úgy dönt, hogy egy csapásra a szeretett először, akkor kezelik, hogy a férfiasság nagyon kedves - gyengéden megfogta a kezét, gyengéden megérintette a nyelvét, mintha ízű, simogatást die (csókolózás, simogató nyelv-tie rá lepkék a fej körül - A kiiktatott nyelved körül ...).

Mi megakadályozza kezdődően rendszeresen találkozott a szeretett? Hidd el, egy ember nagyon hasonlít egy gondoskodó és gyengéd hozzáállás.

2. eszkimó.
Most növelni a tempót. Vegye ki a péniszt egy kézzel. Lick köre, lassan lefelé és felfelé emelkedik. Vagy csak nyalni, mint a kezedben a legfinomabb jégkrémet az életemben.Lehet időről időre, hogy szopni, mint a karamell. Szabad kézzel simogatni a lábát, gát, végbél, és mindent, amit tesz azt.

3. Swing.
Hogyan legyen szíves egy férfi akkor? Nyissa ki a száját, és finoman szopni. Lips, miközben mintha kiejteni a hangot „y”. Most döntse a fejét fel és le, lassú, de folyamatos, mintha egy hinta. Próbálj meg nem rontja el a mókát magát, és megáll, és gyorsulásokat.

Fokozatosan növelje a tempót. Hands serkentik a bázis a pénisz, így szinkron kéz mozgását, amelyek megfelelnek a különböző mozgás a fej (ha az ember olyan, mint!). Próbálja tartja a péniszt a száj, a nyelv menjen fel és le, és bejutni a metszést a fejét.

4. A szivattyú.
Vegyük a kiindulási helyzet - a pénisz a szájban. Megpróbál létrehozni egy vákuum szívó be magát. Meg tudja rázni a fejét, ami további rezgés. Légy kreatív, gazdagítani ezt a szerény feladat. Ne légy, mint a szivattyú körül. Nyomás és erő a helyén ebben a helyzetben. Slip, ütemét és érzékenység helyett fejét!


5. egy óra.
Ez a már megkeményedett pénisz. Játsszunk? Meg kell, hogy vegye a szájába, de nem tömöríti az ajkak körül a törzs, birtok, lazán a szájában. Kezdje forgatható fej mozgását. A pénisz ingyenes lesz, hogy végre egy körkörös mozdulatokkal, felváltva hivatkozva különböző belső felületén a szájban.

Szép egyedi touch. Időről időre azt lehet kivenni, óvatosan, lassul a kis fogait. A forgómozgást kell csinálni jobbra, majd szemben.

Ezt megteheti, ameddig csak mindketten szeretnénk. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebb, ha segítesz magadnak lesz egy nyelvet

6. mélytorok.
A jól ismert technikát Linda Lovelace nehéz, de megvalósítható, hogy csak úgy gyakorlatban.

Természetesen van egy trükk - a száj és a torok kell, hogy képezze egy egyenes vonal - lehetséges, hogy feküdjön le az ágyra, a feje lóg vissza. Miért van ez? Tehát műtét nélkül növeli a teret a pénisz.

Vegyünk egy mély lélegzetet, mert a pénisz idején blokkolja a szél. Ne aggódjon, tud lélegezni, amikor a pénisz a szájából. Ne aggódj, hogy a szivató. Ha meg magát görcs, fecske, furcsa módon, az ösztönös mozgás hozzá a saját szín a palettán érzések férfiak. Idővel, a görcsök akarat és a férfi könyörög, hogy ismételje meg a simogatás.

Leküzdése félelem és garatreflexe lehetséges a képzés során, ha a kedvenc nem áll készen arra, hogy az edzés lövedék, ne aggódj, és menj a legközelebbi szex shop a csere.

A legfontosabb dolog ezeket a gyakorlatokat nem a pánik. Lélegezz simán és csendesen. Minden, amit kap! Work-out, akkor kapsz egy csomó öröm 69. pozícióban, amikor az alsó, és a kívánt ember a tetején.

Alatt szopást elhallgat. Persze, mert a száj nagyon elfoglalt fontos munkát! De ez nem jelenti azt, hogy legyen nyugodt. Nyögve időről időre, ha hajlamos rá, de semmi esetre sem ne csináld, akkor, ezért szükség van, de csak azért, mert nagyon tetszik.

levegő rezgés növeli öröm, és azt mondja a szeretett, hogy ez az egész akció szórakoztató nem csak neki. Hidd el, még a felismerés, hogy élvezni vele, adjunk hozzá egy kellemes érzés a teljes pohár!

Mindezekben a gyakorlatok egy nagy ösztönzést - az ember kap annyi örömet orgazmus veled, hogy nem valószínű, hogy meg akarom nézni a többi nő.

Amellett, hogy a férfi pénisze is simogatni a nyelv herezacskó, végbélnyílás, között a hímvessző és a végbélnyílás ... csatlakoztassa a képzelet, a kísérlet!
És ha a szex az edzőteremben, alkalmazza az ágy vagy a felnőtt játékok. Egy ember fogja viselni a kezedben.