Hogyan lehet megtanulni focizni - tippek és trükkök

A Brief History és áttekintés

Labdarúgás - Sports Game №1 a világon. Labdarúgás játsszák a több tízmillió ember (30% -uk - nők). A hivatalos meghatározás, futball - csapat sportágban, ahol a cél az -, hogy pont a labdát az ellenfél lábát, vagy más testrészek, amellett, hogy a kezét. Pro Football írt több száz könyvet, filmre egy csomó filmet és dokumentumfilmet; Egyes országokban (pl Dél-Amerika), a sport - a vallás emberek millióinak.Futball történetében nyúlik vissza ókorban - hasonló játékot játszott az ősi Kínában, a Római Birodalom, a Sparta. Labdarúgás, amelyet játszott ma megjelent Angliában a XIX században - úgy játszott többnyire egyetemisták. A 19. század közepén egységes szabályokat labdarúgás fogadtak el, és bevezette a standard méreteket a területen, és a kapun.

Előnyei focizni és az esetleges károk

Mielőtt megtudja, hogyan kell tanulni játszani jó foci, meg kell néhány szót az előnyeit ennek a sport és az esetleges károkat. Mi nem beszélünk a szakmai játékot, de az amatőr: a „pro” egy egészen más megközelítést, hogy a képzés és a játékmenet, közé tartozik a fokozott sérülések és károk.

Tételesen, mint hasznos javításával labdarúgó szempontból:

 • A játék során részt vesz szinte minden izomcsoportok, hogy támogatja a szervezet egy állandó hangot;
 • Hosszú távú képzési és játékok hozzájárulnak az állóképesség;
 • Energiafogyasztás futball sokkal magasabb, mint egy statikus gyakorlatok, amely hozzájárul a tömeg stabilizálása és megszüntetése zsír;
 • Labdarúgás fejlődik a koordináció és az egyensúly;
 • A játék elősegíti a kreatív gondolkodást, mert a győzelem foci nélkül lehetetlen stratégiáját és taktikáját;
 • Erősítése infarktus csökkenti a szívbetegségek kockázatát;
 • Alatt gyakorlatok és játékok javítja a vér áramlását a szervek és szövetek, valamint a hajók megszüntetésére „káros” koleszterin szintjét.

Amellett, hogy a fenti, a foci idézi a pozitív érzelmek, valamint bővül a társaságodat. Játszani ezt a játékot, hogy bármikor az évben (télen képzés végezhetjük a helyszínen). Az előnyök az egészségre a labdarúgás is van a kialakulását pozitív jellemvonások - akarat, kitartás, öröm elérésének eredményeként.

Azt nem lehet mondani a trauma a sportág. A futball nem olyan veszélyes, mint a jégkorong vagy a boksz, de a sérülés valószínűsége nagyobb, mint az egyéni sport. A játékosok meg kell védeni az ízületek és a lábakat egész, és a képzés, és a játékok is fokozott sérülés, így a szereplők (főleg kezdőknek) teljes mértékben ki kell védelmi intézkedéseket.

Ez ellen futballozni • Hörgőasztma;
 • Súlyos problémák a gerinc;
 • myopia;
 • Súlyos szívproblémák;
 • Diagnosztizált mentális betegség.

Relatív ellenjavallatok tartják krónikus betegségek a belső szervek. Labdarúgás képzés kell kezdeni legkorábban 6 év - ezen kor előtt lehet 3-4 év elvégzése általános testedzés a gyermek.

Jellemzői a képzési folyamat

Hogyan lehet megtanulni focizni - tippek és trükkök
Kezdő játékos lesz szüksége labdarúgó kellékek - nadrágot, csizmát és a foci alakú. meg lehet vásárolni ezeket a dolgokat minden sportbolt - indul fit leggazdaságosabb és egyszerű lehetőséget. Amellett, hogy ruhát, szüksége van egy futball-labda - ez is vásárolt a boltban sportszerek.

A legfontosabb dolog a képzésben -, hogy dolgozzon ki egy érzés a labdát futball: a játékos a képesség, hogy úgy érzi, a finom mozgások a főbb labdarúgó-lövedék, és ügyesen kezeli azt. Ehhez meg kell tölteni egy csomó időt az egyes gyakorlatok a labdát.

Mi listát más képességek és készségek foci:

 • Dribbling - a képesség, hogy ellenőrizzék a labdát futás közben. Ebben a készség a legfontosabb - ne érintse a labda túl sokat, hogy ne hagyd, hogy menjen el, de nem túl kicsi - különben nem fog dobni a szükséges sebességet. Gyors fut a labda - az egyik fő tulajdonságokkal rendelkezik egy jó játékos.
 • Az a képesség, hogy azt. Paz - az alapja a labdarúgás, mint csapatsport fegyelem. Ahhoz, hogy elkezdjük megtanulni, hogyan lehet a belsejében a labdát a láb - így kiderül lágyabb és pontosabban. Miután elsajátította a aluláteresztő, akkor lépni a technika „lóg” a partner. Megtanulják, hogy a pass „útközben” - így a transzfer nem megy, ha a játékos már, és ahol lesz néhány másodperc.
 • Az a képesség, hogy lesújtson cél. A legfontosabb dolog a futballban - célok, amelyek nélkül nincs eredmény. Közelről legyőzni a legjobb puha, enyhén belső oldalán a láb, de gyakran kell verni a távolság a központi része a láb (csipkék a csizma terület) - határozottan és pontosan, mivel a helyzet kapus.
 • Mozgás nélkül a labdát. 90 perc alatt a játékban a játékos fut átlagosan 10 kilométert - a legtöbb időt mozog anélkül, hogy a labdát. Az a képesség, hogy nyissa ki a labda alá, és megvédeni - a minőség, ami nélkül nem lesz jó futballista.
 • A játék a védekező. Ha játszani védelem, megtanulod, hogy tartsa a helyes pozícióban: a támadás esetén közé kell helyezni a labdát, és a saját cél.
 • Az a képesség, hogy a labdát. focista képesnek kell lennie arra, hogy elfogadja és kezeli a labdát, van rá bármilyen magasságban. Ez a képesség lehet gyakorolni a partner vagy a falra.
 • Az a képesség, hogy játsszon a fejét. Nem kell verni a koronát: megtanulják, hogy elérje a labdát vonalára. Vételéhez a felső el van félre nem a fej és a test.
 • Ügyességi végrehajtás szabványoknak. A tapasztalt játékos még középszerű büntetés sarokban vagy pedig egy veszélyes fegyver. A sarkon van szüksége, hogy benyújtsák a labdát úgy, hogy a játékosok a csapat sztrájk az ellenfél feje a cél.

Gyakorlati tanácsok kezdőknek

Labdarúgás - contact sport: ez áll az ütközést, harc és foglalkozik. És a szakmai területen és a szobában, néhány bánatot, dudorok a lábát, ízületi merevséget. A sérülések elkerülése érdekében nehéz, de jól felkészült rá.

Tanulj meg kell csoportosítani az ősszel, hogy elkerüljék a közvetlen összecsapások helyettesítő ház, és távolítsa el a lábát. Azonban nem zúzódások, horzsolások és zúzódások nem tud a futball ilyen kár nem zavarhatja meg a játékot, és folyamatosan képzést. Azonban, ha a fájdalom nem múlik el a képzést követően, a legjobb, ha orvoshoz időben: súlyos sérüléseket legjobban kezelni egy debütált.

Labdarúgás - egy játék, ugyanakkor bátor és intelligens. Néha ez a sport az úgynevezett „sakk contact”: nyerni, meg kell futtatni, gondolom, és döntéseket egyaránt gyors és hatékony.