Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha, elegáns nő! Tippek stylist!

Ahhoz, hogy hozzon létre egy hatékony kép nem feltétlenül kell, hogy vesz egy új drága ruhákat, a legfontosabb dolog -, hogy tudja, hogyan kell kombinálni a dolgokat, és sikeresen beállította díszítéssel. Ezek mazsola kép lehet nem csak a fülbevaló, öv és táska a szokatlan alakú, hanem frizura (meglepő példa erre a brit szupermodell Twiggy és édes hangú énekesnő Lana Del Rey), valamint az eredeti make-up, mint Gwen Stefani.Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha, elegáns nő! Tippek stylist!

Ahhoz, hogy megtanulják, hogyan kell tanulni, hogyan kell öltözni, elegáns nő. jól ismert kortárs divat-ikon: Viktorii Bekhem, Helena Bonham Carter és Keyt Middlton. És mindegyik nagyon szép nők, egy titkos karizma.

Duchess of Cambridge, például inkább elegáns, közepes képeket. Ebben az esetben, annak ellenére, hogy magas státuszú ő nem habozott, hogy összekapcsolják a kiválasztott új ruhákat olcsó ékszerek.

Viktoriya Bekhem szereti legyőzni divatirányzatok, módosítsa őket magadnak. Ezért mindig úgy néz ki, vonzó és szexi.

Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha, elegáns nő! Tippek stylist!

A nagy színésznő Helena Bonham Carter - viszonyítási szerelmeseinek merész kísérletek és eredeti kombinációját látszólag összeférhetetlen dolgokat. Ő egy igazi ikon a trend iránya „boho”.

Létrehozásának lépéseit egy egyedi stílust

Megjelenése cipők és kiegészítők a ruha minta vagy nyomtatott a kabát - minden kell tartani ugyanabban a szellemben, ismétlődő sorok egymáshoz. Tehát, a pettyes nyári ruhát, hogy illeszkedjen fülbevaló Kong és balett lakások lekerekített plakkok.Mind a részek készlet szükséges, hogy javítsa a szám, és összpontosítani, hogy érdemben, bujkál a hátrányok nézeteit.

Az egyik legfontosabb feltétele a harmonikus, divat looka. Akkor össze komplementer (szemben) a színek, vagy előnyben részesítik a monokróm. A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, hogy minden szín kell tartani a hőmérsékleten paletta (meleg / hideg), ha tudnának adni a hőmérséklet a kép kontrasztját - akkor az az érzésem, a szennyeződés.

Ahhoz, hogy a kapott kép nem csak szép, hanem okos, gondosan kiválasztott részletek fontosak: érdekes cipő, hajcsat a hajában, egy zacskó szokatlan formájú vagy megfelelően megválasztott rúzs. Éppen ezek az elemek teszik a kép tényleg!

Ez a legjobb kezdeni elkészítése egy sor alapján ruházatot, amely a lehető legjobban megfelel az évszaknak és az alkalomhoz.

Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha, elegáns nő! Tippek stylist!

Az utolsó szakasz lesz az ékezetek. Cobalt tökéletesen együtt bézs, kézitáska, és a cipő az azonos színű, és ez kell előnyben részesíteni. Kézitáska és cipő ne legyen azonos színű ... és ha ez megtörtént, akkor teljesen más árnyalatú, mint a rózsaszín és lila - két árnyalatú piros! Ahhoz, hogy a kép emlékezetes és relevánsak a jelenlegi szezonban, majd a teljes ikonikus részletek, mint például a nyaklánca vagy diadém a tavaszi / leto16 szezonban.

A titok zseniális kép

Hogyan ruha elegáns és gyönyörű nő egy bizonyos kor és az életmód, az iskolában, sajnos, nem tanítják. De ez tényleg egy szükséges készség. És, mint az önkifejezés és egy szép hangulat, és építeni egy jó karrier, boldogság személyes életében.

Kiválasztani a megfelelő kapszula, szituációs képek minden alkalommal, szükséges, hogy figyelembe vegyék sok mindent: az eltérő fizikai jellemzőkkel és tsvetotipa, sajátvektor megjelenés, valamint a prioritások és célkitűzések.

A kisasszony még egyet a linkeket a fenti lánc meghibásodásához vezethet: inspiráló, bátor looka kapsz buta, alkalmatlan öltözék, amely megkérdőjelezné a hírnevét.

Szeretné elkerülni a gyakori hibákat és hogyan kell tanulni, hogyan kell ruhát stílusosan, az igazi profik? Készíts egy képet konzultáció Olga Dembitsky és kap egy világos tervet az átalakulás ingyenesen.

Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha, elegáns nő! Tippek stylist!