Hogyan lehet megtanulni, hogy lassítson a korcsolyát - Gyerekek és sport

Hogyan lehet megtanulni, hogy lassú korcsolyázás

Között a téli sportok korcsolyázás az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb. Sokan séta az esti órákban az egész család a jégpálya a szórakozás és az időt. Fontos képesség, ha lovaglás a helyes fékezés.Tanulj meg korcsolyázni, akkor elég gyorsan. A leggyakoribb probléma a fékezést. Bátorság és képzés lehetővé teszi, hogy gyorsan sajátítsák el a technikát.

Ha csak most kezdik, hogy korcsolyázni, növeli a sebességet fokozatosan. Minél gyorsabban mész, annál nehezebb megállítani. Osvoyte első fékező lassan görkorcsolya, majd fokozatosan növeli a sebességet.

A fék, akkor először meg kell, hogy hagyja abba gyorsul. Stand lábakkal együtt, és forgassa jobbra. Fokozatosan, a sebesség lemegy magától miatt a súrlódási erő. Azt is kezdeni ezzel lábak támolygó mozgás: gyorsan változtatni az irányt a pengék egymástól, majd benne.A műkorcsolyák egyik vagy mindkét lapátok orr különleges fogak fékezés. Csak az egyik lábát, mert akkor esik előre. Brake a korcsolya, ami sokkal kényelmesebb az Ön számára. Általában jobbkezes ember használja a jobb és balkezesek a bal lábát.

Hockey korcsolya ilyen fogak nem, olyan különleges eljárásokat alkalmaznak fékezés. Mester őket nem nehéz, a lényeg, hogy ne féljen. Többszöri próbálkozás után, akkor sikerül.

Megállítani gyorsan, meg kell forduljon élesen. Azonban kezdő a mester ezt a technikát is problematikus. Kezdjük egy egyszerű kiviteli alakban.

Jobb láb kell irányítani a bal oldalon szögben 50 fok. Meg kell kiemelni a lábát az erőt, hogy korcsolyázni volt a súrlódás a jég felületén. Törzs kell egy kis tilt visszafelé vagy üljön le, hogy eltolja a súlypont hátra és lefelé, különben dobálják szabadulással együtt.

Amikor a mester fékezési eljárás egyik lábát, akkor kezdődik a képzés mindkét lábát. Mind a görkorcsolya és a test kell gyorsan 90 fokkal elfordul a pályához viszonyított mozgását. Ezzel párhuzamosan, a test kell dönteni vissza, és a hatalom, hogy gyakoroljon nyomást a korcsolyát, mintha vágni jég. Minél nagyobb a sebesség, annál kevesebbet kell lehajolni. Különös figyelmet kell fordítani az egyensúlyt.

Minél többet edzeni a fékezési rája, így megtanulják, hogyan kell csinálni gyorsabban.