Hogyan lehet megtartani a srác, és nem fog unatkozni vele - női magazin a kapcsolatokról és a szépség

Hogyan lehet megtartani a srác, és nem fog unatkozni vele - női magazin a kapcsolatokról és a szépség


Számos módja van, hogy tudja tartani a kamatot a kedvenc srác neki. Egy dolog futólag, hogy a figyelmét és rávenni, hogy egy időpontot, és egészen más, hogy mentse az érzéseit magának örökre! Sok kapcsolatok nem, és sok szív volt törve, mert a kezdetektől fogva az új hozzáállás volt komolytalan, és nem kaptak megfelelő prioritást. Ha nem akarja megismételni ezeket a hibákat, akkor olvassa el néhány tipp onilioniya.ru. ez nem zavarja a srác, és mentse el a szerelem és a szenvedély az élet!Legyen biztos magában. Ez a legfontosabb szempont minden kapcsolat - a hit maga. Ha nem szereted magad, nem várható, hogy a barátja fog szeretni és tisztelni téged. Nem számít, hogy mennyire vagy okos, szeszélyes, buta, vagy rosszindulatú, szereted magad, és boldog. Az emberek körülötted fog reagálni kedves.

Tartsa a test csúcsformában. Légy szexi, lenyűgöző és szép, mint valaha! Az olyanok, mint azt, amikor a lány mindig gyönyörű és szexi néz. Elnézést akkor szült ikreket, és így a felhalmozódott zsír és megszerezte a lazaság a bőr, elrejt egy szekrényben. Minden ember azt akarja, hogy menyasszonya mindig szexi és vonzó. Ha nem szeretné, hogy bosszantsa a barátjával, testét, függetlenül attól, hogy mindig vonzó és ápolt!Energikus, fiatal a szíve, és egy mély belső békét. Még ha meg lenyűgöző, a barátja unatkozni veled, ha állandóan kisnesh otthon, és beszélni csak a végtelen rongyok, a divat és egyéb talmi. Meg kell tartani a korral, legyen tudatában annak, hogy ő érdekelt. Tudja, hogyan kell tartani a beszélgetést az ő hobbija - ő lesz nyűgözve. Ismerje meg az öröm, az ő kezdeményezésére a hétvégén menjünk most az ország, nem elkerülni találkozás barátai.

Élvezze egymást. Töltsön sok időt együtt. Menj vele együtt az ő havi röplabda torna barátaival és bemutatjuk minden tudásukat inning! Csináld bókokat, és növeli az egóját. Szeretni fog tölteni az időt, és élvezze a cég.

Mondja, hogy „nem” rutin. Ne essen bele egy unalmas rut ​​az élet. Ne hagyja, hogy a kapcsolatuk, hogy stagnál, így lesz több esélye, hogy ő érdeke magát. Megszabadulni a bosszantó szokásai, próbáld meg nem csinál semmit, hogy ő nem tud állni. Ne félj, hogy más, Kindle kíváncsiság, ez segít megőrizni a srác, és a kapcsolat jó állapotban van.

„Trimmed a szárnyait” ne próbálja. Túlzott féltékenység, gyanakvás és a túlzott szabályozás a pánik minden pasi. Hadd titkát és a személyes tér. Azt akarja, hogy időt tölteni a barátaival nélküled? Tegyük fel, hogy nem félnek, hogy - miután az összes, csak egy baráti összejövetelekre. Bízom benne, és ez meg fogja erősíteni a szerelem!

Ne feledkezzünk meg az intim oldalát kapcsolatokat. Általában párok intim harmónia, megérteni és értékelni egymást. Ha a fickó fizikailag elégedett, akkor nem kell futni a bal oldalon, vagy a fogyasztók megtévesztésére, hogy kicseréljék az érzéseit, amit néhány csillagocska. Intimitás rögzítse a kapcsolat erős láncot. Emlékezz az ágyban nem kedvenc tilalom és korlátozás!

Hogyan lehet megtartani a srác, és nem fog unatkozni vele - női magazin a kapcsolatokról és a szépség
Hogyan, hogy részben a kedvenc srác, vagy egy férfi