Hogyan lehet nem törlődik autók mellett a címe

Hogyan, hogy egy autó nem törölte a PTSD?

úgy, hogy a folyamat a „regisztráció” Vágó autók mellett a meglévő TCP verte számok autók mellett a meglévő preferenciális kereskedelmi vagy preferenciális kereskedelmi alatt hamis számok nem törlődnek autók. Mindkét bűncselekmény.


_________________
Nos, van. Gyere, ha ez.

1. Jön a nyilvántartó hatóság a jármű (hogy tervezési változtatásokat)
2. lépés a recepción, hogy a vezető (vagy helyettes vezetője) a nyilatkozat „On módosításai a szerkezet a jármű” (szabványos formában, hogy a MREO)
3. Fej, ha figyelembe vesszük a kérelmet, és hozza meg döntését.
4. Az a döntés a vezető MREO szóló törvény (a sorrend a tevékenységét ismertetjük a felbontás, a vezető MREO)
5. Lehet, hogy lesz irányítva a tanúsító szervezet -, hogy megkapja a „Következtetések a lehetőséget, és eljárást annak változásait jármű design”
5.2. Lehet, hogy lesz irányítva az autómosó - tervezési feltételek változásai egy szakműhelyben (ha őrizetben (5.1 cikk) kimondja, hogy az átalakítás csak akkor lehetséges feltételeit szakműhelyben)


5.3. Biztos vagyok benne, lesz irányítva a közlekedési rendőrség diagnosztika - így a diagnosztikai kártya biztonsági követelményeknek való megfelelés a jármű szerkezetét, módosítva.
5.4. Egyéb (helyzettől függően) - látni fogja az állásfoglalásban a főnök
6. Az összes intézkedések összhangban felbontású Head jönnek a gépjármű-nyilvántartási hatóság már cserélni a készülék (ek) a recepción nap.
7. Töltse ki a standard jelentkezési lapot - „Kérem, hogy regisztrálja a változásokat a járművek kialakítása” (ölthet testet MREO)
8. kiszabott jármű az ellenőrzés.
9. Kiadó iratok (személyi útlevél, útlevél a jármű (TCP), a nyilvántartásba vételről szóló igazolás a jármű (CTC), CTP biztosítási kötvény, átvételét az állami díj a kibocsátása CCC, és változások a TCP)), a nyilatkozat „On módosításai a design a jármű „felbontást a főnök MREO, alkalmazás-nyilatkozat (a leírást készített a design a jármű változás), valamint azokat a dokumentumokat, ott volt a folyamat az átalakítás (talán ez lesz - dokumentumokat a gép, diagnosztikai kártya A következtetés az jogosult szerv a lehetőségét, változások a járművek kialakítása, egy példányt a javító cég igazolások stb - döntésétől függően a fej, lásd a fenti 4.) az ablakban MREO ..
10. Egy idő után, akkor kap a dobozban egy új forgalmi engedély.
_________________
Nos, van. Gyere, ha ez.