Hogyan lehet nevetni nő, fokozott magabiztosság

Lehetőségek nevetni Nő:

Akkor nevetni nő váratlan esemény

Itt van a trükk, hogy jól működik. A lány azt mondja - „tudod, a fiúk nagyon hasonlítanak, de szinte mindig elrejteni?” - Természetesen, kérdezi, hogy mi az. Azt mondod, megmutatom. Ezután fogja a kezét, rátette nyitott tenyér a mellkasán, de nem a felsőruházatot. Sokkal jobb, ha csak egy póló vagy ing. Tartsa néhány másodpercig, és azt mondják mosolyogva - „félelmetes fiúk szeretik, ha a lányok megérintik a mellek.” Eredmény - 100% ++ KKörülbelül ugyanazt a hatást érjük el, megragadta a kezét, tegye a pápa és a vád, hogy ő kér téged. Nem lesz nevetés, persze, de a létrehozását játékos jó humor, ami akkor viszont tovább.

Kezdj el játszani vele

Valami a szemedben trükkös, ismét néhány szar készül / készülnek?

Jellemzően ez a technika felvet egy mosoly, és a felvétel a játékban. Ezután meg kell kezdeni

Nő lehet nevetni mulatságos történetet, vagy vicc

Ha van egy kis időt beszélni, hogy egy lány, és ő tudja, hogy nem a pokol-emelők, akkor elmondja a történetet. Mintegy 70% -a lány lovagol a nevetés kólika, mások bizalommal és ohrenevayu. Mondd, ha egy lány humoros, bátran.

„Az egyik legnevetségesebb álmok, amit valaha hallottam, egy álom az én szomszédom, akivel barátok voltunk gyermekkorban.” Ez fontos. Sokkal jobb, hogy az álom nem volt akkor)) Aztán elkezd beszélni az első személy.Azt álmodom, hogy sétáltam utcánkban. És van egy széles utcán. Egyrészt, egy pékség, és a többi ház. És ahelyett, hogy a szokásos fajta körül a dzsungel szőlő ... ... meleg. Megyek teljesen meztelen. És hogy találkozzunk Sasha (Last Name). Szintén teljesen meztelen. Csak ő nem tagja. Abszolút. Ránézek, ohrenevayu. Egyre közelebb és ő tartja a kezét, mint mindig teszi, ha ülésén. Azt is kiterjeszti a kezem neki cserébe. És ő, ahelyett, hogy rázza a kezét, tartja be, megragadja a kakas és húzza helyezi magát.

Én elszörnyedt pillantást a hely, ahol ott volt a kakas. Sasha és megragadja azt, is, hogy a saját. Tagja. És próbálják letépni ... És ő nem jön le, és nyújtózkodott. Húzom, és ő egyre húzódik (ami egy mozdulattal, úgy döntünk, a kötél két kézzel). Végül elkeseredésében, megragadom a nagyon gyökér és ránt minden erejével ...

Felébredek egy ütést a fejére. A kezében tartok a kábelt egy asztali lámpa, és a fejemre megduzzad, tömött csomó ...

Az ilyen vicceket történetek, tudod készíteni alkalmazásával nagy mennyiségben oldalak vicceket és történeteket. Ez elég ahhoz, hogy a fegyvertár vulgáris 4-5, 2-3 nem nagyon vulgáris történet, ami nevetni lány mindig is egy eszköz, hogy javítsa a hangulatát.

4) a tároló anekdoták

Bármilyen viccek, anekdoták és cselekvési nevetni nő, munka csak akkor, ha van egy nyugodt állapotban, és csak játszanak vele, és hogy ezen a kommunikációs és szórakoztató te magad szórakozni. Ha szembe a terminátor és az egyetlen gondolat a fejemben, „Istenem, mi van most azt hiszi,” azáltal, hogy a chip kézzel a mell, akkor azt jósolják, a válasz nem világos, vagy akár negatív.

Az állam - ez minden. Meg kell értenie, hogy meg tudja-e, hogy az emberek nevetnek, és azt mondják nagyon vicces dolog. Nem kell aggódnia, hogy ő nem érti a viccet. Ha nem érti, akkor csak figyelmen kívül hagyja a reakciót. Ezekben az esetekben nem is veszik észre, hogy próbál szórakoztatni őt. Próbáljon ki egy másik módszer.