Hogyan lehet növelni a letöltési sebesség 1

Természetesen, akik le sebesség nem reaktív, akik a lehetőségeket, hogy növelje azt. Íme néhány árnyalatokat.

Az első legfontosabb - a szolgáltató. Sokan szeretnék, hogy növeljék a letöltését Rostelecom, Yota, a modem által használt modem és még át wifi.
Városi lakosok könnyebb - tudják változtatni a szolgáltató az országban ezeket a lehetőségeket kevés, de meg kell fizetni három drága.

Mit csinálnak? Hogyan adjunk egy kis sebesség? Nézzük először a kérdésre, és hogy lehetséges-e, hogy növelje a letöltési sebesség megváltoztatása nélkül a szolgáltató.

Megjegyzés: A hálózat csak ígérnek, lassú internet tette rakéta. Ne gondoljátok, de a vírusok nem kap semmit - ez lehetetlen.

Lehetséges, hogy növelje a letöltési sebesség


A lehető legkevesebb, de 10 százalék a maximum, ami kiszorulnak, majd a legjobb körülmények között.

Első - ne töltse le fájlmegosztó például shareman ha nincs hozzáférése a nagy sebességű letöltés (meg kell vásárolni).Háromszor - letöltésekor játék, például, tera, World of Tanks, varfeys stb a játék közepén, vagy harci net, próbáld meg nem, hogy ezt a Google Chrome vagy az Opera, és használja egy letöltés menedzser, például Download Master -. Még mediaget gyorsabb lesz.

Program, hogy növelje a letöltési sebesség legfeljebb


Minden amire szükséged van, hogy kattintson: «Letöltés», az alábbiak szerint (ez ingyenes, és orosz nyelven).

Hogyan lehet növelni a letöltési sebesség 1
Ha AusLogics Internet Optimizer, elvesztése internet sebessége minimális lesz.

Egy kattintás a gombra „optimalizálása” elég alkalmazni az optimális beállításokat, indítsa újra a számítógépet vagy laptopot, bár ugyanakkor a program akkor ajánlom magam.

Szintén ott meg fogja találni a beállításokat egy adott böngésző: IE, Firefox és az Opera, hogy csak a Google Chrome még.


Bár a sebesség fájlletöltéseket kell növelni, maximum 6 százalék, ez egy kicsit, de jobb mint a semmi.

Ítélet: Ha új a számítógépes világban, AusLogics Internet Optimizer szoftver az Ön számára, hogy gyorsan optimalizálja a letöltési sebesség, a szakemberek számára az alkalmazás funkcióit manuális beállításokat.

A hálózat is található sok más hasonló alkalmazások, de mindegyiket, ha nem angol, akkor fizetni. Sok szerencsét.