Hogyan lehet növelni a sebességet a letölthető torrent internet - cikkek -, hogy a program! Honlapján a programok

Módszerek, hogy növelje a sebességet a letöltés a torrent

Fontos megérteni, hogy a maximális letöltési sebesség függ az internetkapcsolat sebességét. Ez a típus és gyors internetkapcsolatot lehetőségek meghatározásához torrent kliens. De ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen, hogy növelje a sebességet a torrent. A tény az, hogy a telepítés után minden torrent kliens dolgozik a beállításokkal „Default”. Ezzel kapcsolatban torrent program használ nem az összes internetes források. Annak érdekében, hogy növelje a sebességet a torrent programok. Meg kell változtatni néhány alapvető beállítást a torrent kliens. Ezután letöltési sebesség növelése.


Konfigurálása kliens torrent növelni a letöltési sebesség

Például, hogy növeli az adatok letöltési sebességet kell használni, az egyik legnépszerűbb BitTorrent torrent programokat. További nem kell használni a programokat. Nem az a tény, hogy a harmadik fél a program hatékonyságát. Ezen kívül nagyon gyakran kérnek egy bizonyos összeget. És nézzük meg, hogyan lehet növelni a sebességet a torrent ingyenes. Hogy növelje a letöltési sebesség, amit tennie kell néhány egyszerű lépésben. A főmenüben válassza a „Beállítások”. Ezután válassza ki a „Configuration”. Ekkor megjelenik egy ablak, ahol beállíthatja a különböző paramétereket a program torrent. A program beállításai lesz rendelve egy szakasz. Válassza ki a „Speed” részben. Ezután az ablakban, hogy megtalálják a paraméter „maximális feltöltési sebesség.” Aztán az értéket ezen a vonalon, ami sokkal kisebb lesz, mint a kimenő internet kapcsolat sebességét. Ez különösen igaz, ha lassú internet magas ping, mint például a mobilinternet 2G szabvány.Hogyan lehet növelni a sebességet a letölthető torrent internet - cikkek -, hogy a program! Honlapján a programok
Sok felhasználó, hogy egy komoly hibát, amikor hozott túl sok internet kapcsolat. Ez nem csak nem növeli a sebességet a letöltés, hanem jelentősen csökkenti a termelési sebességet. Keresse meg a „Speed” opciót a „kapcsolatok maximális számát.” „60” felmászik ez ebben a szakaszban. Ez a kapcsolatok száma fejlesztők telepítését javasoljuk a torrent programokat.

Egy másik módja, hogy növelje a letöltési sebesség csökkentése számos kézzel egyszerre. Átmenetileg felfüggesztheti bizonyos forgalmazás. És befejezése után néhány kéz, indítsa az is, hogy ideiglenesen felfüggesztették.

Nos, egy kis hasznos információ az internetkapcsolat sebességét. Mint már említettük, a maximális letöltési sebesség függ az internet-kapcsolat. De nem minden felhasználó vannak vezetve ebben. Számítani a maximális sebesség elég egyszerű. A legismertebb egység sebességét mérő az interneten, megabit. És a torrent programok letöltési sebesség látható kilobyte. Egy megabit egyenlő a beadás sebessége 128 kilobájt másodpercenként. Ennek megfelelően, ha van egy sebessége 1 megabit internet-kapcsolat, a maximális letöltési sebesség 128 KB / s. Így lehet számítani a maximális letöltési sebesség az internet fájlokat.