Hogyan lehet növelni a zsírtartalma anyatej - egyszerű tippeket és trükköket

Amikor egy újszülött csak megszületett, a fiatal anyukák van egy csomó oka az új szorongások és aggodalmak. Minden szülő nagyon aggódnak, ha vannak morzsák esetleges egészségügyi problémák, valamint ha elmarad a társaik a fizikai és szellemi fejlődését.Hogyan lehet növelni a zsírtartalma anyatej - egyszerű tippeket és trükköket

Születése óta morzsákat megfigyelni a gyermek gyermekorvos, és a nagyon fiatal anya, azt többször méri a súlyát. Az első évben a baba életét a havi növekedés ilyen mértékű különösen fontos, mert soványak jelezheti súlyos egészségügyi problémák.

Ha egy újszülött a növekedés a szervezet nem gyarapodik, vagy egyre nagyon lassan, szinte minden fiatal anyák azonnal elkezdenek úgy gondolja, hogy ez a hiánya miatt a tej zsírtartalmát, ami etetnek az utód. Tény, hogy egy ilyen helyzetben nagyon ritka, mert az anyatej szinte mindig az ideális zsír a baba.

Ugyanakkor bizonyos esetekben a szoptató anya kell vigyázni összetétele és tápértéke a terméket. Ez az ilyen helyzeteket, és segítséget tippeket és ajánlások ebben a cikkben.

Lehetséges, hogy zsírtartalmának meghatározásához a tej, és hogyan kell csinálni?

Az egyetlen módja annak, hogy pontosan meghatározzák az arány - meg kell vizsgálni annak a tej zsírtartalma, immunológiai paraméterek és más beállításokat. Jelenleg ez a vizsgálat nem túl népszerű, ezért ajánlatok csak egy kis része a laboratóriumok a nagyobb városokban a magyarországi és más országokban.

Körülbelül meghatározza a tej zsírtartalmát, és lehet otthon, de az eredmény egy ilyen tanulmányt még nem eléggé pontos. Azonban végrehajtott hasonló tesztet otthon, akkor legalább nagyjából tudom, hogy a hiányzó baba súlya is társítható zsírszegény tápoldatot, amit eszik.

Ehhez meg kell öntse a tejet egy kis üveg vagy cső. És ezzel a legjobb kéz nélkül, az elektromos mellszívó és más hasonló eszközök. Töltse fel a tartályt egy bizonyos szintet, akkor kell, hogy ez a hely különleges jelzéssel ellátott tollal vagy ceruzával. Feszült folyadék magassága a tartályban legyen körülbelül 10 centiméter.

Hogyan lehet növelni a zsírtartalma anyatej - egyszerű tippeket és trükköket


Amikor a folyadék felületi kialakított stabil réteg krémet, és ez fog történni, miután körülbelül 6 óra szükséges mérni a vastagságán. Feltételezzük, hogy minden milliméternyi az állandó réteg krémet vegyület megfelel egy százalék zsírt. Általában, az így kapott komponens körülbelül 4%.

Hogyan lehet növelni a zsírtartalma anyatej?

Így képesek voltak meghatározni a zsírtartalma a tejet egy nagyobb vagy kisebb pontossággal.

De mit tegyünk, ha az eredmény az Ön véleménye, valóban nem elég, és a baba nem töltött tápoldatot javasolt neki?

Először is, van egy hasonló tesztet otthon vagy a laboratóriumban, akkor forduljon szakképzett gyermekorvos vagy szakorvos a szoptatás. Csak egy tapasztalt személy képes lesz meghatározni, hogy a súlya hiány morzsákat ténylegesen ehhez elegendő zsírtartalma a tej, vagy az oka ennek a helyzetnek fekszik teljesen a másik.

Hogy javítsa a szoptatás, és biztosítsa, hogy a baba egyre rendkívül kövér és tápláló tej, alkalmazza a következő irányelveket:

Hogyan lehet növelni a zsírtartalma anyatej - egyszerű tippeket és trükköket

  • alternatív mellek minden etetés. Ha állandóan változik a tejmirigyek, a baba képes lesz „get” előtt a „front” a tej, amely nem különbözik a magas zsírtartalom;
  • Gyakran alkalmazzák a fia vagy lánya a mellét. A közhiedelemmel ellentétben, a ritkábban adsz a baba, a kevésbé zsíros és tápláló folyadék szar, és fordítva;
  • Biztosítani kell magát egy kiegyensúlyozott és teljes napi étrendet. Szükséges, hogy enni egy tányér levest és a zabkása. Ügyeljen arra, hogy a teljes zsírtartalom nem haladhatja meg a 30% -a napi menü, és a fehérje - 20%;
  • Növekszik a bevitt ételek gazdag kalcium - nevezetesen, sajt, káposzta, hal, bab, tej, sárgarépa és sárgarépalé, friss fűszernövények és mazsola;
  • Igyon legalább 2 liter folyadékot naponta. Előnyben kell részesíteni a hagyományos szénsavmentes víz, gyümölcslevek és a természetes gyümölcslevek, valamint a zöld tea tejjel;
  • eszik káposztát brokkolival és dió - ezek a természetes termékek különösen erősen hozzájárul, hogy növelje a szoptatás, és nagyon hasznos az újszülöttek számára;
  • körülbelül fél órát, hogy igyon egy pohár etetés bármilyen meleg ital.

Még mindig elég sok tanácsot és különböző javaslatokat, hogyan lehet növelni a zsírtartalma anyatejbe, de a legtöbb esetben nem hozza meg a kívánt eredményt, mert a készítmény anyatej és tápértéke által meghatározott jellegű.

Általános szabály, hogy a paramétereket a termék van kiválasztva, oly módon, hogy nincs jobb, mint a saját anyatej-hez morzsákat egyszerűen lehetetlen.

Próbálja ki mindkét a baba gyakrabban, és úgy gondolja, és tudatában kell lennie, hogy a szoptatás szükséges, ebben az esetben a szoptatás növeli magától. A zsírban táplálkozási termék, amely megkapja a gyermek - ne aggódj, 99% -ában nincsenek objektív okok, hogy megpróbálja megváltoztatni, de ennek ellenére, mindig tartsa a helyes sorrendben etetés a baba, így képes volt „hozzáférhető” a „hátsó” tejet.

Továbbá ne felejtsük el, hogy a túl sok zsíros anyatej károsan befolyásolja az egészségi az újszülött.

Ha morzsát kap enni túlzottan olajos folyadékot, maga tökéletlen emésztőrendszer nem tud megbirkózni vele, ezért előfordulhat bél dysbiosis, és más betegségeket.