Hogyan lehet petárdákat a hazai papír

Hogyan lehet petárdákat a hazai papír

Petárdák - ez szerves része a nagyobb ünnepek, mint a New Year, vagy születésnapját. De mi van, ha nem lehet megvenni tűzijáték? Ebben az esetben a szükséges tudás, hogyan lehet egy petárda haza. A fő, firecracker - ez hüvely készült papír, amely tele van robbanásveszélyes keverék. Ezért kezdődik szükség lesz, hogy rendszeres papírlapot, A4 és négyzetekre vágjuk oldala öt centiméter. Most folytassa közvetlenül a kialakulását a bélést. Szükséges, hogy lezárja a papír négyzet valami kör alakú, alkalmas tollal vagy ceruzával. Az élek a ragasztó. Ennek eredményeként az ilyen eljárások, kaptunk egy papír cső. Most az egyik széle és a roll up, húzza meg a menet.Most meg kell, hogy robbanásveszélyes keveréket és a kanócot, akkor az a kérdés, hogyan lehet egy házi készítésű petárda befejeződött. Ehhez szükségünk van a magnézium és a kálium-permanganátot vagy ezüstmoly. Mindez kell a por formájú. Magnézium kálium-permanganáttal kell beavatkozni az arány 4: 1, de a ezüstmolytól zavarhatja 50/50. Meg kell tenni mindent nagyon óvatosan, mert a gyújtás elég a legkisebb szikra. Befejezése után elkészült a pirotechnikai összetevőket kell kezdeni a munkát a kanócot. Ez megköveteli a kén a mérkőzés fej és egy nagyon vékony selyempapír. Twist a papír körül valami vékony, illesszük a rúd egy golyóstoll. Ezután mi ugyanezt hüvely, és alszik benne a kén a mérkőzést. Mindkét végén a spin. A kanóc kész.

Az utolsó fázis a petárdákat, hogy meg kell, hogy töltse ki robbanásveszélyes keveréket egy nagy papír cső. Ezután, a hüvely van behelyezve egy házi Wick és a hüvely élek vannak csavarva és a becsomagolt menet. Minden, most az a kérdés, hogyan lehet egy petárda, nem is olyan titkos. Különösen fontos, hogy tartsa be a biztonsági előírásokat, ha dolgozik, improvizált robbanóeszközök. Néha erejük ahhoz, hogy súlyos sérülést okozhat végtag. Használat előtt a legtöbb petárdákat jobb ellenőrzésére, hogy mennyi ideig fog a fény a biztosítékot, hogy az idő, amikor megadta magát a már futó petárdákat nem történt kellemetlen helyzeteket.És mi van, ha semmi sem maradt otthon az ünnepség után felül mérkőzést? Ebben a helyzetben akaratlanul kérdezni „hogyan lehet egy petárda a mérkőzések.” Ahhoz, hogy ezt a kérdést van válasz. Ahhoz, hogy hozzon létre a tűzijáték, meg kell kb 5-10 doboz gyufát, fogó és két dugók a bort, amit természetesen továbbra is az ünnepek után. Mégis, a munka megy huzal, tű, ragasztószalag, árral, egy vékony csövet egy koktélt és egy ceruza. A munka unalmas és időigényes, de megéri.

Ollóval vagy késsel írószerek kén eltávolítására mérkőzést. Ezután, meg kell törje porrá. Ezután mi nagyon hüvely, papírt és a bor dugók - nevezetesen annak szükségességét, hogy lezárja a papírt a két cső, hogy közöttük volt hely, és oldja meg a dolgot ragasztó, vagy ragasztószalag. A hossza az ilyen termékeket kell 15-20 cm. Az egyik dugót húzza ki, és aludni kén egy hüvelyt, akkor meg kell szorosan zárva bor parafa és huzalburkolatot tetején. Most, a közepén a hüvely, hogy a lyukakat, amibe a kanócot (ahogy azt csinál már említettük). Most minden lehetséges felrobbantani petárdákat, amelyet díszített bármely alkalomra!

Hogyan lehet petárdákat az otthona a fotópapír


Hogyan lehet petárdákat a hazai papír

Hogyan lehet petárdákat a hazai papír

Hogyan lehet petárdákat a hazai papír

Hogyan lehet petárdákat a hazai papír

Hogyan lehet petárdákat a hazai papír

Olvassa el a top hír: