Hogyan lehet túlélni a menopauza

Túlélni az menopauza - a stratégiai terv

Menopauza - feltétele ijesztő nők milliói. Ha az élet befolyásolja az árapály, hangulatváltozások és a memória változásokat szeretne segíteni, és sürgősen. De hol menjen, ha a „legújabb” Science felhívja az ajánlásokat a „régi” tudomány rossz, sőt káros?Ha megértjük, hogyan és miért tudomány eltévedt, és egy egyszerű stratégiai terv segít helyreállítani az egyensúlyt az életedben.

Hogyan lehet túlélni a menopauza

Mi történik, ha a szünet a közepén az élet?

Menopauza - természetes módon, hogy jelezze a végén a szülőképes korú. Ha megszünteti a határidő - általában körülbelül a 50 éves kor, fokozatosan elhal.

De menopauza is előfordulhat előtt és után egyaránt 50 év, mivel ez provokál műtét.

Például ha eltávolítja a petefészek vagy méh, akkor hagyja premenopauzában szakaszban kerül sor közvetlenül a tényleges menopauza. Ebben az esetben a tünetek gyakran tűnik, sokkal intenzívebb, mert nem volt fokozatos átmenet: a termelés az ösztrogén és progeszteron csak megáll.

A menopauza, akkor nagy valószínűséggel fog tapasztalni a következő főbb tünetei:

Amennyiben a menstruációs ciklus (természetes)

Depresszió, hangulatváltozások

Súlygyarapodás (természetes vagy indukált műtét)

Irányítsd ezek a tünetek segíthetnek a rövid és hosszú távú stratégiákat. A legjobb módszer - a megelőző, amelyek magukban foglalják a megfelelő diéta és a testmozgás. Ez nem meglepő, hiszen a legnyilvánvalóbb megnyilvánulása menopauza alakult ki az elmúlt 75 év.

Visszatérés a tény, hogy ez a természetes évszázadok óta minimálisra csökkenti még a legkellemetlenebb jelensége az éjszakai izzadás, és a súlygyarapodás.

Menopauza - nem betegség

A menopauza, ha nem termel ösztrogént és progeszteront. és akkor a menstruáció megszűnik. Így, a tudósok ésszerűnek tűnik, hogy a csere a ezek a hormonok megkönnyíti a menopauza tüneteit.

Az egyik probléma ezzel a megközelítéssel az, hogy kezeli a menopauza, mint egy betegség, hogy a gyógyszeres kezelés. és nem egy lépésben, egy nő életében. És egy másik probléma az, hogy mint kiderült, a szintetikus hormonok nem valós.

Itt van egy egyszerű, ártalmatlan szíve az ötlet hosszú távú következményei, amelyek könnyen és gyorsan, hogy segítsen enyhíteni a tüneteket.

Hogyan lehet túlélni a menopauza

A tünetek enyhítésében, ártalmatlan szív

Mindannyian várjuk, hogy gyors eredményt. Ez persze messze életmódbeli változások a jobb, de azok számára, siet, felajánl egy egyszerű módja annak meghatározására, hogy akkor jön a menopauza, valamint tanácsot, amely gyorsan pont akkor fog a helyes utat.Először is, kérdezze meg orvosát, hogy felírhat Önnek egy vérvizsgálat FSH. Ha, a véleménye az agyalapi mirigy, a petefészek nem működik teljes mértékben, akkor elő a follikulus stimuláló hormon, vagy FSH - ez határozza meg az elemzés.

Ez az elemzés nem szükséges, ha a menopauza váltotta ki a műtét, mert ebben az esetben meg kell azonosítani és a menopauza FSH szint kell frissíteni.

Minél magasabb az FSH szintje, annál nagyobb a valószínűsége, hogy már a menopauza. Premenopausában elindítja ezt a folyamatot néhány évvel korábban; ha még nem volt menstruáció egy évre, azt feltételezzük, hogy Ön a menopauza.

Csak kisebb változások az étrend és az életmód is óriási hatással, hogy milyen lesz legyőzni a menopauza - különösen, ha elindítja őket a színpadon premenopauzában.

Háromszáz százalékos sikeres stratégia elindításához

1. A fitoösztrogének. Elfogadása fitoösztrogének vagy növényi ösztrogének menopauza előtt csökkentheti a napi ösztrogén szintje, így amikor a menopauza jön, ősszel nem annyira érezhető. A fitoösztrogének - gyenge ösztrogének, amelyek blokkolják erősebb formák; az ezeket tartalmazó édesgyökér és a lucerna.

Poppy Royal - elképesztő adaptogén gyógynövény megoldás menopauza, amely segített sok nő. Csak elkerülni olcsó termékek - ezek általában nem működnek. Az igazi hatás segítségével Maca Peruból.

3. A zöld tea. A polifenolok társított csökkentett szívbetegségek kockázatát, mint a zöld tea polifenolok, melyek hatékonyabbak lehetnek, mint a polifenolok a vörösbor.

Egy tanulmány kimutatta, hogy a zöld tea is képes csökkenteni a mellrák kialakulásának kockázatát a nőknél 50 év alatti. és most ismertté vált, hogy egyes polifenolok van előnye a HRT, anélkül, hogy a mellékhatások.

Lehet, hogy észrevette, hogy a lista nem tartalmazza a szója - azért, mert nem erjesztett szója egészségkárosító.

Egyes termékek csak meg kell kerülni. Valószínűleg, egy részük már tudja. Ezek közé tartozik a finomított szénhidrátok, cukor, koffein és az alkohol.

Ha megtanulod a három szükséges pontokat, ahonnan meg kell kezdeni, hogy a következő módosításokat az életmód ebben a szakaszban:

Cimicifugával. Segít a testhőmérséklet szabályozásában és az áramlás.

A biotermékek. termesztett a területen.

Hogyan lehet túlélni a menopauza

Ha egészséges szokások kialakításában, amely támogatni fogja ebben az életben, menjen dolgozni a következő hosszú távú változásokat:

Növelje az intenzitást és a sokszínűség képzés

Nyereség jobb egészség táplálkozás

Kerülje el ezeket a veszélyes döntéseket

1. Premarin. Premarin - ösztrogén kivonjuk a vizeletben a terhes kanca. Most már tudjuk, hogy ez a gyógyszer jár fokozott kockázata a szív- és érrendszeri betegség.

2. A kezelést az ösztrogén. Ösztrogén, amely kivonjuk Premarin, hatékonyan kezeli néhány klimaxos tünetek, de bebizonyosodott, hogy komoly káros mellékhatások, mint például megnövekedett a mellrák kialakulásának kockázatát, és növeli az inzulin mennyiséget.

3. Provera. Ez progeszteront vagy szintetikus formája progeszteron, ami valószínűleg teszi még mérgezőbb, mint a Premarin. Ez a széles körben dokumentált negatív mellékhatásai közé tartozik a trombus képződést.

Ezen túlmenően, a hosszú távú vizsgálatok azt mutatták, sok más negatív mellékhatásai HRT, beleértve a magas vérnyomást és a hüvelyi vérzés. Egy évvel később, miután több millió nő abbahagyta hormonok csökkent az emlőrák előfordulása - 7 százalékkal!

Ez nem meglepő, hogy a nők most már tudatosan elhagyni a káros hagyományos ösztrogén csere.

Hogyan lehet túlélni a menopauza

Egy kis lépés az életben derű

Menopauza - ez az egyik olyan esetekben, amikor a legegyszerűbb és legtermészetesebb orvosság a legjobb. Mivel a megelőzés - ez mindig a legjobb kezelést, majd indítsa el, hogy a változások életmód és táplálkozás közben is premenopauzában.

A szupermarketekben közel maradni a kerülete - vannak polcok gyümölcsök és zöldségek, amely segít, hogy menjen a jó irányba.