Hogyan lehet visszaállítani a látást otthon

Vision - a képesség, hogy tárgyak körülöttünk. A modern világban egyre több és több ember szenved látásromlás. Recovery orvosilag - nagyon drága és kellemetlen eljárást. Sight lehet állítani, és otthon, csinál valami egyszerű gyakorlatokat.Általában a látás romlik, mert az a tény, hogy a szemizmok mozog a lencse, túlterhelt. Fáradtság ezen izmok előfordul ilyen esetben, például a konstans koncentráció egyetlen pontban (például egy számítógép-monitor). Vannak gyakorlatok, hogy segítsen enyhíteni a feszültséget a szem fáradt izmokat, és visszanyerje a látásélesség.

Tekintsünk egy egyszerű során gyakorlatok a szemnek.

Hogyan lehet visszaállítani a látást otthon

Az első és legfontosabb a testmozgás - palming. Gyakorolja pihenni a szemet. A név származik a „tenyér” - az ujjak. Ez a gyakorlat azt felmelegítik a szemét, ami fokozza a vérkeringést és az anyagcserét, hogy a szemét pihenni, az izmok ellazulnak. Ez a gyakorlat lehet tenni bármilyen szám, bárhol. Célszerű csinálni, amint úgy érzi a feszültséget a szemét.

Hogyan palming:


1) Melegítsük fel a tenyér, dörzsölés egymás ellen. Add őket keresztben, mint a fotó
2) Azt hogy a tenyér a szemét, hogy a középső mintegy szemgolyó. Ez nem ér a szem (ez okoz stresszt).
3) Sit / feküdjön le, és gondolj valami jó. Hidd el, ez fontos.

Hogyan lehet visszaállítani a látást otthon

Torna a szemnek

Ez a gyakorlat az, hogy mi van, hogy a szemmozgások. Ha mozog a szem izmok összehúzódnak, és kibontja, hozzájárulva ezzel a véráramlást az izmokhoz. Továbbá, ezek a gyakorlatok segít megőrizni a szem izmok tónusát. Könnyebb lesz, hogy összpontosítson a kilátás a témában. Minden gyakorlat, akkor tenyerezéssel úgy, hogy a szem a többit a stressz.

gyakorlatok:
1) szemmozgás fel / le és jobbra / balra. Tesszük 10-szer mindkét oldalon, váltakozó irányban.
2) szemmozgás egy kört / ellentétes. Így a 10-szer mindkét irányban.
3) mozgása a szemek átlósan. Így a 10-szer mindkét irányban.

Módszerek mesterlövészek - ezt a gyakorlatot, hozzájárul a látásélesség:
1) tálcák mutatóujjával az orrát a legközelebbi távolság, amelyen egyértelműen megkülönböztethető, és a páros (ebben a helyzetben az izmok feszült a szemét), majd lassan távolítsa el anélkül, hogy elveszítené a hangsúly rajta (az izmok ellazulnak a szem), majd közelebb ismét eltávolítani. Palming után ez a gyakorlat segít a szemed pihenni.

2) Közel-on. Vegye kezébe a tollat ​​(vagy bármilyen más tárgy, amelyen a csúcs lehet irányítani látás). Húzza a kezét. „Lény”, és emlékszem egy pont a parttól körülbelül 3-4 méterre tőled. Frekvenciája 3-4 másodpercig, majd összpontosítani látás a fogantyút, akkor megtaláltuk a helyet. Miután ezt a gyakorlatot, amit tehetünk tenyerezéssel.